Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KYLPYHUONE AKA MINISPA


Kaupallisessa yhteistyössä INR Iconic Nordic Roomsin ja Pukkilan kanssa

Rakastan meidän kylppäriä! Ihanaa voida sanoa niin. Tuntuu että valinnat ja suunnitelmat ovat osuneet nappiin, niin että tunnelma ja toiminnallisus kohtaavat juuri oikealla tavalla. Muualta asunnosta jatkuva lämmin värimaailma sopii tähänkin huoneeseen kauniisti. Kerroin viime kylppäripostauksessa kaluste- ja laattavalinnoista, ja tältä kokonaisuus näyttää valmiissa kylpyhuoneessa remontin jälkeen! Edellisestä postauksesta löytyy linkit kaikkiin tuotteisiin ja tarkemmin kerrontaa valinnoista. Täällähän pistettiin siis ihan kaikki uusiksi lattiasta kattoon. Kylppäri oli muuton aikaan ainut valmiiksi saatu huone, joka teki siitä entistä tärkeämmän paikan. Se oli ainut paikka, jossa pääsi nauttimaan ja rauhoittumaan kaiken muun keskeneräisyyden keskellä. Vaikka kylppäri onkin pieni, niin ainakin minulla on siellä aina semmoinen hienoinen spa-fiilis. Saatan laittaa suihkun ajaksi tunnelmavalaistuksen ja sytyttää tuoksukynttilän. Ja ihonhoitoa tulee paljon harrastettua aamutakki päällä. Kaikki kylpyhuonekalusteet, hanat ja suihkun valitsin Suomeen rantautuneen INR:n tyylikkäästä valikoimasta. Täydelliset laatat seinille ja lattiaan löytyivät Pukkilalta. Kylmä kromi hanoissa ja suihkussa toimii modernina vastaparina pehmeän lämpimille beigen ja cappuccinon sävyille. Valkoinen sävy kivialtaassa, katossa ja muissa yksityiskohdissa taas raikastaa kokonaisuutta sopivasti. Tuntuu siltä että tällainenhan tämän kylpyhuoneen pitääkin olla tässä vuonna 1937 rakennetussa talossa. Pystylaatoitus sopii talon henkeen. 

Tykkään pitää kylppärin tavaramäärän minimaalisena niin ettei lavuaarin reunoilla säilytetä muuta kuin käsisaippuaa ja käsivoidetta. Siivoaminen ja siistinä pitäminen on siten mahdollisimman helppoa. Laskutilaa emme siis kaipaa juurikaan enempää, pääasia että kaikki tarvittava mahtuu kalusteiden sisälle. Kahdesta lavuaarista on tullut jonkin verran kysymyksiä, mutta ei niille mitään kovin erikoista syytä ole. Halusin allaskaapille juuri tuon leveyden ja kaappimallin, sekä tuon kivialtaan, ja siitä oli INR:n valikoimassa vain kaksi allasta sisältävä versio,  joten ajattelin että miksikäs ei! Onhan siinä kätevämpi yhtäaikaa puuhailla iltapesulla. Pyyhekuivaimet ovat osoittautuneet varsin käteviksi käytössä. Valitsin pyyhekuivaimiin saman cappuccinon sävyn kuin allaskaappiin ja ne erottuvat kauniisti seinästä värinsä ansiosta. Pyyhekuivaimet toimivat sähköllä. Kuivaimen päällä on nappi, jota painamalla kuivain kuumenee ja menee pois päältä.Lempijuttujani on valaistus, joka on asennettu kalusteiden yhteyteen. Katossa ei siis ole ollenkaan valaistusta, sillä olin sitä mieltä että peilikaapin alla ja päällä, sekä allaskaapin alla olevat ledinauhat riittävät valaisemaan kylpyhuoneen. Ja varsin hyvin riittävätkin. Yöllä on kivempi käydä vessassa vain kaapin alla oleva valo päällä, ja samalla valaistuksella saa kynttilöiden kanssa tunnelmallisen suihkuhetken aikaiseksi. Sisustamisessa yleensäkin pidän siitä että valoilla saa luotua erilaisia tunnelmia. 


Soho-kaakeleiden beige sävy tulee esille valkoisten saumojen ansiosta ja valo korostaa kaakelin aaltoilevaa muotoa. Suihkunurkkaan päätin asentaa suihkuverhon, jotta pieni kylppäri säilyisi mahdollisimman avarana silloin kun suihku ei ole käytössä. INR:n valikoimassa olisi myös kattava valikoima tyylikkäitä suihkuseiniä ja -kaappeja, joista valitsisin ehdottomasti suurempaan kylppäriin lasiseinät. Mutta pidän myös suihkuverhoista, mielestäni verhokin voi sopia kylppärin tyyliin. Meillä on nyt ihan simppeli täysvalkoinen verho.INR:n Mist-kattosuihku on ihanan laadukas ja minimalistisen tyylikäs. Itse tykkään käyttää yleensä käsisuihkua, kun taas poikaystävän suosikki on sadesuihku jossa vesi tulee suoraan pään yläpuolelta. Safe temperature -ominaisuus takaa tasaisen lämpötilan ja vesi virtaa aina miellytttävän pehmeästi. Seinälle asennettava säilytysratkaisu on myös ollut tosi kätevä! Säilytin asennettiin pienen pohdinnan jälkeen suihkuverhon toiselle puolelle, wc-pöntön yläpuolelle, jossa se ei suotta vie tilaa suihkutilasta. Shampoopullon saa yhtä hyvin napattua verhon välistä, eikä haittaa vaikka vessanpöntön päälle roiskuisi vettä. 


Suosittelen ehdottomasti valitsemaan peilikaapin alle ledinauhan lisävarusteena, sillä se valaisee todella hyvin allasta ja antaa muutenkin hyvää yleisvaloa tilaan. Olen ollut myös erittäin tyytyväinen supertyylikkääseen valkoiseen kivikomposiittialtaaseen, jota voi kuulemma myös hioa jos siihen tulee myöhemmin jotain naarmuja! Tykkään siitä että altaat ja taso ovat samaa materiaalia.


Kattolistat valitsin Wallarkin valikoimasta, ja ne ehdottomasti viimeistelevät kylpyhuoneen tyylin. Kattolista 1 on klassisen tyylikäs valinta, joka korostaa vanhan asunnon tunnelmaa. Listat maalattiin asennuksen jälkeen valkoisella kalustemaalilla. Joku kattolista alaslaskettuun kattoon piti joka tapauksessa valita, joten miksei samantien mahdollisimman tyylikäs!


Allaskaapin kanssa yhtä leveä peilikaappi kätkee sisälleen hyvän määrän päivittäiskosmetiikkaa. Peilikaapin rungossa on sama ncs-väri cappuccino, joten yhtenäinen linja jatkuu myös kaapin sisällä!


Peilioven sisäpuolelta löytyy lisävarusteena zoomaava peili, ja sen saa asentaa itse haluamalleen korkeudelle.


Viskan Solid -allaskaapissa on täydellisesti liukuvat laatikot pomppusaranoilla. Jos haluaa mieluummin vetimet, niin niitäkin löytyy valikoimasta monta kaunista vaihtoehtoa. Laatikoiden sisällä on muutama metallinen säilytin, joiden avulla pienet tavarat saa pidettyä järjestyksessä. Alemmissa laatikoissa on vielä enemmän säilytystilaa.


Pyyhekoukku jatkaa tietysti samaa linjaa! 


Tästä viimeisestä kuvasta hahmottaa varmasti parhaiten kylppärin koon ja näkee lattiaakin paremmin.  Käynti kylpyhuoneeseen on suoraan eteisestä. Siinäpä siis kierros meidän kylppärissä. Mitä tykkäät? 


Katso myös nämä postaukset:
2 kommenttia

 1. Mikä tai mistä tuo seinälle asennettu shampooteline on? Ihanan tunnelma kyllä tässä kylppärissä, onnistunut remontti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Säilytysteline on myös INR Iconic Nordic Roomsin, kuten kaikki kylpyhuoneen kalusteet. Sen nimi on Nest! Tässä vielä suora linkki tuotteeseen:

   https://www.inr.fi/tuotteet/suihkusailytys/suihkusailytys-nest

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall