Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GOOD LIFE COFFEE AT KINFOLK
Pics: Kinfolk

Tuntui jotenkin niin hassulta nähdä kaukaisessa lehdessä kuvia jostain näin läheisestä kahvilasta. Kinfolk on minulle niinkin kaukainen lehti, etten ole koskaan edes pidellyt sitä käsissäni. Mutta noita kahvikuppeja olen. Edelliseen blogiini tein postauksenkin kyseisestä kahvilasta, joka sijaitsi lähellä entistä Kallion kämppäämme. Siellä on tullut muutamat latet vetäistyä ja istuskeltua noiden pöytien ääressä lehtiä lueskellen. Tunnelma on rento, talvella ikkuna huurustunut, Lauri soittelee levyjä kun ehtii kahvin keittämiseltä ja sisustuskin vallan lupsakka. Kannattaa lukea Good life coffeen Laurin haastattelu tuolta Kinfolkin sivuilta, en viitsi sitä nyt alkaa tähän lainailemaan lainkaan, kunhan vain innostuin näistä kivoista kuvista ja halusin ne jakaa. Vitsit, pitäisi varmaan tilata jo tuo Kinfolk (joulupukki, pistäs korvan taakse). Ja kahvillakaan ei ole tullut hetkeen käytyä tuolla, pitäisikin sopia kahvittelutreffit jonkun kaverin kanssa.

It was a weird feeling when I saw these pictures in Kinfolk magazine. The magazine is actually so distant to me that I haven't even held it in my hands, only been browsing it through internet. But from those coffee cups I have had many flat coffees, and in those chairs I have been sitting. And in my previous blog I have been talking about this place, which is located near my former home. So I felt like I have to share these beautiful pictures with you. Lovely place and delicious coffee! Read the whole article with Good life coffee owner's interview from Kinfolk page

7 kommenttia

 1. Voi miten kivannäkönen paikka! Eipä oo tullut koskaan käytyyn, voin lähtee sun kaa kahvitreffeille tuonne hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, Hanna kans mukaan! Jos vaikka ens viikolla saatais sovittua joku iltapäivä niin olis kivaa :)

   Poista
  2. Ja Laura ja kaikki kivat tytöt!

   Poista
 2. Onpa viihtyisän näköinen paikka ! Pitää käydä tuolla joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, suosittelen ehdottomasti ( noin miljoonatta kertaa blogissani jo heh) :)

   Poista
 3. Haa, aika vasta kävelin tuon kahvilan ohi ja vilkuilin ikkunoista, että kivannäköistä on. Tyylikäs sisustus, tykkään. Kinfolk oli mulle aivan uus juttu, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistan kun itekin kuikuilin ikkunoista sisään juuri kun tuo oli auennut :) Kannattaa poiketa kahvilla, se on tuolla mielettömän hyvää! Ja Kinfolkista olen myös hetki sitten täällä blogissa vinkannutkin jo aiemmin, mutta hyvä että nyt huomasit. Tuntuisi olevan tosiaan ihan sullekin sopiva julkaisu.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall