Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MIELIKUVITUSMÖKIN SISUSTUS

1  /  4

Koska itse en pääse juurikaan vaikuttamaan vanhempieni uuden mökin sisustukseen, niin kuvitellaan että minulla olisi oma mielikuvitusmökki. Mielessäni on tarkka kuva siitä, miten sen sisustaisin. Tai siis ei mitenkään tarkka kuva siitä että mitä tiettyjä huonekaluja olisi missäkin, mutta sellainen yleisfiilis on kyllä selvillä. Keräsin tähän bongaamiani ihania kuvia, jotka edustavat juuri sitä tyyliä jota lähtisin itse hakemaan. Ay Illuminatin valaisin harmaalankkuisen ruokapöydän päälle. Takan eteen pörröinen lepakkotuoli. Pellavaa verhoissa ja vuodevaatteissa. Luonnollisia värejä ja materiaaleja. Karua mutta kotoisaa. Luultavasti maalaisin mökin sisäseinät valkoisella, tai vahaisin läpikuultavalla valkoisella. Myös Minnan blogissa näkyi hauska oivallus, johon ihastuin heti: valkoiseksi maalattu lattia, mutta puiset seinät. Kuinka raikas idea!

1  /  3

Taljat, sarvet ja kaikki muu nostalginen mökkisälä olisi kovassa huudossa, ja omalta papanmökiltä tutut leivänkuivatusta varten kattoon nostetut puutangot voisivat palvella hyvin kattiloiden säilytyksessä. Materiaaleista betoni, kupari, puu, rauta ja emali toimisivat. Ehkä minullakin on vielä jonain päivänä oma mökki, mutta siihen ei tässä elämäntilanteessa ole mikään kiire. Aina voi kuitenkin fiilistellä. Mitäs sinun mökissäsi olisi?

15 kommenttia

 1. Höööh :/ Ymmärrän kyllä, kuulin, että oli ollut aika jäykäy bileet viime vuonna :--) Mutta jos muutat mielesi niin I'll be there :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan superpoikki työpäivän jälkeen, meille tuli iso kuorma huonekaluja ja järkättiin koko myymälä uuteen uskoon! Mutta eiköhän ne varsin hyvät bileet teillä ollut, olis kyllä ollu hauska törmäillä. :)

   Poista
 2. hei kiinnostaisko sua mahdollisesti tehdä jossain vaiheessa joku valaisinpostaus? mulle ainakin noi valaisinjutut on vähän ongelmallisia, enkä millään tunnu löytävän oikeanlaisia valaisimia, jotka sopis eri huoneiden erilaisiin tunnelmiin :/ uskoisin että varmaan moni muukin kärsii samasta ongelmasta, kun suomessa noin yleensäkin valaisimiin panostetaan kai aika vähän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm onhan siinä ihan hyvä ajatus postauksen aiheeksi :) Ite en oo jotenkin kokenut koskaan kauhean ongelmalliseksi valaisinten hankintaa / valkkaamista joten kiinnostaisi kuulla että mikä siinä siis tuntuu haastavalta? Paljon vaan lamppuja niin hyvä tulee! Haha :)

   Poista
  2. no esim. onko sun mielestä paremman näköstä, jos valaisimet sopii siihen huoneen yleisfiilikseen ja muihin huonekaluihin vai se et ne toimis kontrastina sille muulle? muut valaisimet tulevaan kämppään on jotenkin vaan tullut vastaan ja tuntunut oikeelta, mut olohuoneeseen en oikeesti tunnu löytävän yhtään mitään kattovalaisinta :D

   Poista
 3. minun mökkini olisi enemmän perinteisempi - puuta, lämpimiä värejä, kaikkia perus mökkijuttuja :D sinun valitsemista kuvista tulee minulle enemmän mieleen ehkä loma-asunto tms, ei kesämökki. hirsimökki järven rannalla saunoineen ja huusseineen eikä mitään hienostelua vaan rentoa mökkifiilistä - siinä on minun mökkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee näistä kuvista just semmonen rento hirsimökki saunoineen meren tai järven rannalla mieleen! Kukin tyylillään :)

   Poista
 4. Hyvä blogikolleegani!
  Tänä päivänä sisustusblogeissa esiintyy paljon samoja kalusteita ja sisustusesineitä,vaikka maailma on pullollaan toinen toistaan kauniimpia, vähemmälle huomiolle jääneitä kalusteita. Päädyin laatimaan haasteen, jossa toivoisin haastettavan nostavan esille yhden tälläisen "unohdetun", hänen mielestään upean esineen, valaisimen tai kalusteen, niin upean, että se ansaitsisi nimikkeen "maailman kaunein esine". Haastoin sinut mukaan ja toivon, että esittelet meille esineen, jota kauniimpaa sinusta ei ole olemassa. Postauksen ja haasteen tarkemmat tiedot löydät blogistani

  http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/04/manifesti-maailman-kaunein-esine.html

  Kiitos jos haluat ja viitsit osallistua. Odotan mielenkiinnolla, millaisia kaunokaisia haastetut esittelevät!

  Kivaa torstaita!
  -tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin sun blogin puolella vastaamassa tähän :) Kiitti haasteesta, mielenkiintoinen! Täytyy kyllä tarttua siihen.

   Poista
 5. Mökissä tärkeintä olisi oma ranta sekä inhimillinen hyttysmäärä kesällä. Mieluiten olisin tietysti ilman niitä hyttysiä, mutta jotain realismia pitää olla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan vaatimaton. Ite valitsisin mieluiten ilman itikoita :D Onneks on karkotteet keksitty, ne on mulla aina ihan must. Muuten menee inhorealismin puolelle.

   Poista
 6. Ihan niinku sä olisit just kuvaillut mun mökin sisustuksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, niinkö? :) Sulla on kyllä varmasti aivan huippuhieno mökki.

   Poista
 7. Jos joskus on tylsää/ylimääräistä aikaa, niin voisitko tehdä sellaisia sisustusideapostauksia, jotka ei edustaisi sun ominta tyyliä, mutta jotka kuitenkin näyttäis sun silmään hyvälle? Olikohan nyt vähän huonosti selitetty :D Siis esim. jotain tosi runsasta & värikästä/tiettyjä vuosikymmeniä tähän päivään ajankohtaistettuna/hippifiilistelyä/ rock'n roll-tunnelmointia/ jne :D Ois mielenkiintoista nähdä erilaisia tyylejä, jotka kuitenkin sun (hyvää) sisustussilmää miellyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään korvan taakse! :) Kyllähän mä fiilistelen joo paljon muitakin tyylejä :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall