Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TEURASTAMOLLA FIILISTELEMÄSSÄ


Tykkään tuosta Kalasataman kupeessa sijaitsevasta Teurastamosta kovin. Paikan ravintolat, raaka ulkonäkö ja tapahtumat houkuttelevat viihtymään. En ole koskaan käynyt illastamassa tuolla Kellohallissa, mutta siellä olisi varmasti ihanan tunnelmallista. Söin kerran lounaaksi sienikeittoa siellä, ja se oli kyllä hyvää. Kellohallin lisäksi toimintaa on enemmänkin, ja kävin vastikään kurkistelemassa Helsingin kahvipaahtimoa joka aloittelee toimintaa Teurastamolla tulevaisuudessa. Flavour studio, Pasta factory, Tuoretori, Jädelino ja nyt tammikuussa aukeava ravintola B-Smokery kuulostavat kaikki mielenkiintoisilta ja tutustumisen arvoisilta. Pakko myöntää häpeäkseni etten ole viime aikoina jaksanyt kierrellä missään tapahtumissa juurikaan. Pitää taas vähän aktivoitua ja ainakin testata se aukeava BBQ-ravintola, luulisin että saan Markin innostumaan siitä helposti. Mitäs muuta mielenkiintoista täällä Helsingissä tapahtuu, kertokaahan paremmin tietävät? Kaikki ajankohtainen ja urbaani toiminta kiinnostaa!

6 kommenttia

 1. Eikös siellä ole Makumakun puoti myös samoissa tiloissa Pasta Factoryn kanssa? Oli ainakin vielä keväällä, kun olin siellä työharjoittelussa :) Kannattaa tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näyttäis olevan, mainitsin vaan osan sieltä löytyvistä toimijoista :) Lisätietoja löytyy teurastamon sivuilta, jotka linkkasin kiinnostuneille. Ei oo tullu kyllä Makumakuun tutustuttua myöskään!

   Poista
 2. ompa nättejä kuvia taasen! :-) vähän offtopic mutta että noi kahvipavut on nättejä (olenko ainut hullu? :-D) voisin ottaa jokaseen nurkkaan jonkun kipon tai pussukan kahvipavuilla täytettynä nojailemaan 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kahvipavut on ihania, itekin tykkään käyttää niitä sisustuksessa, keittiössä lasipurkissa avohyllyllä.

   Poista
 3. Oi vitsi, miten upeat kuvat! Tuolla pitäisi kyllä poiketa joku kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään yhessä vaikka syömään sinne tai tutkimaan paikkoja =))

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall