Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GUIDE FOR DESIGN TRAVELLERS | NETTISIVUVINKKI


Tähän väliin voisin jakaa erittäin pätevän sivuston linkin. Jos joku on tuskaillut että miten hemmetissä ne siistit paikat löytää ulkomaisista kaupungeista vähällä vaivalla, niin tässä on vastaus! Löysin Unliken ennen Berliinin reissua, ja olen kyllä megatyytyväinen. Tekisi mieli mennä kaikkiin noihin Unliken suosittelemiin paikkoihin! Sivulta löytyy siis vinkit parhaisiin kauppoihin, ravintoloihin, kahviloihin, kulttuuri- ja iltarientoihin. Tämä on kuin juuri minun makuuni tehty. Sisään facebookin avulla kirjautumalla pääsee tallentamaan omat must-kohteet, ja niitä voi sitten paikan päällä etsiä vaikka puhelinappsin avulla. Sivut on toteutettu mielestäni tosi hyvin ja toimivasti. Kaupunkilista ei ole kauhean pitkä, mutta kannattaa ehdottomasti tsekata löytyykö sieltä sinun seuraava matkakohteesi. Vai oliko tämä jo kaikilla muilla valmiiksi tiedossa, paitsi minulla?

Gotta recommend: www.unlike.net. If you are travelling to a new city and wonder where to get the best tips, this is for you. They have gathered all the coolest restaurants, shops, cafe's and culture places in one site! I found this before my Berlin trip and got so excited. Go check if they have the city you're heading next.

7 kommenttia

 1. Ei ollut tiedossa! Kiitos vinkistä, vaikuttaa varsin mainiolta! :)

  Nyt pitäisi enää päättää se seuraava matkakohde. :D

  VastaaPoista
 2. En tienny tästä, kiitos! Tää tulee niin hyvään saumaan :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä. Seuraavana Barcelonan reissu tiedossa, joten menee käyttöön.

  VastaaPoista
 4. Noniin hyvä että oli muutamille muillekin uusi juttu! ITätä käytettiin just todella paljon Berliinin reissulla, ja vinkit oli oikeasti hyviä. Vielä kun hintatason saisi sivuille mukaan mahdutettua ja mobiiliappin toimimaan myös offlinessa niin olis aika bueno.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä täältäkin! Tulee todellakin tarpeeseen. Matkabloggari kiittää. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No problemos, hyvä jos tuli tarpeeseen! Tuolta löytyy niin makeita paikkoja että huh.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall