Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BERLINERS ACHTUNG! | #INLAND SHOWROOM & SHOP

Yhteistyössä #Inland Showroomin kanssa, lennot Momondo

Terkut Berliinistä! Lennähdin tosiaan eilen tänne #INLAND showroomin avajaisiin, ja lennon jälkeen otettiin Jennin kanssa taksi Mitteen hotellille. Tavarat huoneeseen heitettyämme kiiruhdimme showroomille, joka sijaitsi ihan kulman takana. Tuli heti kotoisa olo, kun kaikki tavarat sisustusta ja karkkeja myöten oli Suomesta.


Kyseessä on siis kahdeksan suomalaisen muotimerkin kollaboraatio. Kaiken takana on kahden kaveruksen Kaisa Riivarin ja Mirkka Metsolan idea tuoda suomimuotia Berliiniin. Naisilla oli ollut aiemminkin Kalliossa putiikki pystyssä (Fem, bloggasin siitä aikoinaan vanhan blogin puolella), ja nyt kun Mirkka muutti Berliiniin, niin he päättivät että tännehän voisi avata pop upin. Usein Suomessa puhutaan siitä kuinka designmerkkien pitäisi yhdistyä ja lähteä yhtenä rintamana ulkomaille markkinoimaan juttuaan, mutta he päättivät toteuttaa sen. Naiset pyysivät mukaan kollegoitaan, ja Berliiniin päätyi joukkio erilaisia pikkubrändejä. Miesten sekä naisten kenkiä ja vaatteita, sillä ajatuksella että kaikki merkit ovat erilaisia keskenään.


Mukana ovat Arela, FRENN, LILLE, Mirkka Metsola, Month of Sundays, RIIVARI, Saint Vacant ja Terhi Pölkki. Omia lemppareitani ovat Terhi Pölkin puupohjaiset kengät, Arelan tyylikkäät perusvaatteet, Riivarin hauskat printit (minulla on se karhupaita!), Month of Sundaysin laukut ja Mirkka Metsolan revittelevät vaatteet. Olen seuraillut usempia näistä merkeistä jo pidemmän aikaa, joten oli tosi kivaa päästä mukaan tähän juttuun. Kuten olen ennenkin kertonut, niin sisustusjuttujen lisäksi muotikin kiinnostaa. Designia se sekin on!


Showroomin puolella on nyt nähtävillä upouudet SS15-mallistot, jotka he aikovat esitellä ensi viikolla Berliinin muotiviikoilla. Liiketilan takaosassa on myös myymälä, josta saa ostettua tämän kesän tuotteita.


Kuvassa ihana Pupulandian Jenni. Lentokentällä tavatessamme naureskelin että onneksi en itse ollut pistänyt tuota samaa hametta päälleni, vaikka mietin sitä aamulla. Oltais muuten oltu kunnon blogitiimi samanlaisissa vaatteissa.


Tila oli sisustettu suomalaisittain. Itse asiassa ihan kaikki oli konseptin mukaisesti tuotu Suomesta. &Brosin lamput, Artekin tuoleja, Fazerilta suklaata, drinkit sekoiteltiin Finlandia Vodkasta ja esiintyjätkin olivat suomalaisia. Mielestäni on erittäin positiivista että isommatkin firmat lähtevät sponsoroimaan tällaista meininkiä!


Bileissä vaikutti siltä että skandityyli puree täälläkin. Jengiä tuli aika hyvin, bileet laajenivat kadulle ja paikallisia bloggaajia kävi paikalla.


Piti ottaa kuvaa kun kaikilla oli niin tyylikkäitä kenkiä jalassa!


Kannattaa käydä pyörähtämässä, jos liikut Berliinin suunnilla tänä kesänä. Showroomilta saa myös lainattua Pelagon pyöriä panttia vastaan. Tarkemmat aukioloajat, osoitetiedot karttoineen, linkit ja muut tarpeelliset tiedot löytyvät #INLANDin sivuilta. Linkki vielä postauksen lopussa.


If you're in Berlin this summer, make sure to stop by #INLAND Showroom & shop! It is filled with interesting finnish clothing brands and everything in the showroom decoration is from Finland too. Yesterday we celebrated the opening party of showroom, and I was invited here to blog about this collaboration. Eight young brands are going to Berlin fashion week and they want to meet berlin people on their showroom & shop too.  You can get a sneak peek on SS15 collection and buy this summer items from the shop. It is great to see finnish design going abroad, I  wish them all the best!

Brunnenstrasse 11
Mitte, Berlin

11 kommenttia

 1. Mahtava meninki! Ja varmasti hauska tunnelma paikan päällä!

  VastaaPoista
 2. Viimeinen kuva on otettu ihan meidän kotikulmilta;) Käyn varmaan showroomilla kun palataan kotiin parin viikon päästä, kiitos muistutuksesta ja tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä asut Mittessä, aika ihanaa :) Käy ihmeessä, siellä se on pystyssä elokuun loppuun saakka!

   Poista
  2. No hyvin vähän aikaa enää, elokuun puolivälissä muutamme San Franciscoon:) Mitte on upea paikka asua. Naapurustossa sijaitsee ihanan suomalaispariskunnan omistana "KIPPIS". Suosittelen käymään, sieltä tekee erittäin hyviä suomi-klassikkolöytöjä ja heidän kanssaan on muutenkin mukava jutella!

   Poista
 3. Oho vau mahtavaa meininkiä! Tällaisia lisää, jotta saadan Suomen upeaa designiä muuallekin maailmalle! :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall