Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MICHELBERGER HOTEL


No nyt pureudutaan tähän mahtavaan hotelliin, josta jo aiemmin lupailin lisäjuttua! Me siis yövyttiin Markin kanssa Michelberger-hotellissa kaksi yötä Berliinin reissun aikana, ja majoituksen tarjosi Visit Berlin. Tämä hotelli on kummitellut mielessäni jo viime Berliinin reissusta lähtien. Viime kerralla me yövyttiin itseasiassa ihan tämän hotellin lähellä, semmoisessa laivahostellissa joella. Tämä hotelli sijaitsee ihan siinä Friedrichshainin ja Kreuzbergin välillä menevän sillan kupeessa. Silloin viime kerralla tästä tuli siis kuljettua ohi, ja kuikuilin vähän että mikä ihanan näköinen paikka tämä on! En kuitenkaan uskaltautunut sisään (miksen?!) joten paikka jäi hieman arvoitukseksi. Sitten bongailin muutamista sisustusblogeista juttua tästä hotellista, ja tajusin että "hei tuohan on se jonka ikkunoista katselin sisään, ai se on hotelli!". Ja nyt sitten oli pakko päästä sinne itsekin. :) Esitin Visit Berlinille hotellitoivetta, ja olisin kaikkein mieluiten halunnut yöpyä Loft-huoneessa, mutta koska ne olivat kaikki täynnä niin saimme majoituksen Comfy-huoneesta.


Hotellin lisäksi alakerrassa on kahvila ja baari, ja tosi paljon yleistä hengailutilaa. Ihan tuossa ulko-oven vieressä on tämä iso lounge-alue, sitten baari/kahvilatiskin vieressä pöytätilaa lisää, ja sisäpiha vielä kokonaan oleskelua varten. Hotellissa on wifi, joten eräänä päivänä tunsin itseni hyvin tärkeäksi sisäpihalla läppärin kanssa istuessani lattea siemaillen. Bloggailin #Inland showroomin avajaisista ja naureskelin että on tämä elämä ihmeellistä kun täällä saan blogin ansiosta olla.


Hotellin sisustus on tosi boheemi, ja siellä oli sekoiteltu tosi monia eri tyylejä. Paperista tehdyt lamput olivat yksi hauska yksityiskohta. ja kolmion muotoon asetellut tyynyt toinen juttu mihin itse kiinnitin huomiota. Vanha rakennus on saanut säilyttää vanhan fiiliksensä eikä hotellia ole remontoitu liian siistiksi.


Sisustus on saatu tosi kotoisaksi vanhoilla huonekaluilla, maanläheisillä väreillä ja pienillä kotoisilla yksityiskohdilla. Kirjoja, kukkavaaseja, mattoja, lehtiä, eriparisia huonekaluja, erikoisia lamppuja ja taidetta.


Hotellin alakerrassa järkätään myös erilaisia bileitä ja iltamia, joissa on artisteja soittamassa. Sinne voi siis hyvin poiketa kahville tai drinkeille vaikkei hotellissa majoittuisikaan. Suosittelen kyllä piipahtamaan, tosi kiva paikka.


Sisäpihan tavaramerkkinä ovat nuo värikkäät liput, jotka risteilevät pihan halki. 


Sisäpiha on muutenkin tosi kiva. Siellä on erilaisia pöytäryhmiä, makoiluun sopivia ja aamupalan kahvitteluun passeleita. Kasveja, baaritiski, musiikkia. Niin, musiikki oli muuten suuressa osassa täällä! Kaiuttimista soi just täydellinen musiikki, itse tykkäsin kovasti. Se sopi hotellin henkeen ja osui omaan musiikkimakuun sopivasti. Kohotti tunnelmaa entisestään ja teki tuosta sellaisen oman maailmansa.


Hotellihuone Comfy oli tosi pieni, mutta nimensä mukaisesti kotoisa. Sinne mahtui periaatteessa vain sänky, pieni kylppäri ja vähän tilaa matkalaukkujen levittämiseen. Meidän huone oli sisäpihalle päin, ja huonekorkeus lähenteli varmaan viittä metriä. Se teki huoneesta tilavamman oloisen, ja suurista ikkunoista tulvi valoa. Kylppäristä oli ikkuna huoneen puolelle, jotta kylppäriin sai myös luonnonvaloa. Ilmastointi olisi ollut ihan jees, koska meidän reissun aikaan sattui kunnon helteet. Tuuletin oli onneksi huoneessa.


Kaikki pienintäkin yksityiskohtaa myöten oli mietitty erilaiseksi. Avain oli hauska luottokortti, huoneessa oli erilaiset ohjeet hotellin säännöistä, respassa myytiin hotellin omaa kookosvettä ja t-paitoja, kakkoskerroksen käytävä oli melkein pimeä ja siellä pyöri telkkarissa nonstoppina the Dude-leffa (josta Mark oli innoissaan). Itseasiassa tästä erikoisuudesta saa jo hyvän käsityksen kun menee hotellin nettisivuille.


Aamupala oli seisova pöytä -tyyppinen ratkaisu. Erikoiskahvi kuului aamiaiseen, ja muutenkin valikoima oli varsin jees. Kaikenlaista löytyi itse maustetusta vaniljahunajasta kattavaan juustopöytään. Saipahan mahan täyteen ennen kaupungille lähtemistä.


Aamiaissalin seinällä oli hieno vanha kello, ja tiski plus osa seinistä laatoitettu metrotiilellä. Tykkään kyllä majoittua tämmöisessä paikassa, jossa ympäristöstä saa nauttia! Pikkuisen on nyt kyllä taas rima noussut korkeammalle majoituksen suhteen tämän jälkeen, huhhuh. :D


On our Berlin trip we stayed at Michelberger hotel for two nights. I loved the laid back style in both decoration and the whole atmosphere. Good music, relaxed staff, boheme courtyard and everything! What's there not to love? We stayed at Comfy-room on the second floor and the windows of the room were towards the courtyard. Breakfast buffet was great too, it contains also special coffee's which I always prefer.  You can just pop in to have a coffee, drink or dinner if you're staying somewhere else. Thank you Visit Berlin for organizing this amazing experience. :)

8 kommenttia

  1. Mieletön paikka! Tuonne on ihan pakko päästä. Aulatila erityisesti kulmikkaine tyynyineen on mun mieleeni. Kiitos postaamisesta!

    http://muotoseikka.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hieno paikka! Nuo paperivalaisimet on hauskat, ja tyynyjen kolmioasettelu pitää matkia :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kyllä molemmat erikoisia katseenvangitsijoita =)

      Poista
  3. Näyttää ja kuulostaa varsin hyvältä! Pitääpä laittaa paikka muistiin, jos ja kun tässä pääsisi Berliinissä käymään lähitulevaisuudessa. Aamiaisen juustopöydälle iso sydän täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, juustot on niin tärkeitä! Jossain paikassa ei kerran ollut mitään juustoja brunssilla (eikun se olikin Fazerin vappubrunssi...!!) ja olin aivan helisemässä :DD

      Poista
  4. Vautsi vau! Oon käyny noiden nettisivuilla useamman kerran aiemmin, mutta Berliinissä tuppaa olemaan runsaudenpulaa kiinnostavista majoituspaikoista, niin en ole ainakaan vielä päätynyt tuonne yöksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo siellä on kyllä vaikka mitä makeita paikkoja, tämä on kyllä yksi ehdoton helmi =)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall