Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MONTH OF SUNDAYS


Siinäpä se Design marketista ostamani Month of Sundaysin mallistokuva on nyt seinällä. Kannattaa muuten käydä katsomassa loputkin kuvat heidän nettisivuiltaan, ovat aivan ihania nekin. Tajusinpa juuri että viime aikoina on ollut aika monta tämmöistä postausta, jossa esittelen seinille lattiamiani juttuja. Täällä onkin ollut aika pitkään melko tyhjät seinät, joten kivaahan se vain on. Uusin seinäkoristus on siis siitä erikoinen, että se ei vasinaisesti ollut myynnissä. Kysyin kuitenkin josko saisin ostaa esillä olleen mainoksen, jossa malli poseeraa syysmalliston uusissa kuvissa ihana pastellinen takki päällään. Mallin kauniin punaiset hiukset, kuvan värimaailma, lavastus ja printtausjälki vahakankaalla hurmasivat tämän tytön täysin. Kelpuuttaisin asunkin mieluusti omaan kaappiini!


Tiesin heti minne kuva sopisi täydellisesti, tuohon suunnittelemani rekin viereen. Siitä oli mielestäni puuttunut jokin taulu, mutta en ollut etsinyt siihen mitään. Yleensä ne parhaat jutut vain tulevat jostain vastaan, juuri silloin kun vähiten osaa etsiä.


Sain vielä kuvan mukana ostettua tuon henkarinkin, johon se oli Design marketissa ripustettu. Kuulemma se ei ollut priimakunnossa, mutta eihän se nyt minua haittaa. Päinvastoin, tykkään siitä juuri tuollaisena! Kuparin väri sopii loistavasti rekissä olevien kuparihenkarien kanssa yhteen ja nimenomaan rennosti riippuva kangasjuliste on mieleeni enemmän kuin jäykät kehykset.


Siinä taas muita suomalaisia lemppareita lähikuvassa: Ritual Helsingin kaulakoru, &Brosin keraaminen timanttikoru, puiset Somewhere jewelryn korvakorut ja R/H:n mustavalkoinen toppi. Tosiaan, kuten juuri kommentoinkin Riikan Weekday carnival -blogiin, niin rakastan sisustuksen ja muodin yhdistämistä. Mitä suotta piilottelemaan kauniita vaatteita tai koruja kaapeissa! Riikalla oli muuten aivan ihana diy-vaaterekin ohje blogissaan, kannattaa sekin tsekata ehdottomasti. Plus että muistinpa nyt vielä että sama nainenhan nämäkin mallistokuvat on ottanut, heh! Pakko kyllä ihailla hänen töitään.


This awesome picture is by Month of sundays, a young finnish fashion brand. I fell in love with the AW13 collection styling and what would be a better place for this picture than next to my clothing rack? The material of this printed picture is actually some kind of wax fabric, which makes it special. Check out the other pictures of the AW13 collection from here, they are all really beautiful! Yesterday at Design market I was just browsing their market place when I spotted this print. It wasn't technically for sale but I still asked for it and they were willing to sell the promotion poster for me. Lucky girl!

8 kommenttia

 1. Lovely things! The colors, the necklaces, the print! :) :)

  xoxo
  agnes / iiiinspired

  VastaaPoista
 2. mahtava idea tuo henkari kehyksen sijaan, pakko kokeilla joskus!:)

  VastaaPoista
 3. oh tuo henkari on kyllä coool, oon nyt muutaman viikon miettinyt millaset kehykset sopisi huoneeseeni, kun yksi juliste on vailla semmoisia, pakko varmaan alkaa nuuskimaan samallaisia hengareita!!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall