Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GIRLY CORNER


Tämän jutun pääosaa näyttelee tuo kaunis vanha tuoli, jonka sain erään työjutun ansiosta itselleni. Olinkin haaveillut juuri tuollaisesta vanhasta vintage-nojatuolista, jonka värinä olisi mieluiten valkoinen. Maalipinta on kauniisti kulunut, niittikiinnitys hieno, mutta verhoiluna tuossa taitaa olla tekonahka. Sametti olisi vielä hienompi, mutta eipä nyt ruveta jossittelemaan. Tuoli henkii 20-lukua ja art decoa ihanasti, olen ihastellut sitä aikakautta viime talvesta lähtien. Hapsuja, valuvaa samettia, koukeroita, kristallia, övereitä juhlia, ja niin edelleen. Itsehän sekoitan huoletta tätä tyyliä meidän kodin etniseen / teolliseen / modernin skandinaaviseen sekametelisoppaan ja mielestäni sopii hyvin. Kaikki oman maun mukainen sopii aina!



Kukat tulivat vastaan taannoin lähikaupassa, enkä voinut olla ostamatta ulkokukaksi tarkoitettua krysanteemia neljällä eurolla kotiin. Näyttää se elossa pysyvän sisälläkin.



Tuoli sai alkajaisiksi parikseen vanhan Kartellin Stone- sivupöydän, jonka Mark on melkein neljä vuotta sitten ostanut minulle synttärilahjaksi. Se oli herttainen yllätys ja olinkin silloin aivan innoissani timanttisesta sivupöydästä. Hauskaa modernia otetta tässä kulmauksessa edustavat myös Kaksitvån printtimuki ja Harri Koskisen moderni klassikko Cosy in Grey. Vielä kun olisi samettiset verhot, hapsulamppu ja kristallikruunu katossa, niin voitaisiin pistää pystyyn salainen kotipanimo ja alkaa pitää 20-luvun teemabileitä sikarit sauhuten ja shampanja virraten. 

Art deco, 20's and this pretty vintage chair. That's all a girl need. And maybe one cup of coffee and a fashion magazine!

30 kommenttia

  1. Täydellistä! Ah, ihana tunnelma!

    <3: http://kindarandomcrap.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Oi! Täällä ollaan kyllä niin kateellisia tuosta tuolista! Oikea herkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkään sitä tulikin etsittyä, kunnes osui kohdalle :)

      Poista
  3. Ah, näitä ihania vanhoja nojatuoleja nyt tulee vastaan useammassa blogissa! Jostain syystä nojatuoli on usein sellainen kaluste jolla tuntuu olevan persoonallisuus ja tuhat tarinaa kerrottavana niille, jotka tuolin syleilyyn istuvat ja jaksavat kuunnella. Eri tyylien yhdisteleminen on juuri se juttu, mikä tekee sisustuksesta mielenkiintoisen. Upea nojatuoliyksilö ja kaunis kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä niin kauniita, että en ihmettele jos muutkin tykkäävät :--) Vanha ja kulunut on just se kaunein! Kiitos sisustuskehusta heh :)

      Poista
  4. Upea tuoli! :) Sopii hienosti kämppään.

    VastaaPoista
  5. Tästä postauksesta tuli mieleen oiva sana ehdotus, liittyen sun haaveilemiin valokirjaimiin! Sana MAYHEM (sekasorto)!! Sana jotenkin kuulostaa ja näyttää kivalta ja sillä voisi olla pieni yhtäläisyys kotisi sekalaiseen, mutta ihanaan sisustukseen! Muutenkin tää sun blogi on niin inspiroiva ja kiva! Tykkään! ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska ehdotus, kelpais kyllä tuollainen sana seinällä :) Mutta se on niin pitkä sana että en menis tuhlaamaan. Pitäisi olla joku kaksi tai kolmekirjaiminen sana mieluiten, jotta viittisi ostaa niitä kirjamia. Muuten menee helposti monta sataa..! Ja hei kiva kuulla että tykkäät tästä mun blogista, kiitos kovasti =)

      Poista
  6. Toi tuoli on tajuton! Meillä on mun pukeutumishuoneessa hyvin samanmallinen kaunotar, tosin alkuperäiskunnossa...
    http://www.imageblackwhite.com/search/label/pukeutumishuone
    Tuollaisena valkoisena se olisi vieläkin ihanampi. :)
    Pitänee siis harkita entisöintiä/verhoilua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä noissa värikkäissäkin on oma ihana fiiliksensä :) Mutta täytyy olla iloinen että omalle kohdalle sattui juuri valkoinen! Olisihan sekin nätti jos vain vaihtaisit verhoilun vaaleampaan :)

      Poista
  7. Uuuh, makeasti sopii tuo tuoli muutoin moderniin kotiin! Ja hei toi kuvissa vilahteleva matto on über kiva myös :)

    VastaaPoista
  8. Onpas upea tuoli. Ja kyllä, 20-luvun dekadenssi kiehtoo ja viehättää täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo ei saa tarpeekseen siitä! Kristalliviinilasit on hankintalistalla ainakin ihan heti kun vaan kirppiksellä tulee vastaan :)

      Poista
  9. Tykkään paljon ! Kaikki jotenkin sopii yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Heh juu sopii kun pistetään sopimaan >:---)

      Poista
  10. Ei vitsi! Vähänkö näyttää hyvältä. Oon ihan mehuissani että pääsen teille kuvailemaan hihihi :--))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitosta Paju! :) Hehee siitä tulee kunnon säätö kyllä..! Hauskaa luvassa ainakin

      Poista
  11. Meillä on aika saman henkinen tuoli, joka just verhoiltiin uusiksi! Me like!

    VastaaPoista
  12. Ihana matto, mistä ? Pidän tyylistäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Casuarinasta, vanha marokkolainen kelim-matto, oli ainoa kappale aikoinaan.. :) Kiitos!

      Poista
  13. Onpa kaunis tuoli! Ja sopii hyvin tuon Kartellin pallin ja ikkunan viereen. Aika paljon samaa kuin minun tuolissani, eikö vaan? Niille mietin parhaillaan uutta paikkaa.. http://annenkotonajapihalla.blogspot.fi/2013/05/se-on-taas-perjantai.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman tyylisiä, kyllä vain! :) Eiköhän niille joku kiva paikka löydy pian. Ja kiitos.

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall