Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GLORIA BLOG AWARDS : BEST DECORATION BLOG


Halleluja! Huomenta vaan kaikille. Eilen juhlittiin blogivuotta Glorian Blog Awardseissa, jonne oli kokoontunut aikamoinen läjä bloggaajia. Gaalassa palkittiin sisustus-, vintage-, ruoka- ja tyyliblogeja. Itse olin päässyt ehdolle kategoriaan Paras sisustusblogi, jossa oli lisäkseni kuusi muuta kovan luokan sisustusblogia. Niistä sitten tuomaristo valitsi voittajan.


Itsehän olin aloittanut gaalakriiseilyn jo hyvissä ajoin. Joku cocktail-kolttu piti etsiä ja ravasinkin muutamana päivänä kauppoja läpi. Loppujen lopuksi vetäisin kuitenkin päälleni vanhan mekon höystettynä uudella paljettijakulla. Kaveri tuli tekemään minulle kiharat, mutta pitihän se hattu taas silti laittaa päähän ja sadesää latisti kuontalon melko nopeasti. Aveciksi olin pyytänyt ihanan Kaisan, joka itseasiassa sai omankin kutsun gaalaan. Nuo tilaisuudet on aina vähän jännittäviä, kun pitää pönöttää valokuvissa ja yrittää näyttää edustavalta. Onneksi sain kehitettyä jättifinnin keskelle otsaa!


Ennen voittajien julistamista siellä oli semmoista yleistä hengailua, syöpöttelyä ja juopottelua seurustelun lomassa. Bloggaajien keskuudessa alettiin kyselemään että kuka oli saanut tänään semmoisen sähköpostin Gloria blog awardseilta, jossa kyseltiin että onhan vastaanottaja varmasti tulossa tänään paikalle. Viime vuonna voittajat olivat saaneet varmistelusähköpostin, joten nyt uumoiltiin samaa. No enhän minä mitään semmoista mailia ollut saanut, eikä muutama muukaan, joten ajattelimme sitten että voitto meni nyt jollekin muulle.


Sitten tuomaristo alkoi kertomaan Parhaan sisustusblogin voittajan perusteluja, ja nämä muut sankarit siinä vieressäni alkoivat osoittelemaan mua ja kuiskimaan että "Peeta se on sun blogi!". Minä yritin siinä kasuaalina hyssytellä niitä ja sanoa että olkaas nyt hiljaa, tosi noloa jos en olekaan minä ja te siinä etukäteen hehkutatte.


Ja mitä hittoa, sitten ne kuulutti mun blogin nimen ja mun piti nousta sinne lavalle valokeilaan hakemaan kukkapuskaa sekä kunniakirjaa, ja yrittää vielä sanoakin jotain fiksua mikrofoniin! Jotain pöljää taisin siinä höpistä, ja samalla valokuvaaja nappasi kuvan viehättävästi alakulmasta, ja tuollahan se nyt on kaiken kansan nähtävillä Glorian nettisivilla.


Siis mitä! Tässä te nyt sitten luette vuoden parhaaksi sisustusblogiksi valittua RAW Design blogia, jonka perustin tämän vuoden ensimmäisenä päivänä. Kai minä jotain olen oikein tehnyt. Ihan huippua. Kiitos! Kiitos tuomaristolle ja kaikille teille äänestäjille myöskin. Ja tottakai myös eiliselle seuralle. Nyt minä tässä vähän olen potenut darrapäivää ja syönyt Fafasin falafelia, oltiin tietysti juhlistamassa gaalan jälkeen vielä porukalla. Huikea fiilis, saapa nähdä mitä tämä voitto tuo tullessaan. Ja jos joku tietää mitä minä nyt voitin palkinnoksi, niin kertokoon heti koska mulla se meni vähän ohi.

Kauneimmaksi sisustusblogiksi valittiin Caisa K ja lukijoiden suosikkiblogiksi ylsi Valkoinen harmaja. Onnittelut myös muille voittajille, loput saa kurkistettua täältä!

So last night was held the Gloria Blog Awards gala, where I happened to win the Best decoration blog title. That's a big deal for me. Really, wtf.  Thank you!

47 kommenttia

 1. Ihan oikeaan osoitteeseen meni tämä palkinto kyllä!!

  Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti paljon! :) Onnekkaaksi tunnen itseni.

   Poista
 2. Onnea hirmuisesti! Olipas oikea osoite palkinnolle. :)

  VastaaPoista
 3. Onneaaaaa! Mahtavaa! Huippua! RAW design blog on kyllä voittonsa ansainnut :---)

  VastaaPoista
 4. Ihania uutisia! Paljon Onnea!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon vielä täällä <3 Oot kyllä todella nopeasti onnistunut tekemään laadukkaan ja mielenkiintoisen, oman näköses blogin :-) Toivottavasti sama meno jatkuu vielä pitkään.

  VastaaPoista
 6. Jee paljon onnea! Voitto on kyllä ansaittu :)

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon! Ansiosta tuli voitto, mutta oli toki seurakin kovaa!

  VastaaPoista
 8. Paljon Onnea!!
  Voisin kertoa muutaman jutun alakulmasta otetuista kuvista, argh!

  VastaaPoista
 9. Onnittelut! Tunnustus meni ihan oikeaan osoitteeseen.

  VastaaPoista
 10. Onneksi olkoon hienosta saavutuksesta :)

  VastaaPoista
 11. Jes!!!! Ei turhaan äänestetty! Onnittelut ja oli TO-DEL-LA-KIN ansaittu voitto!

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea Peeta! Olet sen todellakin ansainnut :)

  VastaaPoista
 13. onnea! ehdottomasti oikeaan osoitteeseen!

  VastaaPoista
 14. No voi onnea! Paras sää ootkin :) /Bianca**

  VastaaPoista
 15. vaikka blogisi on ihana, en tykkää lukea tekstejäsi. kuulostat aina niin negatiiviselta. vaikka oot voittanut ansaitsemasi palkinnon, et voi hehkuttaa sitä vaan on pakko sarkastisesti surkutella jotain finniä?

  VastaaPoista
 16. Onnittelut! Kuten jo todettu, meni oikeaan osoitteeseen tämäkin, ihan ehdottomasti.

  VastaaPoista
 17. Onnittelut vielä kerran ja kiitokset myös seurasta!

  VastaaPoista
 18. Congratulations Peeta!!! well deserve!!! xx

  VastaaPoista
 19. Isot onnittelut! Ansaittu voitto takuulla!

  VastaaPoista
 20. Jes, onnea paaaaljon! "Ja jos joku tietää mitä minä nyt voitin palkinnoksi, niin kertokoon heti koska mulla se meni vähän ohi." Haha, kerrohan, kun saat selville. :)

  VastaaPoista
 21. Voitto meni täysin oikeaan osoitteeseen. :)
  Onnea Peeta.
  Eikä se finni edes näkynyt… ;)
  Arjen luksusta-haasteen heitän sinne:
  http://www.imageblackwhite.com/2013/11/haaste-pienta-hemmottelua.html

  VastaaPoista
 22. Onnea! Palkinto tuli oikeaan osoitteeseen.

  VastaaPoista
 23. Heitin voiton kunniaksi sinulle myös pienen haasteen blogissani. :)
  - Vilja
  http://muotoseikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. Että se siitä "tylsästä" blogista :) (viitaten kommenttiisi)!Paljon onnea!!

  VastaaPoista
 25. Iltaa! Kiitos hurjan paljon kaikille onnitteluista :) <3 Edelleenkin hymyilyttää.

  VastaaPoista
 26. Hieno homma, onnea! Kyllä meni voitto oikeaan osoitteeseen!

  VastaaPoista
 27. Onnea vielä täälläkin ansaitusta voitosta! <3 Oikeeseen osoitteeseen meni :)

  VastaaPoista
 28. Onnnea! Toivottavasti jatkat nykyiseen malliin: rouheudella , huumorilla ja persoonallisuudella höystettynä ja stadia (+Vallilaa) tarkkaillen. Vaikka edustamme eri sukupolvia, pidän blogistasi.

  VastaaPoista
 29. Oikein paljon onnea!

  -camilla :)


  VastaaPoista
 30. Ihan huippuhienoa Peeta, lämpimät onnittelut! Kyllä tämä sun blogi erottuu muista justiinsa sillä omalla, selkeällä tyylillään ja persoonallisuudellaan : ) Upeaa työtä, ja tämä on varmaan vasta alkua : )

  VastaaPoista
 31. Kiitoksia vielä teillekin kaikille jotka olette tulleet onnittelemaan sitten viime kiittelyjeni. :) Koitan jatkaa omalla linjallani, teen just sitä mistä itse tykkään! Aika loistavaa että niinkin monia kiinnostaa nää mun jutut. Pysykäähän mukana jatkossakin!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall