Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MAORI CUTTING BOARD


Näiden kuvien tähtenä seikkailee uusi pyöreä leikkuulauta, joka tuo mieleeni maorikuvioinnin. Ostin sen eräästä Berliiniläisestä putiikista. Pyöreä leikkuulauta oli ollut mielessäni ja jonkun aikaa, enkä koskaan ollut nähnyt tällaisilla kaiverruksilla koristeltua lautaa. Muutenkin pyöreät muodot tuntuvat kiinnostaneen silmääni viime aikoina. Vajaalla neljälläkympillä sain sen mukaani, ja nyt se toimii lähinnä tarjoilualustana. Laudan toinen puoli on sileä, ja ajattelin että mangopuisen laudan nurjaa puolta voi hyvin käyttää leikkaamiseenkin.


Lauta toiminee hyvin myös pannunalusenakin. Innostuin vähän ottamaan siitä kuvia eri stailauksilla :) Tuossa keittiön pöydällä se nyt yleensä on ollut kuitenkin. Markin mielestä se on tennismaila... :D


Tuo Menun pippurimylly on muuten toiminut moitteettomasti! Vähän ikävästi siihen meinaa jäädä kyllä rasvaiset sormenjäljet kiinni, mutta minä nyt olen tällainen puunaaja joten hyvä vain että siitä näkee milloin se on likainen. Tuleepahan putsattua säännöllisesti.


Pahoittelut vielä pienestä blogitauosta, viikko hurahti viime postauksesta ihan huomaamatta. Kyllähän blogi on mielessä ollut, mutta ehkä tämä helle on aiheuttanut pientä pään sulamista. Meidän kämpässä on ihan törkeän kuuma, viime yönä nukuin märän pussilakanan alla ja kylmäkalleihin vuorautuneena... Että mikäs tässä!

This round board I bought also from Berlin. It reminds me of maori patterns. I thought that the other side is suitable for cutting veggies and this beautiful side is for serving.

13 kommenttia

 1. Vautsi onpha hieno! Edelleen ihastelen vain kuinka hienosti oot maalannut noi teidän kaakelit <3 Ja upeet stailaukset myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitti! Joo varsinkin toi kaakeleiden oikee reuna on mun mieleen ;DD

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kiva kun bloggasit pitkästä aikaa, aloinkin jo odottelemaan. Tää on minun lempiblogi! :) Mistä tuo toisen kuvan kuusikulmainen pannunalunen(?) on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka :) Tosi kiva kuulla että tää on sun lempiblogi! :) Se pannunalunen on Iso robalta, sisustuskaupasta nimeltä Smyygi. Laatan pohjassa oli valmiina pehmusteetkin.

   Poista
 3. Tykkään susta ja sun blogista, mennee munki top 3! Terkkuja Oulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos ihana! Terkkuja sinne takas täältä Helsingin päästä :)

   Poista
 4. Hienot kuvat. Voin vaan kuvitella tukalia öitä. Täällä maallakin on jo ihan tuskaa, saati sitten kaupungissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Jooh, ei pysty pitämään makkarin ikkunaa auki öisin kun se on kadulle päin. Onneks nyt on luvattu pikkusen viileempiä öitä :)

   Poista
 5. Apua, kylmäkallejen ympäröimänä!! :D Ja toi pippurimylly saa jokakerta kuolaamaan, ehkä sen siis vois hankkia itelleki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joo, kylmäkalle sukan sisään ja kylkeä vasten, johan helpottaa! :) Toi pippurimylly on kyllä jees, suositan. Ei ees mikään kallis.

   Poista
 6. Tulee mieleen lähi-idässä käytetyt puiset leipämuotit. Ostin itse Syyriasta pienempiä ja simppelimmin kaiverrettuja muotteja, joilla tehdään semmoisia makeita, luumutäytteisiä, leipäsiä. Eli leipä leivotaan muotin pintaan ja irrotetaan niin, että siihen jää sitten se kuvio. Toi olisi kyllä jo hiukan koristeellisempi versio... Tuli vaan mieleen :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall