Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IF I HAD 2500 €

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7


Jos taskusta löytyisi ylimääräinen tukku kahisevaa, niin voin kertoa että minulla ei olisi mitään vaikeuksia keksiä sille käyttöä. Ja koska sain SEES by Sannilta haasteen kertoa mitä ostaisin sillä summalla, niin keskitytään nyt tietenkin sisustusaiheisiin poimintoihin. Nämä ovat siis kaikki semmoisia hankintoja, jotka joka tapauksessa ovat pyörineet mielessä, ja jossain muodossa tulevatkin käymään toteen ennemmin tai myöhemmin. Näillä lähtisin syksyä kohentamaan:

Neon letters by Seletti - about 60€ each letter
Mustajohtoiset valokirjaimet seinällä, kyllä kiitos! Tarvitsisin makkarin peilin yläpuolelle jonkun lampun nyt kun alkaa hämärtymään. Olisi kivempi mallailla vaatteita kun valo tulisi siitä peilin yläpuolelta, eikä selän takaa hämyisästi. Sitten pitäisi vain keksiä että mikäs se teksti sitten olisi. Ei mitään ällökornia sisustushömppää tyyliin "home" tai "love" vaan jotain ihan muuta. Jotain tyhmää mielellään. Olen koittanut googlailla mutta noiden kirjainten saatavuus on aika heikkoa Suomessa, ja hinnatkin pyörivät kuudessakympissä per kirjain. Plus sitten se muunnin joka pitää vielä hankkia erikseen. Kallista lystiä.

Copper pencil holder by Ferm Living - 100€
Tämä on näistä nyt se turhin himotus. Mutta kun tämä kynäteline osui pari Dekoa sitten silmään ensimmäistä kertaa, niin sen jälkeen sitä on ollut mahdotonta karistaa mielestä. Miten kaunis! Ja kiiltävä! Ja kuparinen! Ja täydellinen meidän vaneriselle työpöydälle. Mutta turha. Ja kallis, satanen tuollaisesta.

3 cup moka express by Bialetti - 30€
Tästä olen kyllä ennenkin huudellut täällä, mutta edelleen olisi ostoslistalla pikkuinen mokkapannu. Se kuuden kupin Bialetti tahtoo kaverin keittiön metalliselle avohyllylle. Just semmoinen ärsyttävä ostettava jonka haluaisi, mutta johon ei viitsisi pistää rahaa vaikka se ei kauheita kustannakaan.

La Lampe gras no 411 by Lampe gras - about 700€ (Casuarina)
No tämä olisi sitten se heinäkuussa miettimäni lamppudilemman tulos. Ei Jielden, vaan se toinen kallis vaihtoehto. Taipuu ihanan friikkeihin aseteltiin ja ylettyisi myös sohvan toista kulmaa valaisemaan, joten käteväkin se on. Ja laatu on ehdottomasti kyllä se numero 1 joka lähden tavoittelemaan. Ei tässä jaksa enää mitään halpisjuttuja ostaa kun ei niistä mihinkään ole. Joko menevät rikki, tai sitten kyllästyttävät pian. Laatukamaa sen olla pitää, ja vielä turvallisen mustassa värissä. Minun pitäisi vielä saada tuosta henkilökunta-alennus Casuarinasta joten hinta vähän tippuisi. Tilaukseen pian!

Hemp rug by Private0204 - About 1200€ (Casuarina)
Mattoja mielessä. Joku tummanharmaa olisi kiva. Tuo tämän hetkinen olohuoneen vaaleanpunainen kelim-matto on ihana, mutta kyllä täytyy sanoa ettei tuo maton paksuus (eli ohuus) tai väri tee tästä elämästä helppoa. Imurointi on tuskaa ja väri kyllästyttää. Tanskalaiset Private0204:n matot ovat aivan loistavia, niihin on ommeltu vuori alle ja mattoja voi pestä järvessä. Värivaihtoehtoina on vain skandinaavista silmää miellyttäviä mustaa, valkoista, harmaata ja luonnonväristä. Oikeasti ei kyllä olla tuollaiseen mattoon lähtemässä, mutta jos nyt olisi se 2500€ sisustusrahaa niin sitten kyllä ehdottomasti! Makkariinkin pitäisi nyt ensin löytää joku vaalea pörrömatto..

Station clock by Karlsson - About 70€
Kello me kyllä tarvittais ehdottomasti seinälle. Meillä on tuolla keittiössä yksi kello, joka jatkuvasti jätättää vaikka paristoa vaihtaisi usein. Yritä siinä sitten ehtiä aamulla töihin. Todella ärsyttävää. Joten uusi kello kiitos keittiön seinälle (tai siihen oveen joka nojailee seinään)! Ja mahdollisimman yksinkertainen, joku jota jaksaisi katsella pidempäänkin. Eli ei mitään liian trendikästä, koulunkello-staili on jonkun aikaa jo houkutellut. Ala-aste ja välitunnit.Minua kiinnostaisi kuulla että mitä Susanna ja Kaisa hommaisivat moisella summalla koteihinsa? Haasteen saa napata toki kuka tahansa ja linkkejä saa mieluusti heittää kommenttiboksiin.

5 kommenttia

 1. Tosi inspiroiva blogi sinulla! Löysin tämän vahingossa netistä ja huomaamattani lueskelinkin koko blogin läpi parissa päivässä..:) Kiinnostaisi kysyä että mikä kamera sinulla on käytössäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos vaan kovasti, tosi kiva kuulla! :) Aikamoisen urakan oot tehnyt lukiessasi kaiken heh. Mulla on Canonin 60D ja käytän yleensä Canonin f1.4 50mm -linssiä ja sitten välillä kun on pakko niin laajempaa Tamronin 17-50mm laajisputkea (joka on surkea....)

   Poista
  2. Ilmeisesti oli (kerrankin) liikaa vapaa-aikaa käytössä..:D Mutta kiitoksia tiedoista, itselläni kameran hankinta edessä ja kartoitan vielä hyviä vaihtoehtoja :)

   Poista
 2. Moikka, Selettin Neon Art Letters ja muuntajat löydät Anne's Past & Present liikkeestä Kruununhaasta niitä on ollut siellä myynnissä jo ainakin 2 vuotta :)

  VastaaPoista
 3. Fin to see my letterword here:) as just today I found an amazing new idea to do with them! :)!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall