Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TRAVEL KIT | BERLIINIIN!


Nyt kun edellisestä reissusta on hädintuskin palauduttu, (mitä nyt yhden yrityksen siinä välissä ehdin perustaa), niin on jo aika lentää uudelleen. Tällä kertaa kohteena on Berliini ja #INLAND Showroom & shop. Minut ja Pupulandian Jenni lennätetään tämän illan avajaisbileisiin paikalle, ja bloggaamme paikan päältä fiiliksiä. Tästä siis lisää heti bileiden jälkeen! Bailuja ja muuta voi seurata #INLAND Showroomin Instagram-tililtä @inland_showroom. Ja tiedätte kyllä että minun instagramini ei hiljaisena pysy. Nyt on pienehkö asukriisi päällä, sillä paikka lienee täynnä supertyylikkäitä ihmisiä. Jos sitä vaikka luottaisi maksimittaan, hattuun ja korkosandaaleihin. Tekaisin hädässä muutamia käsintehtyjä käyntikorttejakin mukaan, hahah! Oikeat pitäisi tehdä kyllä asap.


Tänään on siis pitänyt pakkailla. Ostin söpön matkasetin, ja merkkasin purkit dymolla. Onhan se nyt tärkeää että jokainen yksityiskohta on kunnossa.. Pääsee sisustamaan hotellin kylppäriäkin sitten!


I'm flying again, this time location is Berlin! It's all about #INLAND Showroom & shop. Me and other blogger (lovely Jenni from Pupulandia) are going there to blog about their opening party, so stay tuned! Now I just feel quite a pressure. What to wear?! The Berlin fashion week is about to start so I'm sure that the place is full of stylish people. Maxi skirt, a hat and high heels should save me.

8 kommenttia

 1. Noi purkit näyttää niin söpöiltä :D

  VastaaPoista
 2. Viel Spass in Berlin. Niin ihana kaupunki. Ja sinnehän mahtuu kaikki tyylit eli stressi pois ja aistit avoimina rentoon kaupunkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä niin oikeessa! Hyvinhän se meni ;) Tää on kyllä mahtava paikka!

   Poista
 3. No kyllä on tyylikästä! Ihanaa miten jaksat panostaa noinkin pieniin yksityiskohtiin :) Ja hienot on käyntikortitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuuu se on niitä elämän pieniä iloja. :---) heh kiitos, jokainen käyntikortti on erilainen!

   Poista
 4. What's the name of the gosh nail polish color? I've been searching for the perfect gray polish lately without luck and this one looks promising.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! The colour is called 594 Miss Grey. I like it! Perfect blueish grey shade =) And I have been pleased with Gosh nail polishes too.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall