Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

UPEA KÄMPPÄ


En haluaisi liikaa käyttää muiden kuvia blogissani, mutta mielestäni omien kuvien välissä on kiva julkaista muita minua innostavia ja ihastuttavia asioita, joista en itse saa kuvia otettua. Kuten just esimerkiksi upeita kämppiä, stailattuja kuvia, tuotteita joita en välttämättä aio itse ostaa vaikka niistä pidänkin, ja mitä nyt täällä netissä milloinkin tulee vastaan. Sellaiset blogin linjaan sopivat kuvat vain vahvistavat, mutta toki toivon etteivät ne ole kenenkään mielestä tylsiä koska nämä samat kuvat tosiaan sitten usein pyörivät muissakin (varsinkin ruotsalaisissa) sisustusblogeissa. Omaakin matskua on toki tulossa, seuraavia aiheita mm. eräs uudehko ravintola, pitkään etsitty löytö ja Deko-juttuja! Mitä te tuumaatte blogeista, joissa lainaillaan kuvia myös muualta?


Näistä kuvista näin ekana tuon toisen, joka kiinnitti heti huomioni. Tuo kuulas valo ja valkoisuus! Ja ihanan piristävää nähdä välillä betonikatto, lattian tai seinän sijaan. Asunto näyttäisi olevan remontoitu oikein hyvällä maulla, ja sisustus on jätetty minimalistiseksi. Yhtään tuttua designklassikkoa en näe kuvissa, ja ehkä sekin teki tästä jotenkin freesin näköisen. Maisemakaan ei näytä yhtään hullummalta tuolla Tukholman Södermalmilla! Vessasta tuli kotoisa olo, kun siellä on sama värimaailma kuin meilläkin. Pelkkää valkoista ja harmaata pyyhkeiden väreinä, kiitos. Tekikö tämä Fantastic Frank -sivustolta napattu kämppä vaikutuksen johonkin muuhun?

Amazing apartment found from Fantastic Frank, spotted via Design and Form. Pale lightness and minimalism captured my attention. Few notable things are also concrete ceiling (instead of wall or floor) and the lack of design items. Looking fresh!

19 kommenttia

 1. Jooo teki kyllä, ihana! Toi katto on kyl tosiaa jees, kun alkaa jokapuolella olla sitä seinää jo.

  VastaaPoista
 2. No ei täällä nykyään kyllä paljoa muuta näykkään kun muista blogeista tai netistä otettuja kuvia... jos ei postaus ideoita omista kuvista riitä, järjestä kuva/kysymyspostauksia ja toteuta niitä kuvia mitä ihmiset haluaa tai oo postaamatta... !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. No itsepä kysyin :) Et ole tainnut tämän enempää lukea blogiani?

   Poista
 3. Itsekin lainailen kuvia ja musta se on ihan kiva lukea muidenkin blogeista välillä muista kodeista, kuin bloggajaan omasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei siinä oikein aihetta riittäisi jos jatkuvasti vain omia nurkkia kuvaisi =)

   Poista
 4. Tykästyin tohon vessan seinään jotenki tosi paljon! Tekis melkein mieli mennä sotkee omiakin vessan seiniä tusseilla..... Ei haittaa välissä tällaset muiden ottamat kuvat, ei niitä siulla nyt kovin paljoo oo täällä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa siitä vaan tukottamaan upouusia kaakeleita tussilla :D Noniin, tietysti mieluiten eniten omaa matskua mutta jos jotain siistiä tulee vastaan niin kyllä tekee mieli jakaa muidenkin kanssa!

   Poista
 5. I love the bathroom :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me too! But maybe I would ask for some talented friend to draw on my bathroom tiles.. :D

   Poista
 6. lainaan toki muualtakin koska haluan jakaa ideoita myös muille ja omaan musitiin. eli ei todellakaan haittaa.

  VastaaPoista
 7. Totta kai voi lainailla minusta kuvia muualtakin, ja varsinkin kun kuvat ovat ihan "tyyliäsi". Itse asustelen ihan toisenlaisessa miljöössä, mutta saan täältä blogistasi tosi kivoja ideoita omaan sisustukseenikin. Kiitos siis inspiroivasta blogistasi. :) Toki niitä teidän kodin kuviakin jaksaa katsella kyllästymättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on myös tärkeää että ne muualta lainaillut kuvat nimenomaan noudattelee blogin linjaa ja täydentää kokonaisuutta :) Tosin eiköhän kaikki siihen pyri. Kiva kuulla että oot saanu inspistä mun jutuista! Sepä onkin hauskaa kun voi ammentaa jostain ihan erilaisesta niitä itelle sopivia yksityskohtia.

   Poista
 8. En jaksa katella toisten inspiraatiokuvia, vaikka ne nättejä olisivatkin. Tän sisustusblogin tulo sun entisen blogin tilalle on syöny kyl kiinnostavuutta mun kohdalla. Eniveis sul on kiva tyyli ja sisustuksessa kiinnostelee samat jutut, ni siks kaikesta huolimatta seuraan tätä. maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on sinänsä vähän sama fiilis, usein muiden laittamat inspiskuvat ei oikeen jaksa kiinnostaa, ellei ne sitten oo oikeesti tosi mielenkiintoisia. :) Harmi ettei tää kiinnosta sua yhtä paljoa kun se mun vanha blogi, mutta onhan se ihan ymmärrettävää että eri aihealue ei välttämättä nappaa kaikkia vanhempia lukijoita. Ei voi mitään! Mä nyt haluan keskittyä enemmän omaan alaan liittyvään bloggailuun ku liian laajan skaalan liirumlaaruun. Kiva ku seuraat silti. :--)

   Poista
 9. Kiva, kiitti vastauksesta! :) Mut oothan toki laittanu jotain ruoka- ja asupostauksia tännekki, et jotain rippeitä vanhasta on jäljellä. Mukavaa syksyä!! maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokajuttuja joo mutta yhtäkään asupostausta täällä ei kyllä ole ollut :) Instagramissa kyllä laajemmalla skaalalla kaikkea..! Kiitoksia ja lupsakkaa syksyn jatkoa myös sulle.

   Poista
 10. Lainailu on mielestäni ok, jos vain kuvien käyttöön on lupa. Kysyitkö siis näihin kuviin julkaisuluvan, vai lukeeko tuolla sivustolla, että kuvat ovat vapaasti käytettävissä? Itse en ainakaan pikaisella tsekkauksella löytänyt.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall