Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DJUPVIK | HOTELLI MERINÄKÖALALLA


Tässä hotellissa me käytiin vain pyörähtämässä ohimennen, mutta pysähdys oli sen verran vaikuttava että tänne pitäisi päästä takaisin paremmalla ajalla. Karulla rannalla sijaitsevan Djupvikin nurmialueella oli veistosmaisia aurinkosänkyjä ja tuulesta taipuneita mäntyjä. Matalan hotellin yleisistä tiloista löytyi ravintola, loungealue ja uima-allas. Nukkumista varten oli erillisiä neliönmallisia minitaloja.Merituuli puhalsi ovesta sisään ja seinän korkuisista ikkunoista tulvi valoa. Puuvillaverhot heiluivat tuulessa ja tunnelma aika välimerellinen. Jos siis olisi ollut lämpimämpi. Kuvitellaan vaikka 25c lämmintä, auringonpaiste ja ihmisiä kaftaanit päällä hörppimässä kylmiä mehuja baarialueen sohvilla. Gotlannin sesonkiaika alkoi nyt heinäkuun alusta, ja tässä Ruotsin aurinkoisimmassa paikassa kyllä luulisi muutaman aurinkopäivän olevan vielä tänä kesänä jäljellä.

Hotellilta sai myös vuokrata pyöriä. Mutta olisi tuolla kiva kävelläkin. Ranta oli noin sadan metrin päässä, ja ympärillä oli lääniä ja peltoja. Tuolla kelpaisi ottaa ihan rennosti. Mutta oho onpa kyllä hinnoissaan myös, yö heinäkuun lopussa näyttäisi maksavan noin 240e! Mutta nojoo eipä se nyt mikään yllätys ole. Koko heinäkuu on jo buukattu täyteen ja onhan tuo aika öky. Vaatii siis pientä säästämistä, ja useammalla hengellä toki saa summaa jaettua. Ja voihan tuolla käydä vaikka syömässä tai drinkeillä, niin pääsee nauttimaan paikasta edullisemmin.Kaikki huoneet oli täynnä silläkin hetkellä, joten ei päästy kuvailemaan mökkien sisältä. Mutta eiköhän näistäkin jo jonkinlaisen käsityksen paikan viehättävyydestä saa.

Matkan tarjosi Visit Sweden.

One of the amazing places in Gotland was this hotel Djupvik. We did not sleep here, but we stopped by to see it. I fell in love with the sun beds, sea view, restaurant lounge and pretty much everything. It would be great to come back and relax for a few days. Sun bathing and walks in nature, and afterwards a drink in the terrace lounge area. Can you imagine that too?

8 kommenttia

 1. Voi elämä, mikä paikka. Kunpa joskus pääsisi tuonne relaamaan.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän tyylikäs paikka. Ja laadukkaita kuvia. Hetkisen luulin että kuvat olisivat Pohjanmaalta mutta väärässäpä olin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä nimenomaan tyylikäs, uh. Ootas kun näät Furillenista kuvia! Ja kiitos kuvakehusta, mä koitan parhaani :)

   Poista
 3. Wau! Onpa hieno paikka. Teillä on ollut mahtava reissu kaikenkaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Olen kyllä aivan iloissani tuosta reissusta :) Hieno kokemus.

   Poista
 4. Siis aivan uskomaton paikka, kokonaisuudessaan! Nämä kuvat, edellisen postauksen kuvat ja instan kuvat on kyllä aivan huikeita. Nyt pitäis sitten enää laittaa homma käytäntöön ja bookata reissu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aivan huippusaari! Siis suosittelen sulle kyllä ehdottomasti, varmasti tykkäisit. :) Niin paljon nähtävää (ja ostettavaa haha).

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall