Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IN BETWEEN SK3 TABLE


Pitkään ja hartaasti odotettu ruokapöytä saapui vihdoin torstaina. Ollaan tosiaan asusteltu tässä toukokuun alusta, josta lähtien uusi ruokapöytä on ollut ostoslistalla. Voin kertoa että alle 100cm halkaisijaltaan olevaa, täyspuista, pyöreää, muotoilultaan sopivaa pöytää ei ole ihan helppoa löytää!


Kirjoittelin jo viime kesän alussa ruokailutilan suunnitelmistani, johon kuului alunperin musta pyöreä Hayn pöytä ohuilla metallijaloilla. Tilasinkin sen kertaalleen, mutta valmistusongelmien takia en sitten ikinä saanutkaan kyseistä pöytää. Piti sitten siinä syksyllä ottaa parin kuukauden tuumaustauko, kun suunnitellun pöydän saamattomuus harmitti niin kovasti. En millään meinannut keksiä mikä muu olisi yhtä kiva..!


Mutta sitten se oikea osui kohdalle! Sami Kallion &Traditionille suunnittelema In Between SK3 -pöytä oli juuri sopivan kokoinen (ø 90cm), mallinen ja värinen. Mietin vähän aikaa mustan ja tummanruskeaksi petsatun tammen välillä, ja päädyin sitten kuitenkin tähän ruskeaan jotta materiaali pääsisi mahdollisimman hyvin esille.


Tilasin pöydän marraskuussa, ja siinä piti olla kahden viikon toimitusaika. Se sitten venähtikin tuntemattomasta syystä monta kuukautta pidemmäksi, ja ajattelin jo etten ikinä tule saamaan yhtäkään pöytää. Mutta torstaina se sitten vihdoin saapui, ja voi kuulkaa kuinka iloinen olin! Ruuvasin jalat saman tien paikoilleen ja annoin vanhan väliaikaisen pöydän eteenpäin kaverille.


Nyt meillä on sitten vihdoin ruokapöytä!  Ja miten kaunis se onkaan <3 Se sopii täydellisesti pariksi mustalle La Lampe Grasin seinävalaisimelle ja tuo kaivattua sävyä huoneen kokonaisuuteen. Pöytä on samaa sarjaa tuon &Traditionin In Between -nojatuolin kanssa, kuten jalkojen muotoilusta huomaa. Menun Afteroom -tuoli sopii myös hyvin kokonaisuuteen.


Tämän ääreen mahtuu kaksi ihmistä oivallisesti, mutta eiköhän neljäkin jos vain siirtää pöytää keskemmälle  huonetta tarpeen mukaan. Tuon isompaa tähän tilaan ei vain olisi mitenkään mahtunut.Mitäs sanotte, eikö olekin ihan meidän näköinen pöytä? :) 9 kommenttia

 1. Oi miten kaunis se on! Jotenkin todella hienot sävyt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sävy todellakin tekee tästä niin kauniin <3

   Poista
 2. On kieltämättä harvinaisen kaunis pöytä. Tuo väri tuo niin kauniisti puunsyyt esille. Huh, iski kateus.
  -katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen! Ja varmasti säilyy ajattomana. :) Välillä kannattaa panostaa..! Varsinkin arjen esineisiin, joita katselee joka päivä.

   Poista
 3. Miten upea! Tuo jotenkin tosi kivasti extrafiilistä ja juurikin sävyisyyttä mukanaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niinpä, vihdoin tämä ruokatila näyttää siltä miltä kuuluu ja mitä olen halunnut. Fiilis edellä! :)

   Poista
 4. No huh, kuinka kaunis kokonaisuus. Paljonko tuollainen pöytä maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytä maksoi jotain yli 800€, oli melkoisen arvokas. Mutta siinä vaiheessa kun on puoli vuotta etsinyt sopivaa pöytää, maksaa mitä vain :D

   Poista
 5. Terppa! Sama pöytä kiikarissa, mutta interwebistä ei löydy millään kielellä tietoa miten paksu pöydän kansi on (mahtuuko 70cm käsinojallinen tuoli alle). Pystyisitköhän jeesaamaan tässä?

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall