Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MEATBALLS FOR DINNER

Innostuin ottamaan pari kuvaa Markin kokkaamasta lihapulla-ateriasta. Oli muuten hyvää, ohje löytyi kuulemma täältä (Lihapullat Jamie Oliverin tapaan Pastanjauhantaa-blogissa). Mark katsoo silmä kovana telkkarista aina Jamie Oliverin ruokaohjelmia, mutta harmillisen harvoin itse silti kokkaa... Joten olihan tämäkin sitten saatava ikuistettua. Lisää tätä, tuntuu ihan luksukselta kun joku toinen laittaa ruoan valmiiksi! Omakin kokkailuinnostus on ihan hiipunut kun yleensä minä olen se joka meillä tekee ruokaa. Käy pidemmän päälle aika tylsäksi semmoinen, ei vaan yksinkertaisesti jaksa. Pitää taas yrittää ottaa itseään niskasta kiinni, ja alkaa kokeilemaan uusia reseptejä. Se voisi vähän piristää kun kuitenkin tykkään tehdä ruokaa ja koen olevani siinä puuhassa aika hyvä. Vaan mitähän ihmeen ajatuksenvirta-löpinää tämä nyt on? Ei kai tässä nyt muuta asiaa ollut, kuin että kuvat eetteriin ja kuola suun pielistä valumaan.Tai kyllä mua kiinnostaisi kuulla että laittaako teillä miehet ruokaa?

Vesipullon ostin muuten Design marketista Laser cut studiolta kympillä, me likey! Listaa muista ruokailuvälineistä: lautaset ja vuoka Ikea, haarukat ja veitset kirppikseltä, lautasliinat H&M Home, kattila joku porukoiden vanha, pannunalunen on vanha seinälaatta Portugalin kirppikseltä, pöytä kirppikseltä ja kukkamaljakkokin on peräisin kirpputorilta.

My boyfriend cooked meatballs -á la Jamie Oliver- for dinner. And this is not happening too often so I had to take some pictures. Enjoy!

11 kommenttia

 1. herkkullisen näköstä, ei voi muuta sanoa! ja kyllä meillä ainaki mies laittaa enemmä ja paremmin ruokaa ku meitsi, ittellä tuntuu olevan iha peukalo keskellä kämmentä ko. asian suhteen :DD mutta yhdessä ruuanlaitto o kivointa, siin sit iteki saattaa jotain oppia :-D

  VastaaPoista
 2. Näyttää niiiiin hyvältä, pitää pistää resepti talteen ;) Meillä just poikaystävä on se joka tekee yleensä ihan mahtavaa ruokaa! Se on aina kans niin innoissaan, ja sika hyväähän siit sit kans tulee:) mä innostun vaan ihan välillä kokeilemaan jotain uusia reseptejä...

  VastaaPoista
 3. M m mmm! Meillä ei laita mies ruokaa enkä muuten laita minäkään :-D Tai siis hyvin harvoin jaksetaan täällä mitään kokkailla, niin tulee syötyyn vaan hedelmiä ja kasviksia sellaisenaan ja lähinnä puuroa erilaisilla lisukkeilla. Hah pitäs ehkä skarpata, mut ruuanlaitto on niin vaivalloista... Uusi keittiö varmaan toisi uutta intoakin!

  VastaaPoista
 4. nammm, täytyy testaa! sovittiin just ton toisen puolikkaan kanssa et ruvetaan kokkaamaan enemmän koska meidän kokkausaktiivisuus on ihan sur-kee-ta... eli sovitaan etukäteen tulevan viikon kokkausvuorot ja pitää aina kokeilla jotain uutta reseptiä, jos on kiireistä niin sit sellasia ruokia mistä syö parikin päivää. en tiedä kuinka kauan tää meidän "haaste" kestää, mutta toivottavasti ainakin potkii vähän perseelle että tulis jatkossakin kokkailtua. itse aion panostaa kasvisruokien kokeiluun, oon ennen ollut todella skeptinen kasvisruokaa kohtaan (lihansyöjä täällä moi) mutta yliopiston kasvislinjastolla vierailleena ja vähän lihattoman lokakuunkin inspiroittamana on aika muutoksen! ;--)

  VastaaPoista
 5. Taitaa olla aika suosittu resepti, kun törmäilen siihen jatkuvasti facebook-hehkutuksissa ja blogeissa. Pitääkin laittaa kokeiluun! :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on vähän vastaavanlainen tilanne. Mää kokkaan paljon enemmän, melkein joka päivä. Kanssa-asukki taas siivoaa enemmän kuin minä (aika usein myös mun ruuanlaiton jäljet), joten siinä mielessä kotityöt jakautuu tasaisesti. Epäreiluun jakoon en suostuiskaan. :) Molemmat kyllä osaa kokata, mutta mulle se on paljon mieluisampaa hommaa, niin kuin leipominenkin. Silti on tosiaan ihan parasta välillä istua valmiiseen pöytään. :)

  VastaaPoista
 7. Meillä se on mies, joka kokkaa. Mulle jää vain kaksi asiaa: joulukinkun paistaminen ja leipominen. Leipominen kyllä sisältää myös satunnaiset sörsselit, joita laitetaan leivonnaisten sisään tai päälle. Niin ja blinit lasketaan myös leipomiseksi.

  VastaaPoista
 8. herkullisen näköistä! meillä mies todella laittaa ruokaa, mutta jostain syystä minäkin olen alkanut enemmän kokkamaan lähivuosina. harvemmin ostetaan einestä mutta eipä me myöskään osata hifistellä ruoan suhteen vaikka siitä nautitaankin. tykkään enemmän kotiruoasta kuin ravintolasapuskasta :D

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall