Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KYLPYHUONESUUNNITELMA

Kaupallisessa yhteistyössä INR kylpyhuoneiden ja Pukkilan kanssa. Kuvat INR, Pukkila ja minä. 

Kylpyhuoneen kalusteet ja laatat on vihdoin valittu ja tilattu! Remontin suhteen tilanne on nyt se, että vanhasta kylppäristä on irroitettu kaikki kalusteet, purettu lattiat ja seinät, vedetty putket uusiksi kattoon ja roilotettu sähköille paikat. Seuraavaksi odotellaan pari päivää että roilotusten tasoitteet kuivuvat, jonka jälkeen pääsee laittamaan vesieristyksiä. Siinä välissä pitää tilata taloyhtiön tarkastaja tsekkaamaan vesieristykset. Kylpyhuoneen kaakeleiden pitäisi saapua tällä viikolla ja sitten päästään kaakeloimaan seiniä. Kun seinät on kaakeloitu, voidaan katto laskea alas ja tehdä uudet putket pintavetona vesikalusteille. Tässä siis ilmeisesti koitan kerrata itselleni että miten tämä prosessi oikein sujuukaan. Näiden jälkeen lokakuun ensimmäisellä viikolla saapuu kalustetoimitus, ja niitä pitäisi päästä asentamaan sitten heti. Lattialaatat asennetaan jossain siinä välimaastossa. Eli otaksuisin  ja toivoisin että lokakuun toisella viikolla kylpyhuoneen pitäisi kokonaisuudessaan olla valmis. Pääsin tekemään ihan huippua yhteistyötä INR:n kanssa kylpyhuoneen kalusteiden suhteen. Olin juuri siinä vaiheessa remontin kanssa että pohdiskelin mistähän sitä kalusteet hommaisi, kun minuun otettiin yhteyttä INR:ltä ja kysyttiin onko brändi tuttu. Vastasin, että ei vielä ollut, ja sain kuulla lisää tästä Suomen markkinoille saapuvasta kylpyhuonekalusteiden toimittajasta. INR on lanseerannut mallistonsa ihan näinä päivinä Suomessa ja olen iloinen että pääsen kertomaan näistä huippulaadukkaista kalusteista teille. Sain ihan mielettömän upean tilaisuuden päästä tekemään unelmieni kylpyhuonetta, sillä pääsin valitsemaan mieleiseni kylpyhuoneen kalusteet yhteistyön puitteissa.


Toinen yhteistyökumppani kylpyhuoneen remontissa on kotimainen Pukkila, jolta tulevat kylpyhuoneen laatat sekä sauma-aineet. Olin jo päätynyt ensin ihan toiseen laattaan, kun viime hetkellä muutinkin mieltäni. Ensimmäinen valintani oli Europe- laatta, joka sekin on komea, mutta olen tosi iloinen uusimmasta päätöksestäni, joka tuntuu klassisemmalta ja talon henkeen sopivalta.

Seinille tulee tämän vuoden uutuus Soho kiiltävänä ja beigen värisenä, koossa 10x30cm. Yllä kuvassa on valkoinen laatta beigen laatan päällä. Siitä näkee siis että väriero on tosi pieni. Olikin vaikea valita että kumman ottaisin, mutta päädyin lopulta beigeen laattaan ja valkoisiin saumoihin. Valkoinen sauma raikastaa kivasti ja korostaa beigeä häivähdystä. Laatat ladotaan pystyyn, tasaisesti. Sitä tuntuu nyt näkyvän aika paljon, esimerkiksi sörnäisten uudessa Via Tribunalissa ihastelin seinällä samantyylistä laattaa sekä ladontaa. Pidän kovasti laatan elävästi aaltoilevasta pinnasta, joka antaa käsintehtyä fiilistä ja korostuu mielestäni kiiltävänä paremmin.

Lattialle tulee marmorikuvioinen lasitettu mosaiikki diamant-kuviolla. Lattialaatan väliin asennetaan marmorin sävyinen sauma, joka on armollisempi lialle. Lattialaatassa on miellyttävä mattainen pinta jalan alla. Uskoisin että lopputulos on näiden kanssa tosi klassinen ja ylellinen, vaikka materiaalit ovatkin hyvin kilpailukykyisen hintaisia. Diamant-kuvion lisäksi samaa materiaalia löytyy hexagonin mallisena, mutta halusin kokeilla tätä hauskempaa kuviota.


Tuleva kylpyhuoneeni on pieni: 178 x 146 cm. Sinne mahtuu juuri sopivasti allaskaappi, peilikaappi, kaksi pyyhekuivainta, suihku ja wc-pönttö. Ei mitään ekstraa. Aion käyttää taloyhtiön pesutupaa, jotta saan mieluummin säilytystilaa kaapin muodossa pesukoneen sijaan kylppäriin. Alla nopea luonnos kylppäristä, josta saa idean kalusteiden asettelusta. Heti ovesta astuessa vasemmalla on allaskaappi, jonka yläpuolelle tulee peilikaappi. Oikealle jää wc-pönttö ja suihkunurkka. Suoraan edessä ovesta katsoen on pyyhekuivainten paikka. Tila on siis erittäin kompakti!

INR:ltä saa tilattua kalusteita joko standardiväreissä, tammiviiluna, tai sitten ncs-värikartan mukaan missä tahansa sävyssä. Itse päädyin INR:n katalogia selattuani houkuttelevaan cappuccinon sävyyn, joka tulee lämmittämään kylpyhuoneen hillittyä värimaailmaa. Näissä postauksen kuvissa näkyy juuri se sama sävy, ja kyseiset kuvat inspiroivatkin minua valinnassani! Juuri tuollaista lämpimän ylellistä spa-fiilistä toivon kylpyhuoneeseeni. Kalusteilla on 15 vuoden takuu, joka kertoo siitä että kalusteet ovat erittäin kestäviä ja laadukkaita. Lisävarusteina kalusteisiin saa esimerkiksi valoja, sisälle rakennettuja sähköpistokkeita, kaiuttimia tai säilytyslokeroita. Kalusteet toimitetaan valmiiksi koottuina.Allaskaluste Viskan Solid 120 
Pesuallaskaluste tulee olemaan 120cm leveä ja siinä on kaksi pesuallasta ja hanaa! Hieman mietin että kehtaako sitä lähteä tällä tavalla keulimaan kahdella hanalla minikylppärissä, mutta kyllä todellakin kehtaa kun kerrankin on mahdollisuus. Meillä on se normaali "ongelma" että kaksi ihmistä yrittää aamuisin ja iltaisin mahtua samaan aikaan pesemään hampaita ja meikkailemaan yms, joten kaksi allasta ja leveä peili tulee ratkaisemaan tämän loistavasti! Allaskaapissa on neljä laatikkoa ja valitsin siihen push-mekanismin. Valittavana on myös useita todella kauniita vetimiä. Pesuallasmateriaaliksi valitsin ohuen mattavalkoisen kivikomposiitin, joka korostaa kalusteen modernia linjaa. Väri allaskaapissa tulee olemaan ncs-väri cappuccino. Lisävarusteista otin sähköpistokkeen laatikon sisälle, ekstra-lokerikon laatikon sisälle sekä erikseen sytytettävän valon kaapin alle. Kuvittele se hetki, kun käyt keskellä yötä vessassa ja saat laittaa vain himmeän valon kaapin alle päälle, joka valaisee pehmeästi. Täydellistä!

Valitsemani lisävarusteet: plus valo, plus sähkö, plus organizer

Hana Posh x2 
Kaikista kaunein hana mallistossa on mielestäni Posh. Sitä saa messinkisenä ja kromisena. Mutta koska suihkuja saa vain kromisena, niin halusin että pesuallashana matchaa suihkun kanssa, joten valitsin kromisen. Tällä hetkellä kromi on muutenkin freesin tuntuinen pitkän messinkisen kauden jälkeen, joten on kiva saada uuteen kotiin vaihtelua. Näitä tulee siis kaksi kappaletta altaiden päälle. Näistä INR:n kuvista näkee miten hienosti krominen hana sopii valkoisen altaan ja cappuccinon värisen allaskalusteen kanssa, joten ei tarvitse jäädä arvailemaan lopputulosta!

Peilikaappi Stage 120
Pyöreä peili olisi ollut visuaalisesti upea, mutta säilytystilan maksimoimiseksi valitsin niin ikään erittäin hienon Stage-peilikaapin joka on yhtä leveä kuin allaskaappi. Kaappiosa tulee myös ncs-värikartan mukaan cappuccinon värisenä, kuten allaskaappikin. Peilikaapin sisällä on vakiona sähköpistoke, yläreunassa kulkee led-valo ja pienesineiden järjestelyä helpottavat syvät alumiinilaatikot. Otin myös kaapin alle lisävalon, joka korostaa allastasoa ja hanoja.

Valitsemani lisävarusteet: plus valo, plus zoom

Suihku Mist 
Krominen kattosuihku pyöreällä suihkupäällä oli onneksi helppo ja varma valinta. Voin kertoa että näissä muissa valinnoissa meni tunti jos toinenkin! Suihkusekoittajassa on mm. eco flow -toiminto, joka rajoittaa tarpeettoman veden virtausta. Mielenkiintoista päästä testaamaan miten se käytännössä toimii.

Pyyhekuivain Line
Tästä olen myös innoissani: vihdoin poikaystäväni ei voi muuta kuin ripustaa pyyhkeensä kuivaavaan naulakkoon eli pyyhekuivaimeen! Yleensä hän ripustaa pyyhkeen pyyhenaulakkoon vaikka vieressä on kuivainpatteri, ja inhoan sitä jos pyyhe jää märkänä roikkumaan ja haisemaan. Meille tulee kaksi pystysuoraa pyyhekuivainta cappuccinon sävyssä. En voinut vastustaa värisävyn jatkamista pyyhekuivaimiin nähtyäni sävyn näissä postauksen kuvissa. Pituudeksi valitsin pidemmän, eli 1750mm korkean mallin, johon saa ripustettua kaksi pyyhettä allekkain. Kuivaimen saa aktivoitua painamalla päällä olevaa nappia.

Pyyhekoukku Line 
Pyyhekuivaimen kanssa samaa sarjaa jatkavat pyyhekoukut sopivat saumattomasti kokonaisuuteen. Samassa tutussa cappuccinon sävyssä tietenkin. Myös esimerkiksi messinkinen tai musta olisi söpö valinta!

Suihkutilan säilytys Nest 
Shampoopulloille täytyy tietenkin olla oma paikkansa, ja koska en saanut tehtyä seinään upotettavaa hyllyä suihkunurkkaukseen, niin hyvä vaihtoehto on asentaa seinälle vettä kestävä seinäkaappi. Nest-säilytysratkaisu pitää pullot järjestyksessä ja piilossa, ja tykkään erityisesti siitä että kaapin ovi aukeaa yläreunasta kallistaen, jolloin pullot eivät suotta tippuile alas. Valitsin valkoisen Nestin.


En malta odottaa lopputulosta!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall