Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LIVING ROOM


Olohuone on edennyt sitten viime näkemän aika hyvin, joten tässäpä olisi todistusaineistoa sen nykyisestä tilanteesta! Huone tulee kyllä vielä muuttumaan jonkin verran, vähän teollisempaan ja rajumpaan suuntaan. Sitä varten tarvitaan mattoa, teollista jalkalamppua sohvan viereen, Bourgien myymistä, taulujen vaihtamista noiden papereiden tilalle sekä työpöydän valmiiksi saamista. Mutta keskitytään nyt tähän hetkeen. Sohvan päällinen on melkein valmis, ja arkunkin sain vihdoin maalattua aiemmin tällä viikolla. Olen ollut pääsiäisen jälkeen todella kiireinen koulun kanssa, lähes joka päivä on sekä aamu- että iltakursseja.. Brändistrategiaa, muotoilujohtamista, trendejä, yrityksen perustamista ja mitä lie. Aika pitkällä aletaan siis olemaan aiheiden kanssa, tuntuu siltä että kyllä mä olen jo aika paljon oppinut juttuja tässä opiskellessa!


Tulin tosiaan eräänä iltana koulun jälkeen kotiin, ja vaikka olinkin ihan poikki, niin päätin vihdoinkin tarttua härkää sarvista ja maalata arkun loppuun. Sudin isohkon pensselin kanssa monta tuntia, ja sain kuin sainkin arkun valkoiseksi. Se on nyt viimeistelyä vaille valmis, kaikki nuo yksityiskohdat kaipaavat vielä pientä pensseliä ja tarkkaa kättä, mutta kauempaa se näyttää jo ihan valmiilta. Olen tyytyväinen lopputulokseen, arkku on nyt paljon enemmän  mieleeni valkoisena kuin mitä se oli tummana. Metalliset yksityiskohdat korostuvat hienosti ja valkoinen väri vaikuttaa koko huoneen yleisilmeeseen vaalentavasti.


Äitini on käynyt täällä aina silloin tällöin iltaisin ompelemassa sohvaa eteenpäin, ja nyt ollaan siinä vaiheessa että se näyttää valmiilta. Vähän hiomista sekin vielä kaipaa, joten ajattelin että käyn sitten sohvan kimppuun kunnolla täällä blogin puolella vasta sitten kun se on ihan valmis. Se koostuu paloista ja ollaan mietitty siihen hyviä ratkaisuja, joiden avulla sohva on helppo pestä. Kaikenmaailman tarra- ja nappikiinnityksiä sekä käännettäviä kohtia. Mutta niistä lisää sitten myöhemmin. Olen varma, että sohva näyttää joidenkin silmään liiankin ruttuiselta, mutta itse tykkään kovasti sen rennosta fiiliksestä. Siitä tuli aikalailla juuri semmoinen kuin suunnittelinkin! Täältä voit vilkaista sohvasuunnitelmani, jonka pohjalta lähdettiin tekemään hommia.



Haluaisin olkkariin jonkun isomman huonekasvin, mieluiten semmoisen pidempivartisen puuntapaisen. Jonkin vähän omituisen tapauksen. Mutta budjettiratkaisuna olen toistaiseksi vain kuskannut pihalta oksia kotiin, ja kyllähän sekin näyttää kivalta kun tökkää pari oksaa maljakkoon. Ensi kerralla voisin poimia vielä pidempiä oksia.


Nyt pääsin vihdoin toteuttamaan "haaveeni" marokkolaisesta tarjottimesta valkoiseksi maalatun arkun päällä! Jes! Sehän näyttää just siltä kuin pitikin, eli mukavan orientaaliselta.


Itse värjäämäni sohvatyyny uppoaa harmaiden kankaiden väliin aika hyvin, mutta tummempi pää erottaa sen sohvakankaasta. En uskalla pestä sitä koska ne pienemmät tyynyt menettivät aika pahasti väriä pesussa. Harmittaa, mutta ei voi mitään. Onneksi tuo ei ole juurikaan likaantunut vielä. Ja voihan niitä uudelleenkin dippailla väriin...


Semmoista olohuonehölinää tällä kertaa. Mitäs tykkäätte muutoksista? Täältä vanhemmasta postauksesta löytyy kuva olkkarista pari kuukautta sitten, ja aika erilaiselta näytti silloin. Nyt on mukavan kesäistä ja vaaleaa, voin kuvitella että talveksi sitten laitetaan tummempaa mattoa ja verhojakin ikkunaan. Olisiko joku muuten kiinnostunut tuon mustan Kartell Bourgien ostamisesta? Laita sähköpostia minulle jos haluat lisäkuvia. Nyt pitää lähteä töihin ja siitä sitten iltakouluun esittelemään Kekkilän brändistrategiaa! Lupaan kiristää bloggaustahtia heti kun kiire hellittää, viimeistään kesäkuun alusta siis.

38 kommenttia

  1. oi ihanan näköistä! huomaa kyllä että osaat nää sisustushommat ;) kaikki sopii niin hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
  2. Todella upee tuo päällinen! Ja ilme on muuttunut huimasti. Itse liputan rosoisuuden ja ruttuisuudesta, joten pisteet täältä suunnalta hienolle suunnitelmalle, sekä ehdottomasti myös äitisi ompelutaidoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos! Äidille kyllä ehdottomasti suuret kiitokset sohvasta :)

      Poista
  3. No on kyllä muuttunut :o Oma suosikkini on toi teidän sohvapöytä !

    www.nymfimaatti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä muuttuu hihii! Sohvapöytä on kyllä ihan paras :)

      Poista
  4. Mitä ja missä sä opiskelet. Törkeen makee blogi. Yks mun lemppareista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä opiskelen Metropoliassa teollista muotoilua kolmatta vuotta :) Ai kun kiva kuulla, kiitos paljon!

      Poista
  5. Oii miten nättiä! Sohva näyttää niin houkuttelevalta, tekisi mieli käpertyä tuonne tyynyjen väliin päiväunille ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! <3 Toi sohva on kyllä tosi mukava, siinä on tullu löhöiltyä tunti jos toinenkin :D

      Poista
  6. This living room is perfect!

    http://acidcoast.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Look so great!, great job, I love it!

    X

    VastaaPoista
  8. Noista dippailluista tyynyistä tuli mieleen, olethan muistanut silittää värin kiinni? :) Monesti epäaidosti kiinnittynyt väri on se, joka lähtee pesussa ja siihen voi vaikuttaa silittämällä värjätyt jutut nurjalta puolella kuumimmalla mahdollisella, mitä kangas sietää. En tiedä puhunko nyt itsestään selvyyksiä, mutta oli pakko asiasta mainita! T. Neuroottinen tekstiilimuotoilija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule enpä oo silittäny! Ei niissä ohjeissa lukenu silittämisestä mitään joten ei oo tullu mieleenkään :o voi hitsi, tosi harmi että en silittäny. Pitää toi jäljellä oleva tyyny kyllä silittää :) Mutta kun ei meillä oo silitysrautaakaan, pitäis vissiin hommata hehe. Kiitti vinkistä :)

      Poista
  9. Teidän olkkarista löytyy vaikka mitä ihania yksityiskohtia ja se on niin ihanan avara ja valoisa. Tykkään hirveesti tommosista arkuista sisustuksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anni! :) Tämä on kyllä ihanan iso ja valoisa, pakko tykätä. Kivaa kuulla että miellyttää muidenkin silmää mun sisustusvalinnat!

      Poista
  10. Tuo sohvapöytä. Rakkautta ensisilmäyksellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana :) Mun äidin isoisän vanha matka-arkku!

      Poista
  11. voi, minä kyllä tykkään tuosta sohvasta enkä vähiten just siks, kun se on niin rouheen ryppysen houkutteleva! Mahtaa olla makia vetästä nokoset tuossa. ;)
    Teil on kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos! :) Toi sohva on kyllä oikeesti tosi mukava ja iso, mahtuu nokostelemaan.

      Poista
  12. Voi vitsit. Ihan mielettömän kiva seurata näitä sun tempauksia ja kämpän muutosta. :)

    VastaaPoista
  13. on muuten hieno olkkari, tosi viihtyisän olonen ja tosta arkusta tuli tosi hieno vaikka oman pienen pääni sisällä epäilin että tuleekos siitä edes upea jos sen maalaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Heh no mä näin sen päässäni just tommosena ja oli kyllä kiva kun vihdoin sain maalattua sen valmiiks.

      Poista
  14. Aivan upean näköstä! Laitathan pian Pinterestiin nämä kuvat että pääsen pinnaileen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Jaa, no pitääpäs laittaa :)

      Poista
    2. Kiitti :) Aivan ihanan upean yksilöllisen kaunis olohuone :)

      Poista
  15. mä tykkäsin siitä arkusta enemmän tummana kyllä! Mutta sun koti, joten täkeintä että ite tykkäät :)

    VastaaPoista
  16. VAU PEETA! Mä en kestä miten hieno! Tuu tekee munki kämpälle jotain, en kestä enää. :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsö kiitos :) Kyllä sä osaat iteki tehä omalle kämpälle mut voin mä kyl auttaa jos haluut ;---)))

      Poista
  17. siis oon niin kateellinen kodista, aivan ihana! mun kotona tosin sohvan takana olevan taulu ois vähän ylempänä et pääsis oikeuksiinsa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. :) Joo siis noi paperit sohvan takana on nyt vaan väliaikaiset tossa, olis varmaan pitänyt mainita. Alunperin siihen oli tarkoitus tulla vielä kolme paperia päälle, jolloin kokonaisuus olis ollutkin ylempänä, mutta teippi loppu kesken enkä oo vieläkään saanu ostettua lisää. Lisäks uudet sohvan päälliset tulee kymmenisen senttiä ylemmäs kuin vanhat, jolloin noiden paperien alareuna jää nyt just sohvatyynyjen taakse hassusti. Ja kolmas syy tähän on vielä se, että noi ei mun mielestä sovikaan tohon ja aion jokatapauksessa ottaa ne pois. Eli kyllä, olen samaa mieltä kanssasi, ei näytä hyvältä noin :D

      Muutenkin olkkari tulee muuttumaan eli tämä nyt on vaan taas yksi välivaihe kuvissa, ei mitään lopullista.... :)

      Poista
  18. Oi ihan mahtava olohuone!! Eksyin vasta blogiisi :) Huomaa että sinulla on silmää ja olet varmasti nähnyt myös paljon vaivaa! :) Miten olet saanut noin monta kattolamppua yhteen? :o Ihan uusi juttu itselleni. :) Oikein ihanaa kesää!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall