Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MENU


Tanskalainen Menu on ollut viime aikoina yksi inspiraation lähteistäni. Heillä on monia uusia ihania tuotteita ja uudet loistavat kuvat, joissa nämä tuotteet todellakin pääsevät oikeuksiinsa. Yllä olevassa kuvassa nappaavat betonilattia, 20-luvun tyyliset seinäpaneloinnit, moderni ote ja väriyhdistelmä. Tässä minun lempparini Menulta: 


Flip around -pöytä, jonka kansiosan saa nimensä mukaisesti käännettyä ympäri, jolloin se toimii hyvin myös jakkarana. Jos tason irroittaa kokonaan, sitä voi käyttää tarjottimena. Mukavan monikäyttöinen siis. Vieressä oleva Gridy me mirror on sekin muunneltava tapaus. Peili on toiselta puolelta kuparinen, toiselta puolelta shampanjan värinen. Ja sen saa käännettyä pidikkeessään myös vaakatasoon. Nätti kun mikä!
Picture credits: Menu

Muita lemppareita ovat nämä lasit, kaikessa kolmessa koossa, kuparikantinen karahvi, sekä oikeanpuleisen kuvan ilmeisesti ihan vain kuvausrekvisiittana ollut haarukka. Ihania (värittömiä) värejä ja raffia meininkiä. Noita laseja kyllä mieluusti ottaisin kotiini. Mitäs te tykkäätte?

Loving these items from danish Menu. Stylish and simple, just the way I like it!

8 kommenttia

 1. Uiui kun on hyvännäköstä! Ja tollaset ruokavälineet kun toi haarukka ois upeet!

  VastaaPoista
 2. Upeita, Iskee kyllä ihan täysillä! Jaaaa samantien tästä kotisivuille kuolaamaan...-> :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Harmi vaan että noi sivut on vähän tollaset hankalat..

   Poista
 3. Tykkään! Lasit ja karahvi <3

  VastaaPoista
 4. Toi Gridy Me Mirror, mistä sen voi tilaa? Niin ylimääränen himaan mut tilaisin saman tien :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita taitaa tulla pian finnishdesignshoppiin myyntiin, ja olisko ollu myös Zarrossa? :) Toi on kyllä ihan överimakee.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall