Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SOHVAAN UUSI KANGASMeidän sohva tulee kokemaan pienen muodonmuutoksen uuden päällyskankaan muodossa. Esikuvana uudelle sohvan verhoilulle toimivat Dieselin ja Moroson yhteistyönä tehty Nebula-sohva sekä Gervasonin huppumainen Ghost. Molempia sohvia olen ihastellut meillä töissä Casuarinassa, ja sieltä ne varmasti ovatkin syöpyneet aivoihini sen verran pahasti että oma versio niistä on nyt saatava. Rakastan sohvien rentoutta ja ryppyistä pellavamateriaalia.

Uudelle sohvalle meillä ei ole tarvetta, sillä nykyinen on tosi hyvä ja mukava, mutta sen kangasta olen aina inhonnut. Sohvamme on ostettu käytettynä joitakin vuosia sitten, ja myyntikuvassa se näytti harmaammalta kuin mitä todellisuus sitten olikaan. Kuvan sohvasta voi vilkaista täältä. Nyt  vihdoinkin koittaa se aika, kun pääsen eroon sohvan kirjavan beigestä verhoilusta! Äitini lupasi ystävällisesti hoitaa ompelutyön, joten minä sain keskittyä suunnitteluun ja kankaan etsimiseen. Verhoilijalla työn teettäminen maksaisi sen verran paljon että sen tilalta voisi melkein harkita uuden sohvan ostoa, mutta koska meillä ei ole varaa sellaisiin toimenpiteisiin niin olen kyllä todella kiitollinen että osaava äitini astuu kehiin tässä asiassa.

Sopiva vaaleanharmaa pellavakangas löytyi Ikeasta, ja se tuntuu sen verran napakalta että uskomme sen toimivan sohvakankaana. Pienempiin selkänojatyynyihin tulee Nebulamaiset lerpukkeet, ja muuten sohva saa päällensä ison hupun jonka helma saa roikkua lattiassa asti. Äitini on nyt aloittanut tyynyjen ompelutyöt, ja päivitän tilannetta tänne heti kun saan otettua kuvia. Jäämme siis jännityksellä odottamaan että mitä tästä tulee! (Itseasiassa mun instagramista voi vilkaista kuvaa yhdestä valmiista tyynystä, mutta parempia kameralla otettuja kuvia laitan sitten tänne blogiin.)

Kuvat: Moroso, Gervasoni ja Ikea.

12 kommenttia

 1. Hei, kuulostaa tosi hyvältä! Ja vanhan uudistaminen on ihan paras idea eikä hankkia uutta tilalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo tässä oli sekä budjettisyistä että ekologisista syistä nyt päädytty tuohon uuteen kankaaseen. Ite en kyllä osaisi sitä ommella mutta onneksi äiti sen suostuu tekemään ;)

   Poista
 2. Hei! Ihana blogi sinulla! Minulla on ihan samanmoinen haaste käynnissä, vuodesohvan beessi kangas on ihan mahdoton, ei sovi minkään kanssa ;) Hauskaa nähdä, millainen lopputulos sinulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitos! :) Noniin, onnea meille molemmille nyt tähän hommaan. Eiköhän niistä hyvät tule!

   Poista
 3. Upea suunnitelma! Jatkoa mielenkiinnolla odottaen. Olen niin rakastunut tuohon rentoon pellavaan, että lopputuloksesta ei voi mielestäni tulla kuin h u i k e a ! :)

  Ja hienoa, että ompelutaitoinen ihminen löytyy läheltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo pellava on kyllä tosi hyvä materiaali :) Toivotaan että tämä onnistuu. Onneksi tosiaan löytyy, muuten olisi tullut aika kalliiksi / toteutus olisi kaatunut kokonaan. Hyvä äiti!

   Poista
 4. Hei! Olen yrittänyt kolme kertaa laittaa sinulle sähköpostia bourgie-pöytävalaisimen tiimoilta, mutta valitettavasti saan, joka kerta paluuviestinä, että sähköpostiosoitettasi ei ole olemassa. :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, oletkohan kirjoittanut sen ihan oikein..? Joku vika siinä yhteydessä sitten on, koska kyllä se sähköposti ihan toimii. Mutta mikä sun osoite sitten on? Voinko mä laittaa sulle viestiä ensin?

   Poista
 5. IKEAssa on kyllä muutoinkin tosi hyviä kankaita. Itse oon ommellut sohvatyynyjä tuosta kankaasta ja tilannut muualta samansävyisen irtopäällisen - juurikin siksi että vihaan sohvamme päällisiä ja uutta ei raaski ostaa (ja vanhan verhoilu maksaa 600 euroa)...

  Vinkki, koiraihmiseltä toiselle: pyydä että äitisi ompelee samasta kankaasta istuintyynyille suojapeitteen, jonka voi heittää istuintyynyjen päälle (tyyliin "päiväpeitto"). Se on helpompi pestä kuin että irrottaisi tyynyistä päälliset joka toinen viikko kun likatassut ovat pomppineet sohvalle ja jälki on sen mukaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm joo hyvä vinkki! Pitää miettiä että miten sen voisi toteuttaa kun tohon tulee semmonen iso huppu johon ei tavallaan sovi mikään nepparijuttu, mutta tota pitää kyl ehdottomasti miettiä! :)

   Me ollaan nyt alettu pesemään Lulun tassut joka kerta ulkoilun jälkeen, minimoidaksemme tulevan sohvan likaantuminen. Tossa nykyisessä sohvakankaassa ei näy mikään lika ollenkaan, hyi ties miten likainen se oikeasti on :D

   Poista
 6. Hei! Mistä tuo ylin sohva on? Oon yrittänyt samantapaista etsiä pitkään. Ylipäätään sun Filippa-sohva oli musta upea, ja haen sellasta "ohutkankaista" /pellavaista/ RYPPYISTÄ/ohutta kangasta, mutta pitäis olla kahdenistutava... osaatko auttaa yhtään, suositella paikkaa josta etsiä? Olen yrittänyt löytää 7 kuukautta unelmieni sohvaa! kiiyos paljon. vietin tämän illan lukieni vanhoja blogipostauksiasi, upeita postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Dieselin Morosolle suunnittelema sohva, tosi upea. Sitä saa useammassa eri koossa. Toinen josta voisit tykätä on tuo Gervasonin Ghost-sohva. Molempia sohvia myy Helsingissä Casuarina. Filippaa ei taida tosiaan saada pienempänä versiona ollenkaan..

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall