Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ART


1  /  2

Tällä hetkellä inspiroi luovuus. Minäkin haluaisin nyt mennä jollekin työhuoneelle läiskimään maalia isolle kanvaasille. Asiaan kuuluisi tietenkin taiteellinen elämä viinipulloineen ja hulluine ajatuksineen. Mutta jotenkin nyt tuntuu olevan virta lopussa, ihan kuin yhtäkkiä olisi tullut syksy ja nopeasti pimenevät illat. No pitää koittaa kaivaa energiaa jostain, sillä ei auta lannistua. Onneksi tauluja voi maalata sitten joskus paremmalla ajalla, nyt oli tärkeää että sain edes tiskivuoron siivottua. Hoh. Arki.

Ylva Skarpin maalaukselliset printit kyllä kiinnostasivat! Niissä on nätit sävyt ja mukavan utuisa tunnelma. Tosin se musta printti ei ole utuinen vaan sopivan punk. Julistaa vielä  itsekkäästi että "ME". Tykkäättekö?

At the moment I am inspired by Ylva Skarp and creative madness. I would love to be that woman painting a giant canvas.

11 kommenttia

 1. Mää kyllä tykkään, on hienoja. suunnitelmissa joko jostain hankkia samantyylinen valtava juliste olkkarin seinäle, taikka sitten tässä vielä ennen viimeisen huoneen lattioiden laittoa maalailla itse! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa makeita printtejä! Tosin näen niissä kaikenlaista outoa silmämunista avaruusolentoihin, maybe it`s just me...

  Olen haaveillut maalauksen uudelleenaloittamisesta jo yli kymmenen vuotta. Mut sit on aina just ne hiton tiskit. Joskus pari vuotta sitten ostin akryylimaalit kirjakaupan alennuslaarista. Ehkä parin vuoden päästä saan hankittua jo kankaitakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh niitähän just pitääkin tulkita itse! ;) Jooh mullakin tuolla akryylimaalit ja muutama taulupohja odottelis jo ties mitenkä monetta vuotta.. On tää aikuiselämä niin kiireistä olevinaan.

   Poista
 3. Ihan sama haave ollu pitkän tovin, tuon maalauksen ja taiteilijaelämän suhteen, voisin asua semmosessa isossa vanhassa tehdasrakennuksessa(esim?) jossa ois semmonen työhuone. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just näin, hommataan se tehdasrakennus heti.

   Poista
  2. Ah jooo! No ehkä viel joskus semmoses sais asustaa, pitäsköhän valmistuu eka ja.. huoh. :D

   Poista
 4. Onpas hienoja, etenkin tuo teksti!

  Yksi kyssäri mulla olisi liittyen siihen sun vihreänharmaaseen arkistokaappiin jonka pelastit kierrätyskeskuksesta: kuinka syvä se on? Itse haeskelen samantyyppistä, mutta tuntuu että tarjolla on vain 70cm syviä; tarvitsisin puolet siitä ja mietin että onkohan sellaisia edes olemassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi syvä, en ole edes mitannut. Varmaan just ton 70cm, joten aika haasteellinen sijoitettava se kyllä on! Luulis että jotain vähemmän syviäkin on, mutta en kyllä nyt keksi mitään paikkaa mistä saisi.. :--)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall