Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RAW HELSINKI DESIGN WEEK


On taas se aika syksystä kun tapahtuu aivan törkeän paljon. Nyt kannattaakin olla tarkkana ettei missaa mitään kiinnostavaa tapahtumaa! Helsinki design week alkaa kahden päivän päästä, ja koko ohjelman näkee heidän omilta sivuiltaan. Säästän teitä kuitenkin tuntikausien designsuossa kahlaamiselta, ja poimin parhaat päältä! Tässä siis Helsinki design week Peetan tapaan:


HABITARE
18.9 - 22.9
No Habitare tietysti. Siellä ne parhaat alueet ovat Ahead!, Protoshop, Trash design ja Eco design. Ja tietysti Dekon piste! Ja pitää varmaan katsella niitä uusittuja ruokapisteitä sillä silmällä.

DESIGN MARKET
14.9-15.9
Kaapelitehdas täyttyy jälleen myyntikojuista, joissa myydään designia varastomyyntihinnoin. Tänä vuonna kuulemma suurempi kuin koskaan. Mukavan raffi miljöö.

LAUNCH AND SHOP
14.9-22.9
Finnish design shop kärrää taas kamansa Tulli- ja Pakkahuoneelle, ja verkkokaupan valikoimasta saa ostettua haluamansa tuotteet heti mukaan. Uusia tuotteita on myös yleisön arvioitavana ennen tuotantoonpanoa, joten nyt saa antaa niitä omia mielipiteitä! Plussaa upeasta interiööristä ja esillepanosta. Toivottavasti siellä on tänäkin vuonna Sis. Deli + cafe, viime vuonna oli nimittäin herkkukahvit.

ABOVE EXHIBITION
14.9-22.9
Samaisessa rakennuksessa ylemmässä kerroksessa on taas Above-näyttely, joka järkättiin viime vuonna ekaa kertaa. Viimeksi olin siellä Casuarinan pisteellä töissä, nyt aion muuten vain mennä katsomaan mitä jännää sinne on keksitty tuoda esille. Eli siis erinäisten näytteilleasettajien uutuuksia, nuorten suunnittelijoiden luomuksia ja arkkitehtikilpailun tuloksia.

WEATHER DIARY INSTALLATION AT MARIMEKKO'S
12.-29.9
Marikulmassa esillä uusin Sääpäiväkirja-mallisto, joka on otettu erittäin hyvin vastaan. Ihania maalauksellisia kuoseja, tykkään! Uskon että se on laitettu jotenkin erityisen kivasti vieläpä esille.

MADE IN KALLIO
19.9
Kiinnostaa mennä katsomaan että miltä Made in Kalliossa nyt näyttää, mitä uutta siellä on, ja varmaan tuttuihinkin tulisi törmäiltyä. Made on Kallio on nuorten suunnittelijoiden yhteinen työhuone ja myymälä. Sieltä löytyy mm. valaisimia ja vaatteita. Vaasankatu is the place to be!

LASER CUT STUDIO - MAKE YOUR OWN
19.9-21.9
Tätä paikkaa olen fiilistellyt jo jonkun aikaa, työhuone valmistaa mm. Poola Katarynan puukaiverrukset ja tekee kaikkea mahdollista skeittilaudoista puhelimen kuoriin ja teksteihin makkaraviipaleissa. Haluaisin teettää käyntikorttini tuolla, mutta ensin voisi käydä tämän tapahtuman puitteissa tutustamassa paikkaan ja teettää oman kaiverruksen vaikka kahvipapupurnukkaan. Jotain siistiä kaiverrettavaa pitää keksiä.

OPEN STUDIO - LIGHT
12.9
Jos muoti kiinnostaa, niin Month of Sundays sekä Terhi Pölkki aukaisevat työhuoneensa kansalle 12.9 ja tarjoilevat uusien mallistojensa esittelyn yhteydessä juomia. Ostoksiakin saa tehdä samalla reissulla.

GOOD OLD PAPERBAGS!
17.9
Kaapelitehtaalla saa tuunata oman paperikassinsa. Voisin käydä tuunaamassa uuden kassin tuohon meidän paperinkeräystelineeseen, nuo kassit kun tuppaavat vähän hajoamaan ajan kuluessa. Jos vaikka tekisi muutaman varastoon!

+YLLÄRIBONUS: WHO'S THIS? A STARING STOVE AND OTHER FACES
22.8-20.12
Näetkö sinäkin naamoja talon seinissä, autojen valoissa, kaivon kansissa tai muissa oudoissa paikoissa? No, et ole ainoa. Tämä näyttely esittelee eri ilmeillä varustettuja naamukoita, voin kuvitella että siellä saa naureskella.


Minne itse ajattelit mennä?

7 kommenttia

 1. Tää oli mulle hyvä postaus. Meen pakkahuoneelle torstaina:) Habitaressakin käyn sitte seuraavalla. Oh boy, noi kaivonkannet ois nähtävä....kuten myös sääpäiväkirjat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa kuulla että tästä oli sulle iloa! :) Hyviä valintoja sulla kyllä ehdottomasti.

   Poista
 2. Aijai, mitenkähän käy lauantaille suunnitellun tyttöin triathlonin, kun pitääkin Design Marketiin? Voiskohan vaikka sen uinnin hoitaa kauhomalla sisustus- ja asustemeressä... ;)
  Silja / mintunmustaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se jo suoritus sinällään, uskon et tuol on tänä vuonna niin paljon porukkaa plus että se on laajempiki ku aiemmin, joten ei siitä ihan helpolla tule selviämään! :D

   Poista
 3. Design Market ja Habitare ainakin, Made in Kalliossa pitäisi käydä, lisäksi Laser cut studio ja paperikassien askartelu kiinnostaa :-) Ah jes oon iha fiiliksissä kaikista kivoista tapahtumista, miten sitä ehtii joka paikkaan ratkeemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Pakko silti yrittää hehee :) Vois mennä johonkin hei yhessä käymään!

   Poista
  2. Joo! Toi laser cut studio ois ainaki kiva, pysytään tutkalla :-)!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall