Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LUNDIA IN BLACK

Kuva: Lundia

Lundian uusi tuleminen on ollut aika hauska juttu. Meilläkin oli minun lapsuudessani Lundian hyllyt kotona, mutta ei niistä hökötyksistä kyllä mitään hyvää mielikuvaa jäänyt. Oranssinkellastuneet kaapistot sekavilla kaappi/hylly/pöytä/kulma-osioilla varustettuna eivät edelleenkään siirtyisi minun kotiini. Enkä ole niitä kaappeja porukoillakaan aikoihin nähnyt, mihin lie ovat hävinneet. Mutta nämä uudet selkeämmät Lundiat, ja vieläpä tällä mustalla värillä näyttävät oikein hyviltä! Habitareen Lundia oli toteuttanut Joanna Laajiston suunnitteleman mustan keittiökokonaisuuden, joka näytti että Lundiastahan saa mitä vain. Ja kunnolla stailatut kuvat ne vasta tärkeitä nykyaikana ovatkin. Kukapa blogiinsa laittaisi kuvia, joihin ei ole panostettu? Lotta Agatonin palkkaaminen oli tietysti ovela ja kannattava veto kuvien stailaamisen kannalta, mutta pikkuisen mietityttää että miksei muka suomalaista osaamista haluttu käyttää vuosi sitten? En tiedä kuka tämän uusimman mustanpuhuvan kuvan stailauksen takana on, mutta hauskalta näyttää! Mitäs te tykkäätte?

Every finnish home had these shelves in the 80's in the colour of pine-turned-yellow. An old finnish brand Lundia has updated style a lot in a year. First came pictures styled by Lotta Agaton, and now there is this new black colour. Looking good! What do you think?

12 kommenttia

 1. Lundiaa raahailin jo keväällä kotiimme, tosin niitä alkuperäisi kellastuneita lundian hyllyjä...musta kelpaisi myös...ja se keittiö! mä haluan vaihtaa meidän keittiön mustaan Lundian keittiöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistankin, sopivat teille tosi kivasti! :)

   Poista
 2. Ihan kivalta näyttää näissä upeasti stailatuissa kuvissa... mutta on se silti Lundia ja hieman sekavan oloinen jos tausta ei satu olemaan samaa väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei vois ottaa vaan yhtä väriä, ja laittaa itekin kivaks? :)

   Poista
  2. Tottakai voi, meillä oli pari vuotta sitten yhdessä huoneessa tuollainen fiilis, mustaa mustalla :) Se oli kiva:)

   Poista
 3. Mulle nimi Lundia herätää kyllä ensimmäisenä mielikuvan just niistä puolet kämppää peittävistä rusehtavista hyllyköistä, joihin on asennettu ties mitä kulmapalaa, tietsikkapöytää, vinksottavia kaapinovia ja tanssitankoja. Sitten ne hyllyt on hujan hajan jotain "Nyky"suomen tietosanakirjasarjoja ja akkarikansioita. Hrrrr...

  Tässä alkaa jo olla enemmän estetiikaa, mutta miksi noi ristikot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo sama. Mutta oikeastaan ei enää tule sitä mielikuvaa, hyvin ovat saaneet freesattua =) Mutta että tanssitankoja?! Joo just niitä keltaisia akkarikansioita! Onneks voi ite laittaa just sitä kamaa hyllyille kun haluaa.

   Ristikot pitää hyllykön tukevana, ja ainakin tässä mustassa se on mun mielestä aika kiva teollista fiilistä tuova yksityiskohta. Ei häiritse meikäläisen silmää =)

   Poista
 4. Jänniä nämä mielikuvat! Mulla taas on Lundiasta semmoinen ajattoman tyylikäs, simppeli ja kestävä kuva. Oon viime aikoina katsellut niiden työpisteratkaisuja sillä silmällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuvat vaihtelee kyllä selvästi paljonkin :) Kestävä ja simppeli on aina hyviä sanoja kun huonekalusta on kysymys!

   Poista
 5. Yhdyn hosulin ajatukseen. Ihmettelen näitä sisustusblogien kauhisteluja kellertyneistä lundioista. MInulla on yhä matkassa mukana llundia, jonka sain jo 5-vuotiaana. Se on kasvanut ja muuttanut muotoaan aina asunnon ja elämäntilanteen mukaan. Pidän siitä; se on simppeli, kaunis ja toimiva. Selvästi myös ajaton, ja kellastunut, mikä kuuluu mäntypuun luonteeseen. Mitään muuta kuin Lundiaa en kotiini hyllyksi huolisikaan. Ehkä kuulun jo nykyaikana harvinaisuuksiin, sillä omistan metreittäin kauniita kirjoja, ja juuri niiden säilömiseen lundiaa käytänkin. Keltaisia akkari-kansioita ei hyllystäni ole koskaan löytynyt ;)
  Mielestäni ajattomuus ja kestävyys ovat arvoja, jotka kannattaa pitää mielessä myös sisustaessa. On mukavaa ostaa huonekalu, jonka tietää kestävän , ja vieläpä näyttävän hyvältä, koko oman elämän ajan. Kiitos siis vanhemmilleni hyvästä mausta, jolla aikoinaan sisustivat lastenhuoneeni. Ja hyvältä näyttävät nämä uudet mustat ja valkoisetkin lundiat. Kukin makunsa mukaan.
  Anna

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall