Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DIY MOUSEPAD IN ACTION


Kun joulukuun alussa tein tämän nahkaisen hiirimaton, lupasin että näytän myöhemmin miltä se oikein näyttää paikoillaan työpöydällä. Mielestäni se sointuu kivasti vaneripöydän kanssa yhteen, ja tuo vähän väriä kokonaisuuteen. Hiirimatto toimii loistavasti langattoman hiiren kanssa ja pysyy hyvin paikoillaan.


Pikkuisen sekä pöydän reuna että hiirimaton reunat ovat alkaneet tummumaan käytössä, mutta eipä se oikeastaan haittaa. Käytön jäljet saavat näkyä, pöytälevyn saa esim. käännettyä tai maalattua joka tapauksessa tarpeen vaatiessa.


&Traditionin työtuoli vaatii pehmikkeeksi taljan, ja aiemmin pidin siinä valkoista taljaa. Se alkoi kuitenkin kärsimään mustista housuista, joten kun joulukuussa näin Perobassa mustan pikkutaljan -50% alennuksessa, nappasin sen mukaan. Täytyy myöntää että tuo tuoli on kyllä ollut vähän pettymys. Tilasin sen viime keväänä vaikken ollut päässyt koeistumaan sitä, mutta luotin design-tuolin olevan niin hyvin suunniteltu että siinä olisi mukava istua. No eipä kyllä ole, selkänoja alkaa painaa selkää jonkin aikaa istuttua. Lampaantalja kyllä pehmittää tuolin mukavaksi, ja laitankin isomman taljan tai heitän viltin selkänojalle jos istuskelen tässä pidempään. Silloin ei ole mitään valittamista ja tykkään kyllä tuolista noin muuten tosi paljon. Se on tukeva ja tyylikäs, myös taljan kanssa.


Tekikö joku muu muuten näitä hiirimattoja sen viime kerran jälkeen? Aika moni vaikutti ainakin innostuneen ideasta :) Simppeliäkin simppelimpi ohje löytyy siis täältä.


Viimeinen kuva on vähän vanhempi, mutta ajattelin sen sopivan tähän yhteyteen. Tykkään itse nähdä yksityiskohtakuvien lisäksi laajempaakin otosta aina kulloinkin kyseessä olevista kohdista kun luen muiden blogeja.

23 kommenttia

 1. Kylläpäs on nätti, ja hyvä idea. Ihana tunnelma teillä muutenkin, kiva tuo viimeinen fiiiskuva!

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin hyvältä, mää en oo viel löytäny sopivaa nahkaa hiirimattoon. Mulla on sama, että yksityiskohtakuvien lisäksi haluan nähdä vähän kokonaisuuttakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko käyny jossain nahkakaupassa? Niissä on aika hyvin valikoimaa. :)

   Poista
  2. Iskun tehtaan myymälä seuraava tärppi, luulis sieltä löytyvän. :)

   Poista
 3. Hieno tunnelma työpisteessä. Minäkin pidän siitä, että kuvia on myös kokonaisuudesta. Lähikuvat ovat tärkeitä, mutta jotenkin sitä haluaa aina hahmottaa, miten yksityiskohdat sopivat kokonaisuuteen. Teillä voi sanoa, että loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka tässä tapauksessa se ei nyt ihan toteudukaan kun vikassa kuvassa ei ole hiirimattoa mukana :D Mutta eiköhän sen sinne saa kuviteltua.. ;) Kiitosta Kerttu :)

   Poista
 4. Edelleen niin ihana tuo mattonen! Löysin lopulta sopivaa nahkaa, mutta damn, mullahan ei hiirimattotarvetta ole... Trackpad, you know. Taidan yrittää keksiä jotain muuta nahastani. Hmm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ole vielä keksinyt mitä tekisin pienestä jäljelle jääneestä nahkapalasta! Kerro sitten heti jos keksit jotain hyödyllistä =)

   Poista
  2. Vinkiksi teille, joilla tuota ylimääräistä nahkaa on: itse metsästän juuri tuollaista palaa (ja kauniita kiinnikkeitä) vaatekaapin vetimiksi! Meinasin jo tilata tällaiset http://www.superfront.com/global/handles/trunk.html (nude + copper) piristämään tylsää valkoista vaatekaappiani, mutta 5 valmiin kahvan hinta postikuluineen nousi turhan korkeaksi. DIY siis.

   Poista
 5. Toteutin hiirimaton pari viikkoa sitten! Kävin nahkurin luona ja löysin ihanan palan parkkinahkaa, näyttää tosin olevan ohuempi kuin sinun? Oma palanen on 1.8 milliä paksua. Epäilin, että nahka luistelisi liukkaalla maalipinnalla, mutta eipä ole ollut ongelmia. Voin sanoa, että tykkään. Edelliset kankaiset hiirimatot nukittui tosi rumannäköisesti käsikorujen hankauksesta, nahkaisessa ei ole vielä yhtään käytön jälkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, kiva kuulla! Joo mun hiirimatto on melkein 3mm paksua, tosi jämäkkä. Muoviset hiirimatot on myös joskus aikoinaan halkeilleet pilalle aika nopeasti..

   Poista
 6. Onpa mahtava idis, pakko toteuttaa kun löydän hyvän palan nahkaa!

  Asiasta sohvaan, oletko ollut tyytyväinen päälliseen? Meillä on ollut ihan hilkullla sohvan roudaus romulavalle, mutta ikean pellava saattaisi pelastaa likaisen ja revenneen rassukan. Hyvä runko siinä on, mutta muuten onkin sitten surkeassa kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää älynväläys oli kyllä mainio munkin mielestä, kun kerta olin aika pitkään halunnut nahkaista hiirimattoa :D Itehän sen tietysti tekas helposti.

   Ja sohva-keissi. No meidän sohvakangas on nyt about 8kk vanha ja huomasin juuri että se on alkanut kulumaan istumakohdista huolestuttavan näköisesti. Ei siis mikään kovin pysyvä vaihtoehto tämä kangas. Suosittelisin varmaankin sijoittamaan uuteen sohvaan mieluummin :) Tai sitten hankkimaan jonkun paksumman verhoilukankaan.
   Saapa nähdä mitä me tehdään tämän kanssa, varmaan äiti pääsee ompelemaan paikkoja hahah apua.

   Poista
 7. hyvä kun sanoit tosta tuolista, mullakin se on ollut yhtenä ehdokkaana työtuoliks mutta oon kallistumassa pehmustettuun vaihtoehtoon ja tää juttu tais vahvistaa sen päätöksen!

  VastaaPoista
 8. Voi Peeta, sun koti näyttää niin täydelliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos, ei tämä kyllä täydellinen ole mutta hienoa jos olen jotain saanut tehtyä oikein ;) Ainiin, ja tää ei oo pelkästään mun koti vaan täällä asuu myös Mark ja Lulu hih.

   Poista
 9. I needed one so thank you for the inspiration!!

  X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No problem, I'm glad that you got some inspiration :)

   Poista
 10. Hei mistäs tuo pöytä ja kirjahylly ovat? Rakastuin niihin heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma, eikä Iskusta. Ne ovat alunperin poikaystävän vanhoja, mutta tuunasin niitä viime kesänä vaihtamalla lasisten hylly- ja pöytälevyjen tilalle puiset :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall