Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANIA OLOHUONEITA

Kuva: Vosgesparis

Voisin jakaa hieman inspiraatiokuvia vaihteen vuoksi. Tässä kaksi kuvaa erilaisista olohuoneista, joista molemmista tykkään kovasti. Toinen on vaalea ja toinen tumma. Ylemmässä kuvassa ihastuin stailauksen rentouteen ja ihanaan valkoisuuteen. Piristävä tujaus pinkkiä näyttää yllättävän hyvältä, ottaen huomioon että koitan juuri epätoivoisesti päästä eroon oman kotini vaaleanpunaisista kalusteista. Mutta ehkä jujuna onkin se, että vaaleanpunainen toimii kokovaaleassa paremmin kuin kodissa, jossa on puun väriset lankkulattiat. Se vaikuttaa paljon koko kodin yleisilmeeseen ja siihen mitä värejä lattiaan voi yhdistellä. Nuo oksat maljakossa näyttävät tosi kivoilta, samoin rento lehtikasa ja monta pientä erilaista sohvapöytää toisiinsa yhdistettynä. Tosi raikas ja keväinen kokonaisuus.

Kuva: Design and form

Tässä tummemmassa olkkarissa oikeastaan huomioni kiinnitti lähinnä tuo taulu. Näitä molempia kuvia oikeastaan yhdistävät suuret taulut sohvan takana, ja luulenpa että maalaan kotiin jonkun ison taulun näistä inspiroituneena! Siis sen pitää olla jättimäinen. Tai sitten pari erikokoista. Muuta kivaa tässä olkkarissa ovat ruskea nahkasohva, teollinen meininki ja osb-levystä tehty keittiön pöytätaso. Taidan käyttää samaa materiaalia työpöytään.


I wanted to share these two lovely living rooms that inspired me. In the first picture I love basically the relaxed styling and light spring colours. On the second living room my favourite thing is that giant painting which makes the whole thing. Probably I'm going to paint some big painting for our home as well! 

12 kommenttia

 1. Mun huomion kiinnitti ton alemman kuvan lamput! Siistin näkösiä.

  www.nymfimaatti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vähän enemmän väriä ja voisin ite asua tuossa ekassa kuvassa. :) täytyy laittaa korvan taakse tuo useamman pienen sohvapöydän kokonaisuus, aivan huippu!

  VastaaPoista
 3. Vaaleanpunaisesta puheen ollen: mihin oot jemmannut sen vaaleapunaraidallisen maton mikä teillä ennen oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla se on jätesäkissä olkkarin nurkassa, odottaa sohvan, arkun ja tietokonepöydän valmistumista jotta pääsis oikeuksiinsa :) Mutta kyllä se kohta lattialle pääsee!

   Poista
 4. I love the second living room, great inspiration, thanks!

  Have a lovely weekend!

  XX

  VastaaPoista
 5. Hei löysinpäs kivan blogin! Että moi vaan, uusi lukija ilmoittautuu mukaan :)

  VastaaPoista
 6. tyylikkäitä olohuoneita. Nahkaisesta Chesterfieldistä olen unelmoinut monen vuoden ajan:D (Kuvan ruskea nahkasohva). Huomasin että sulla on menossa sohvan päállystysprojekti, tyynyt näyttävät tosi kivoilta. Päällystin juuri meidän sohvan antrasiitin värisellä pellavalla ja vaihdoin selkätyynyt kanssa isoihin irtotyynyihin. Kangasta jäi sen verran että teen siitä sellaisen säilytyssysteemin toiselta käsinojalta roikkumaan kaukosäätimelle ja pleikkasysteemeille. Sulla on sen verran hieno blogi että jään seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai toi on Chesterfield-sohva. Kiitos sivistämisestä :) Ja kiitos hei, kiva kuulla että tykkäät mun blogista! Toivotaan että sohva tulis pian valmiiksi, se on vieläkin kesken..

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall