Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE NEW FAZER CAFEMessukeskuksen mestoja laitellaan tässä uuteen uskoon ja siinä samalla myös sisäänkäynnin vieressä oleva Fazerin kahvila saa uuden ilmeen. Näitä samaan tyyliin restauroituja Fazerin kahviloita on ilmeisesti myös mm. munkassa ja pian aukaistaan myös itikseen uusi kahvila, mutta itse näin nyt ensimmäistä kertaa tuon uuden sisustuksen. Homma oli vielä vähän kesken, mutta otin silti salaa pari kuvaa koska kahvila näytti niin hyvältä. Uuden ilmeen on suunnitellut designtoimisto KOKO3, ja pakko kehaista että komealta näyttää. Tykkään modernin designin yhdistämisestä 20-lukua henkiviin krumeluurikalusteisiin. Mukana ovat monet tämän hetken kovat sisustuselementit: messinkiä, vaneria, graafisia kuvioita sohvan pehmusteissa, tiilimäiset seinälaatat, marmori, Thonet-tuolit, tummansinikuvioidut ornamenttimaiset tapetit ja mitä vielä. Kyllä tuolla kelpaisi kahvikupponen kumota, harmi vain ettei sitä oltu vielä avattu silloin kun kävin. Tiskiosiokin näytti tosi kivalta, mutta vielä keskeneräiseltä, joten siitä ei nyt ole vielä laittaa kuvaa. Mitäs te tykkäätte tuosta?

Fazer cafe's new look, I like it a lot!

18 kommenttia

 1. Tykkään valtavasti tästä uudesta ilmeesta ja kyllä sille olikin tilausta. Pitää Habitaressa käydä kurkkaamassa tarkemmin miltä tuo näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ! :) Luulisi että silloin olisi jo avattu.

   Poista
 2. sama postaus on pöydällä kun viime lauantaina kävin istumassa ja testaamassa tampereen kahvilan

  VastaaPoista
 3. Hei, blogisi idea on hyvä. Pelkistettyä, selkeää, karheaa ja nimenomaan raakaa. Sen takia bannerisi "Design blog"-fontti osui rumasti silmään, muut elementit bannerissa ovat teeman mukaisia ja toimivat keskenään, mutta oikeasti, mikä tuo fontti edes on? Arial goes comic sans? Jos teet jotain niin suosittelen tekemään ihan loppuun asti, tuosta jää vähän puolivillaisen tissinläpsyttelyn maku suuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ihan olen tarkoituksella valinnut tuon fontin. Se tuo kontrastia tuolle RAWille ja on mielestäni nätti fontti! Sen nimi on otama.ep. Comic sans ei itelläni tuosta tule mitenkään mieleen mutta kaikilla on toki omat näkemyksensä. Harmi jos et tykkää mutta toi kommentti nyt oli lähinnä aika turha ja naurettava :D Kiva jos muuten tykkäät blogista. Täällä on nimenomaan muutenkin raa'an sisustuksen rinnalla muitakin tyylejä, tykkään juuri tässäkin postauksessa nähdystä modernin ja krumeluurin sekoituksesta, ja mun mielestä toi bannerikin kuvastaa just sitä!

   Poista
 4. ihana niin tätä hetkeä kuin olla ja voi ja tulee kyllä kestämään i'm in love <3

  p.s. tuo banneri on kylläkin ihan hyvä ja siinähän on hyvä vastapaino RAW:n ja desing blogin välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minäkin uskon että kestää aikaa, näyttää sopivan ajankohtaiselta, mutta ei liian alleviivatusti :) Tosin noissa ravintoloissa kyllä pyritään yleensä uusimaan ilmettä muutamien vuosien välein.

   Heh no sä oot huomannu mikä mun idea tossa bannerissa oli!

   Poista
 5. Kahviloista puheen ollen, oletko tsekannut jo Eurantielle auenneen Varikon varjo -puodin/kahvilan?
  — Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itseasiassa olen! Kävin kuvaamassakin siellä yksi päivä, joten postausta aiheesta on kyllä tulossa :) Kahvia tosin en ole vielä testannut..

   Poista
 6. No ohoh. Ihanalta näyttää! (Ja bannerisi myös!)
  Olen vähän ollut sitä mieltä etten noihin blog awardseihin mene äänestämään, mutta äänestinpä silti! Toivottavasti täältä kuullaan vielä monta monta vuotta ja saat ansaitsemaasi tunnustusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh kiitos vaan kovasti! :) Tämä kyllä tuntuu sen verran omalta aiheelta että eiköhän juttua ainakin riitä!

   Poista
 7. Anonyymi 7.32. TOIVOTTAVASTI ET OLE TOSISSASI. Olet naurettava.

  VastaaPoista
 8. KOKO3 on mielestäni suunnittelut uuden ilmeen Fazerin kahviloille :-)
  https://www.facebook.com/designofficekoko3?ref=ts&fref=ts

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa kiitos tiedosta! Pitää tutustua tähän KOKO3:seen :)

   Poista
  2. Juuri näin, Koko3:n kanssa olemme tämän uuden konseptin rakentaneet. T: Krisu Helanne Fazerilta

   Poista
 9. Juu, Koko3:n kanssa tätä uudistettua konseptia ollaan luotu, viimeisin avattiin Messukeskukseen apri viikkoa sitten. Seuraavana marraskuussa avataan Itikseen. Krisu Helanne Fazerilta

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall