Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GREY IS THE NEW BLACK


Tämä ei nyt kyllä taas liity sisustamiseen millään tavalla, vaikka sovinkin itse nyt harmaan tukkani kanssa kodin värimaailmaan erittäin hyvin haha. Tyylijuttuja siis tähän väliin! Harmaat hiukset ovat olleet ajatuksissa toukokuun alusta lähtien, ja viikko sitten istuin Jere Oliverin penkkiin innokkaana. Hiuksiin tehtiin värinpoisto ja siihen päälle harmaa väri. Tykkään superpaljon, olen aina inhonnut keltaista hiuksissa ja koittanut hopeashampoolla säätää sävyä viileään päin. Tämä tuntui heti omalta. Väri on jo valitettavasti ehtinyt kahdessa pesussa hieman haalistua, tämä oli aluksi tummempi harmaa. Mutta haalistuminen oli tiedossa, ja tässä sitä taas ollaan värjäyskierteessä. Harmaa ei ole kaikkein helpoin ylläpidettävä, joten katsotaan miten pitkään tämän kanssa saan sinniteltyä.. Jos nyt ainakin syksyn.


Muuten kesägarderoobi koostuu kaikenmaailman liehukkeista. Pitkiä helmoja, kimonoita ja kaftaaneja. Tämän harmaakuviollisen kaavun löysin hennesin alesta kahdellatoista eurolla juuri. Ollut päällä ostosta lähtien joka päivä.


Värejä en tällä hetkellä liiemmin kaipaa, mutta koruilla, hatuilla, kuvioilla ja vaatteiden leikkauksilla saa mielestäni ihan tarpeeksi mielenkiintoa asuihin. Plus että rusketus on se tärkein kesän asuste, sitä koitan kovasti haalia iholleni.


So my hair is grey now. I'm happy!

43 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Hihii kiitos! Jos se toimii sisustuksessa, niin kyllä päässäkin! ;D

      Poista
  2. Tykkään! Olenkin hiusfriikki :) taistelin pari VUOTTA oranssin värin ylläpidon kanssa, sitten luovutin. Se oli niin ihana mutta menetti parhaan kirkkautensa muutamassa pesussa, ja ainakin itseäni alkoi samentuminen/haalistuminen häiritsemään nopeasti. Mutta on se välillä vaivan arvoista :)

    Annamaria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha siinä on ollut taistelemista sulla. Saa nähdä miten selviydyn tämän harmaan kanssa, pitääkin aina haluta se vaikein väri.. Ehkä vaan en pese hiuksia enää ikinä? :----D

      Poista
  3. Kaunis tukka + pirteä Peeta! Neiti kesäheinä, mutta sitäkin taatusti omalla, upealla tyylillään. :)

    VastaaPoista
  4. Hmm. Harmaa tukka rupesi nyt meikäläistäkin houkuttelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä se lähtee, ensin houkuttelee ja sitten se muuttuu pakkomielteeksi, jonka jälkeen ei ole enää paluuta. ;)

      Poista
  5. Oi mikä hiusväri! Sopii sulle tosi hyvin! Toivon sinnikkyyttä ja värinkestoa :) Upeat korvikset myös - onnistunut kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Toivotaan että väri pysyy päässä edes jotenkin!

      Poista
  6. WAUTSI PEETA MINKÄ PISTIT!!! huhhuh!! Instassa jo kuolasin noita sun hiuksia. Just hyvä väri! Iso peukku täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No haha kiitos!! :D Itekin oon kyllä nyt tyytyväisempi hiuksiini kuin aikoihin! Ei keltaista, jes.

      Poista
  7. niin nätit hiukset, sä ja vaatteet!!

    VastaaPoista
  8. Noi on NIIIIIN upeet. Huhhuhhhu!!!

    VastaaPoista
  9. sun silmätki näyttää jotenkin upeen harmailta noitten hiuksian kaa! oon aina toivonu tuon värisiä silmiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kerrankin tuntuu siltä että silmien väri korostuu positiivisesti! Normaalisti tämä siniharmaa on kyllä maailman tylsin väri, jännää että sun mielestä se on hieno :D

      Poista
  10. Siis toi on niin makee! Pukee sua todella hyvin :)

    VastaaPoista
  11. Ihanaa, kun muut yrittävät harmaata peitellä :-) Olet upean näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niinno minulla ei vielä tässä iässä ole peiteltäviä harmaita ;) Eräskin päivä kaupungilla katsoin että onpas hienot harmaat hiukset jollain naisella värjätty, ja kun hän kääntyi niin huomasin että hän olikin jo niin iäkäs että oli luonnollisesti harmaantuneet. Ei paha ollenkaan!

      Poista
  12. Hetkinenhetkinen, mulla on sama alelöytö kaapissa ja miksi se ei näytä siun päällä yhtään yöpaitakimonolta :D? Ehkä kiskaisen sen tänään astetta rohkeammin topin kanssa päälle ja painun ulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää just sopivasti kylpytakilta, mut päälle vaan! Niin maailman mukavin kotona, rannalla, sopii vaikka juhla-asuunkin mun mielestä :--)

      Poista
  13. Ihanan näköinen tukka! Itsekin rakastan kylmiä hiussävyjä, mutta kampaaja on onnistunut ekoväreillä sen saamaan vaaleaan tukkaani vain kerran lisäämällä hieman sinistä pigmenttiä vaalentavaan hiusväriin. Syksyä varten haluan kylmän sävyn taas, nyt hellesäällä se ei pitkään pysyisi...
    Niin ihanat pisamat sinulla :)

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hankalahan se kieltämättä on, omakin tukka on taas eri värinen kuin näissä kuvissa kun olen pari kertaa pessyt välissä.. Meinaa mennä jopa vihertäväksi :D Pitänee hommata pian suoraväriä jotta pääsee testamaan josko se auttaisi tähän värin ylläpitämiseen. Sitähän suositellaan laitettavan pari tippaa hoitoaineen sekaan, oletko kokeillut? :)

      Poista
  14. Hei ihan mahtavat hiukset ja kuvat! Ja sähän todella sulaudut nyt täydellisesti sisustukseenkin ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh joo pitää sulautua! Nyt voin makoilla sohvalla ilman että kukaan huomaa... Kiitti Tarja =)

      Poista
  15. Miten sulla on noin tummanpunainen iho? Sopisi vielä paremmin jos olisi vaalea iho nuo hiukset! Ja kantsii käyttää hopeashamppoota, se auttaa toki tuohonkin ettei ala kellastumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummanpunainen? Nyt kyllä sulla täytyy olla jotain pielessä näytön asetuksissa ;) Punertava kylläkin, ihan siitä syystä että ihmisillä on eri sävyiset ihot ja omani palaa helposti. Olen tässä koittanut ottaa aurinkoa, josta seuraa punoitusta. Eiköhän tuo pian syksyn mittaan taas vaalene ja talvella saa taas nauttia kelmeän harmaasta ihosta, ah! Hopeashampoo on kyllä käytössä, mutta se ei oikein tunnu toimivan mun hiuslaatuun valitettavasti.. Suoraväriä ajattelin kokeilla. Kiitos vaan!

      Poista
  16. Mistä olet löytänyt nuo korvikset? Todella ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M:ltä nekin tarttuivat mukaan samalla kertaa kuin tuo kaapukin =)

      Poista
  17. Ihana väri! Ja kiitos uudesta pakkomielteestä, nimittäin hiuksissa on nyt mielestäni kaikkien aikojen paras malli, mitä olen omaan tukkaani löytänyt, mutta olen miettinyt pitkän otsatukan värjäämistä niin, että lyhyet sivut saisivat kasvaa omalla (harmalla) värillään. Ja nyt löysin vastauksen. Kyllä hiusmuutos vaan tekee terää, omia uusia lyhyenlyhyitä hiuksiani fiilistelen edelleen. :)

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/06/09/uuuuu-mama-tsiikatkaa-vahan-naita/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah kiitosta! Ja hienoa että olet löytänyt myös sinulle sopivan värin :) Kyllä se vaan on tärkeää tuntea olonsa kotoisaksi omissa hiuksissaan, välillä se on vaikeaa kun malli tai väri ei yhtään vastaa omaa mielikuvaa itsestä..!

      Poista
  18. Ihanat hiukset!:) Sopii sulle tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
  19. I can't rock that color but you sure do!!

    VastaaPoista
  20. My sister just went grey also and I envy her madly! Love this look!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh I would love to see her hair! :) This grey is so cool but extremely hard to keep it up.. My hair is already white and going green/yellow.. :D I should colour it again.

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall