Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MY FAVOURITE DESIGNER: PAOLA NAVONE


Yksi ehdottomista suosikeistani ja esikuvistani on Paola Navone, italialaisen Gervasonin pääsuunnittelija joka on maailmalla tunnettu lukuisista töistään. Hän suunnittelee tuotteita eri valmistajille ja toimii sisustusarkkitehtina pääasiassa julkisiin tiloihin. Paolan tyyliin kuuluu modernin italialaisen designin ja käsin tehtyjen etnisten juttujen sekoittaminen. Rakastan melkein kaikkea mitä hän tekee,  hänen omat kotinsa (kyllä, niitä on monta, Pariisissa, Italiassa ja Kreikassa ainakin tietääkseni) ovat upeita, mutta tällä kertaa haluan näyttää kuvia eräästä vanhasta tehtaasta, jonka sisustuksen talon omistaja halusi ehdottomasti Paolan suunnittelevan. Koko artikkelin voi lukea Dwellin sivuilta.


Hylätty tehdas sai uuden elämän taitavan suunnittelijan käsissä, ja täytyy kyllä sanoa että lopputulos on enemmän kuin onnistunut. Teollista tyyliä mukaileva sisustus on persoonallinen, rauhallinen ja näyttävä. Paljon valkoista, puuta, harmaata ja siellä täällä ripaus turkoosia tai sinistä. Kyllä tuolla kelpaisi asua.
Olohuoneesta löytyy Gervasonin Ghost-sohva, jonka Paola on suunnitellut.Marokossa teetetyt laatat risteilevät käytävillä, keittiössä ja kylpytiloissa. Hauska oivallus on myös ollut ruokapöydän alle laatoista koottu "matto". Se toimii hyvänä alustana jättimäiselle ruokapöydälle ja eriparia oleville tuoleille.


Näyttävät puupalkit, katto ja seinät on kaikki maalattu valkoisella, ja korkeat valkoiset verhot korostavat tilaa aika kivasti. Seiniä ei haluttu rakentaa, vaan verhoja ja kaappeja on käytetty tilanjakamiseen.


Yläkerran tasanteen eripituisiksi leikatut reunat ovat myös ihanat. Niinkuin kaikki tässä kodissa. Huhhuh, voisin muuttaa. Mitäs te tykkäätte?

Kuvat: Dwell

16 kommenttia

 1. Looove it.
  I could just move in today...:)

  Have a lovely day!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha me too! This is perfection. I adore Paola Navone so much!

   You have a nice one too :)

   Poista
 2. Huh miten upea koti! Nuo kuvioidut laatat on kyllä niin makeet, kelpuuttaisin omaan kylppäriini tai keittiööni muuten minimalistisen tyylin kaveriksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm kyllä ehdottomasti! :) Sopis varmasti hyvin.

   Poista
 3. Ihan huikeeta osaamista, niin mielettömiä yksityiskohtia sulautuu törkeän upeaksi kokonaisuudeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä on kyllä semmoinen suunnittelijatäti että oksat pois. :--)

   Poista
 4. No HUH HUH! Harvemmin näkee näin mahtavaa kamaa. Joo muuttaisin. Ihan milloin vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää kyllä iskee suoraan mun heikkoon kohtaan, aivan täydellistä :) Tai no jos pikkusen pääsis nillittää niin vaihtaisin takan vieressä olevat nojatuolit ja lisäisin pari mattoa sinne tänne hehe.

   Poista
 5. Kivasti sisustettua suurta tilaa, mutta ei mikään perheasunto.

  VastaaPoista
 6. En ollut tietoinen ko. suunnittelijasta tätä postaustasi aiemmin, mutta nyt törmäsin jo uudelleen häneen Gloriankoti -lehdessä. Kiitos inspiroivasta blogistasi :)

  VastaaPoista
 7. Aivan kertakaikkisen ihana!! Ihan oikopäätä muuttaisin sisään eikä tarvitsisi mitään muuttakaan. Ihana blogi sinulla :) Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 8. kyllähän tollanen kelpais ! ihan milloin vain :D

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall