Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JANUARY INSPIRATION

 Through the mist // Marble iphone cover 3 Details // Interior The Line // Interior Rum // Fluorcent light

Hahaa! Minä hirveä paha ihminen rikon nyt sääntöjä ja laitan pitkästä aikaa inspiskuvia blogiin! Sakot ja paheksunta uhkaavat nurkan takana, mutta helvetti kun ei jaksa vaan noita omia kuvia aina. Ehkä ne teitä inspiroivat, mutta minua inspiroivat muiden kuvat ja maailmassa näkyvät asiat. Ne sitten muhivat ja kiteytyvät ajan kuluessa minun pääni sisällä, ja osa siitä inspiraatiosta sitten siirtyy jossain muodossa meidän kotiime, jota sitten kuvaan tänne blogiin. Olisi siis hirveän kivaa ja mielenkiintoista välillä raottaa sitä mystistä inspiraation verhoa, joka pääni sisällä velloo. Keväiset pastellit eivät ole sekoittaneet päätäni, vaan tummahko linja tuntuu yhä mukavalta. Yllä näette muutaman kuvan, johon olen törmännyt tässä alati silmien ohi valuvassa internetin kuvamassassa, ja juurikin nuo kuvat ovat sitten syöpyneet mieleeni. Olen tallentanut ne Pinterestiini, ja useamman kerran palannut katsomaan niitä. Jaa miksi?

1. Rakastan luontoa. Pidin pienenä luontokerhoa ja kiipeilin puissa. Haluaisin aloittaa jonkun vaellusharrastuksen ja samoilla aarniometsissä. Kuvat metsistä ovat lumoavia ja haaveilenkin jonkun kauniin maisemakuvan seinälle saamisesta. Pinnailin yksi ilta tuossa ihan hullun kiilto silmissä näitä ihania metsäkuvia ja joku varmaan luuli että nyt se on seonnut.

2. Marmorikuvioidut puhelimen kuoret olisivat superhienot, mutta mistään en ole löytänyt iPhone4S:ään sopivia hienoja kuoria, näitäkin ilmeisesti myydään vain Ruotsissa. Vinkkejä otetaan vastaan tämän tyylisistä kuorista!

3. New Yorkissa oleva asunto onkin konseptimyymälä, jossa kaikki irtaimisto on myynnissä. Makee juttu, mutta eniten tuo kuvan tunnelma ihastutti. Tuollainen uneliaan tunnelman aikaansaava läpikuultava verho voisi olla kiva olkkarissa.

4. RUMissa esitelty koti omaa harvinaisen hienon betonilattian, joka on lakattu kiiltäväksi. Betonilattiaunelmani elää siis edelleen, ja tässä oli jotain uutta kivaa twistiä. Itse valkkaisin vähän kylmemmän värisen harmaan. Tuo puinen hang it all -naulakko on myös mielestäni ollut hienoin kausiväri, mitä noissa naulakoissa on nähty.

5. Loisteputkivalaisimet ovat tämän hetken suosikkeja. En vain tiedä mistä jotain tuollaista saisi, koulussakin kovasti väitettiin etten voi tehdä loisteputkilamppua, jossa se putki on esillä. Teki mieli näyttää niille että älkää te yrittäkö kertoa mulle mitä mä en voi tehdä, mutta aika vaikeaksi menee kun ei mistään löydy tarvikkeita + en ole mikään sähkönero. Damn. Tykkään silti.My recent inspiration. Happy weekend everyone!

13 kommenttia

 1. mä lähden sun kans vaeltamaan anytime! partiotyttöjä kun ollaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetään ens kesänä! Aletaan suunnittelee! Mäki joskus meinasin mennä partioon mut en sit jostain syystä mennykään.. Taisin olla siel kerran ja olikin tylsää tjsp :D Halusin heti seikkailla.

   Poista
  2. Joo!! Mä oon yrittäny saada Kallea metsään jo monta vuotta mut sit se aina jää. Mulla ois teltta ja kaikki! Deal!

   Poista
 2. Upee toi eka kuva! Mää kanssa hirveesti pohdiskelen tota muiden kuvien laittamista blogiin enkä oo oikein vieläkään päättänyt millä linjalla siinä oon (vaikka oon niitä sinne laittanut). Joskus sen fiiliksen vaan sais tuotua niin paljon paremmin esiin muitten kuvilla kun omilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä mun mielestä on ihan ok lainailla muiden kuvia epäkaupallisiin tarkoituksiin jos mainitsee lähteen. Munkin kuvia saa lainata ilman lupaa jos linkittää asianmukaisesti takas. Tuntuu et Suomessa vaan ollaan taas niin tiukkapiposia turhissa asioissa, mä en nää miten kukaan pystyis oikeesti kontrolloimaan omia kuviaan, jos ne kerran lataa nettiin. Ei sitä vaan pysty kontrolloimaan.

   Poista
 3. Moiks! Oisinkohan Vistaprint (tai jonku muu) mainosti noita suojakuoria omasta kuvasta... *vinkvink*
  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jostain semmosesta sais kyllä tilattua, mutta en löytäny mitään täydellistä marmoritekstuuria kun koitin kerran ettiä. Pitäis ottaa jostain marmorista ite kuva jossain sellaisen nähdessään eka. :--) vaivalloista. Haluan valmiin ja helpon ratkaisun!

   Poista
 4. Oliskohan nuo loisteputken sijaan ihan neonvaloa (tai ainakin sen tyyppistä)? Itse oon haaveillut "valkoisen" neonvalon käytöstä jo pitkään, mut en vaan oo saanut aikaseksi tehtyä tarpeeksi tutkimusta aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä noi taitaa neonvaloja olla kun eihän noin ohuita loisteputkia oikein taida olla. Joo neonvalot on myös mun mielenkiinnon kohteita, mutta niistä ei oikein taida valoa irrota tarpeeksi valaisinta varten. Eli ovat enemmänkin itsensä valaisevia objekteja valaisinten sijaan.. Makeen näköisiä kyllä, jos ei mitään lukulamppua tarvitse.

   Poista
 5. Tuli tosta sun loisteputki-haaveilusta mieleen heti tämmöset: http://www.petshop.fi/terrarium_accessories/environment/lighting/light_fittings/exo_terra_light_unit.html

  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, mielenkiintoista! Eläintarvikkeita en olekaan tajunnut tutkia :D Kiitos linkistä!

   Poista
 6. Bauhaus myy muistaakaseni loisteputkia. Niissä taisi olla muovinen "suojaputki" päällä että ovat kait ihan turvallisiakin. Tosin noin siro ulkomuoto, joka on kuvassa, kärsii hieman siitä suojaputkesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin myy K-Rautakin, sekä ihan paljaita loisteputkia että valmiita koottuja lamppuja. Olen tutkinut niitä, mutta eivät oikein toimi ajattelemallani tavalla. Noin siroja kuin kuvassa, ei tosiaan ole loisteputkina, eli nuo lienevät neonvaloja joita sitten pitäisi tilata joltain neonvaloja yrityskäyttöön myyvältä yritykseltä (esim city lights) mutta se nyt taas menee niin spesiaaliksi hommaksi että yhtä koulutyötä varten ei oikein kannata.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall