Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STUDIO

Kuva: Elizabeth Suzann

Törmäsin jokin aika sitten Elizabeth Suzannen Studio-kuviin, ja ne jäivät mieleeni pyörimään. Vaikka tykkäänkin valkoisesta sisustuksesta, on pikkuisen sotkuisissa ja vinoissakin se oma ihana viehätyksensä. Siksi kai otan kotootakin vähän sellaisia kuvia, joissa näkyy pyykkitynnyristä pilkistävät pyykit. Tässä kuvassa miellyttää ehkä eniten tuo valo, sitten tämä tila ja kolmanneksi vasta alan katsomaan yksityiskohtia. Värimaailma ja tuo ikkuna (!) taitavat olla lempparijuttuni.

Loving this studio by Elizabeth Suzann. First my attention grabs the light, then the beautiful window and then I just start browsing the decoration. The tones are great. I think that a bit shabby and disorganized interiors are interesting. Picture credits: Elizabeth Suzann.

12 kommenttia

 1. Inspiroivan näköinen tila! Sellainen, jossa on tekemisen meininkiä rennolla tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Just semmoinen rento ja kotoisa, jossa viihtyy töissä :)

   Poista
 2. ikkunat ja valo ei kyllä koskaan tee pahaa huoneelle :-)) tykkään tosi paljon myös noista seinillä komeilevista 'moodboardeista' vai miksi noita korkkitauluja kuvin täytettynä nyt kutsutaankaan.. :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan, mitä enemmän ikkunaa ja valoa niin sitä parempi heh. :) Joo mäkin tykkään noista pahvisista pikkualustoista, joiden nimeä en tosiaan tiedä. Ja onhan toi vihreyskin tosi piristävää!

   Poista
 3. Toi rapattu seinä <3 niin ja toi tyyli muutenkin on jotenkin romanttinen mutta rouhee :)

  VastaaPoista
 4. Hassua miten eri asioihin ihmiset kiinnittävät huomionsa. Itse olin heti kuvan nähtyäni että "oooh miten makee seinän struktuuri, mikä toi on?! Mistä mä saan tollasen?!" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe musta tuntuu että oon jo ihan turta tuommoisille makeille industrial-tyyppisille seinille kun selaan joka päivä niin miljoonia kuvia että tommoset on peruskauraa :) Tosin itsekin tarkoitin "tilalla" just tuota seinää + muuta huoneen pohjaa! On se hieno seinä =)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Noni perustetaan oma työhuone, ja tehään siitä hieno!

   Poista
  2. Moikka!

   Osaisitko neuvoa mistä kaupasta esimerkiksi tässä kuvassa olevia, tuollaisia "klipsejä", joihin saa esim. kuvia/papereita riippumaan löytyy?? Olen ehkä katsellut huonosti, mutta ei vaan ole kyllä osunut silmään...

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall