Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IF I PICKED JUST ONE // STOCKHOLM FFJos sanoisin vain yhden jutun, jonka takia Tukholman messujen missaaminen harmittaa, olisi se ehdottomasti Residence magazinen ja japanilaisen Ariaken yhdessä järjestämä näyttely A quiet reflection. Kuvien kautta välittyvä tunnelma on sanalla sanoen täy-del-li-nen. Näyttelyn sisusti ja stailasi huippustylisti Annaleena Leino, Annaleena Interiors, jonka käden jälkeä seuraan ihaillen. Näissä kuvissa näkyvä interiööri kutittelee jokaista hermoa, ja RAKASTAN kaikkea näissä!

Tiedän, onhan näitä kuvia jo nähty, mutta en mitenkään voi olla jakamatta näitä koska nämä kuvat on niin 100% oman makuni mukaisia, että olisi suuri vääryys jättää ne pois blogista. Ne kuuluvat tänne.


Kuvia näyttelystä on paljon, enkä malttanut kovinkaan montaa näistä karsia pois, koska mieleni tekee ahmia tunnelmaa ja yksityiskohtia edes kuvien kautta. Siis tiedättekö, minä ainakin koen siistit sisustusjutut tosi vahvasti. Se tuntuu sydämessä asti ja tärisyttää kun vastaan tulee jotain tällaista. Se tunne ei nyt ihan kuvien kautta tule, mutta jos olisin ollut paikan päällä niin olisin varmasti tuntenut sen. Sain kutsun näihin avajaisiin itse Residence magazinen päätoimittajalta Hanna Nova Beatricelta, joka sekin oli jo suuri kunnia..! Koitan taas ensi vuonna järjestää ehdottomasti itseni Tukholmaan messujen aikaan.


A Quiet Reflection on Ariaken malliston lanseeraus, johon selvästi panostettiin kunnolla. Siis miettikää paljonko tuo lokaatio, huipputekijät ja kaikki maksaa. Niin siistiä että tällaista tehdään! Ja ihan varmasti sen tuoma mediahuomio on arvonsa väärti. (Mietin kaikkea aina markkinoinnin näkökulmasta myös.)


Ariaken omien kalusteiden lisäksi tilassa on tuotteita näiltä huipputekijöiltä: Studio Matti Carlson, Dry Studio, Nick Ross, Anton Alvarez, Jenny Nordberg, Emma Bernhardt, Frama, Ann Ringstrand, Perspektive studio, Arno Declercq, Erik Nordenhake, Berg galleri sekä Christian Larsen Gallery.

Tuttuja nimiä noista ovat Matti Carlson, Dry Studio, Frama, Perspektive Studio, ja loppuihin pitää ehdottomasti tutustua tarkemmin. Varmaan nekin ovat semmoisia, mitä on nähnyt kuvissa, mutta ei vain ole jäänyt mieleen tarkemmin.


Nimenomaan tuollaisena "pintaremonttia kaipaavana" tuo tila on upea pohja kalusteille. Upea tila sijaitsee 1896 rakennetussa talossa ihan keskustassa, joka pian remontoidaan perheen kodiksi.

Samaa tyyliä on Framan studiolla, jonne aion mennä käymään ensi kuussa.
Joko saan muuttaa sisään? Lue ruotsinkielinen artikkeli täältä. Omalle ruotsin taidolleni on tehnyt erittäin hyvää se että luen aina heidän juttujaan innolla!2 kommenttia

  1. <3 Niin yhdyn sanoihisi, jos valitsisin vain yhden asian, minkä takia harmittaa niin vietävästi, etten ollut SFFssä tänä vuonna ... melkein sydän itkee verta kun harmittaa niin paljon. Ensi vuonna sitten. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaistun! No aina ei ehdi mutta onneksi edes kuvien kautta sitten. :) Ensi vuonna!!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall