Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VARIKON VARJO: UUSI PIKKUPUTIIKKI VALLILASSA


Tuossa kesällä huomasin naapurustoon ilmestyneen tuoreen putiikin, ja kurkistelin ikkunasta sisään kiinnostuneena. Ikkunalaudalle oli aseteltu pieni kyltti, jossa luki Varikon varjo. Kyltin vieressä oli tiiliskiven mallinen pieni keraaminen vaasi, johon ihastuin. Monta kerran kuljin liikkeen ohi kiireessä, mutta olin päättänyt että tämä paikka pitää tarkastaa. Eräänä vapaapäivänä pakkasin laukkuuni kameran, lähdin koiran kanssa ulos ja päätin samalla reissulla poiketa Varikon Varjoon. Se sijaitsee ihan tuossa Vallilan sporavarikon takana Eurantiellä. Jos joku tietää entisen Pelagon paikan, niin ihan siinä vieressä.


Yksiön kokoiseen liiketilaan on tehty puinen tiski ja seinälle kiinnitetty iso hylly, joka on täytetty pienillä sisustus- ja lahjatavaroilla. Löytyy washi-teippejä, printtijulisteita, Vaja Finlandin pieniä astioita ja HAYn toimistotarvikkeita. Kaupan on perustanut Liisa Riski, joka työskentelee päivisin vaatesuunnittelijana. Lontoossa asuessaan hän ihastui eläväiseen kaupunkikulttuuriin, ja halusi Helsinkiin palattuaan kantaa oman kortensa kekoon. Kalliohan on jo aika hyvällä mallilla tässä asiassa, mutta vahvistan Vallilan tosiaan kaipaavan myös omia kivijalkakauppoja ja kahviloita.


Nytpä täältä löytyy yksi paikka, josta voi ostaa jotain pientä kivaa itselle tai kaverille, ja samalla napata kupillisen kahvia. Varikon Varjo ostaa kahvipapuja Puu-Valillan puolella sijaitsevasta Helsingin kahvipaahtimosta ja valmistaa erikoiskahveja (edullisesti, jee!) asiakkaille. Itse en vielä kahvia ole maistanut, mutta pitää joku kerta kyllä napata kupponen kuumaa mukaan.


Nämä London Brick -vaasit tulevat Lontoosta. Suunnittelija Luciana Gallucci, tämän putiikin omistajan ystävä. Silmälasi-julistekin on niin ikään omistajan kaveri, ja minusta on hauskaa että hän on valinnut myyntiin omien tuttujensa tuotoksia suosittujen brändien rinnalle.
Avoinna
Torstaisin 10-16 Perjantaisin 10-18 Lauantaisin 10-18

Eurantie 12-14

4 kommenttia

 1. ompa suloinen putiikki, toivottavasti muistan poiketa joskus :))

  VastaaPoista
 2. Tämän pikku putiikin omistaa siis Liisa Riski :)

  http://www.lily.fi/blogit/sanph

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kiitos! En muistanut tai löytänyt omistajan nimeä :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall