Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WHAT'S THIS?


Tiedätkös mikä tämä lituska on? Minäpä kerron! Se on koruastia, joka muotoillaan omin käsin painelemalla. Löysin sen Berliinistä eräästä pikkuputiikista, jossa oli Fundamental Berlinin pop up shop. Mallistoon kuului tämän lätyn lisäksi valaisimia, kynttilänjalkoja, valokuvakehyksiä ja muuta pientä sekä nokkelaa. Tämä oli helposti mukaan otettava matkamuisto, enkä ollut näihin Suomessa vielä törmännyt. Ihastuin tähän kuparin väriseen yksilöön, mutta oli näitä myös hopeisina ja kullan värisinäkin tarjolla. Myyvät näköjään näitä nettikaupassaankin. :)


Ja tämän näköisen siitä painelin. Klommoille painuneet sormenjäljet nimenomaan kuuluvat  tämän esineen henkeen, ja tykkään sen epätäydellisyydestä. Painelu on melkeinpä niin hauskaa että muotoileminen pitää tajuta lopettaa ajoissa ettei muotoile sitä liikaa!


Pääkallon muotoinen pieni vodkapullo on myös löytö Berliinistä. Eihän sitä nyt voinut vastustaa. Juuri kun pääsin kertomasta etten juuri shoppaillut Gotlannin reissulla, niin nyt täytyy tunnustaa että Berliinistä tuli sitten senkin edestä löydettyä herkkuja. Vielä pari sisustusjuttua lisääkin, ne saatte nähdä hieman myöhemmin!

PS. Asuntomessulippukisan toinen voittaja on hukassa! Nimimerkki Talvilapsi, tsekkaa sähköpostisi ja vastaa asap jotta saadaan sinulle piljetti postiin. :)

This self formulate jewerly bowl is a find from Berlin. It is called Push solo and is made by Fundamental Berlin. Very clever and elegant! The finger imprints are supposed to be imperfect and unique, I love this idea. It was also super easy to bring home at luggage, which is always a plus when you buy souvenirs!

4 kommenttia

 1. Mahtava idea tuossa korurasiassa ja kaunis muotoilu :) Näkyykö taustalla nyt sellainen MADesignin marmoripöytä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hyvin bongattu! :) Pöydästä tulossa oma juttunsa myös, tässä vain sivuosassa.

   Poista
 2. Olin juuri minäkin tarttumassa pöytään. Aivan huiman upea! Lisää kuviä siitä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lisää kuvia siitä tulossa vähän ajan päästä ! :) se on ihan mun lemppari.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall