Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RAW DESIGN BLOG + SUOMEN BLOGIMEDIA

Uutisia! Blogini on liittynyt osaksi Suomen blogimediaa, joka näkyy siinä, että tuolla blogin yläpalkissa on nyt musta Suomen Blogimedian banneriraita ja mainoksia tulee silloin tällöin ylä- ja reunapalkkeihin. Eli siis käytännössä minä ulkoistin blogini mainosmyynnin Bablerille. Blogi ei tule siirtymään täältä bloggerista mihinkään, eikä tässä ole kyse mistään blogiportaalista.


Itse en ole ollut kovinkaan ahkera myymään mainostilaa blogiini, se on yksin aika hankalaa ja aikaavievää puuhaa, mutta minulla ei kuitenkaan ole mitään mainoksia tai yhteistyöpostauksia vastaan. Ei varmaan tarvitse mitenkään erikseen korostaa sitä itsestäänselvää juttua, että en tee mitään yhteistyöjuttuja vain rahan takia. Kaikki yhteistyöt, joihin mahdollisesti lähden tulevaisuudessa mukaan, ovat sellaisia joiden takana voin seistä selkä suorana ja jotka mutkattomasti sulautuvat blogini aihepiiriin. Ihan kuten tähänkin asti.

Mukana Suomen Blogimediassa on tällä hetkellä yhteensä 17 hyvin erilaista blogia. Sisustusblogeista lisäkseni mukana ovat Varpunen ja Pinjacolada. Muut blogit voi tsekata täältä. Homman ideana yksinkertaisesti reilu peli, että bloggaajat voisivat saada yhteistöistä palkaksi oikeaa rahaa tavaran sijaan, sillä vuokranmaksu on ihan jees. Bloggaajille ei makseta kuukausittaista palkkaa, mutta sisältöyhteistyöpostauksista saattaa saada rahallista korvausta. Unelmatilannehan olisi se, että voisin tienata blogilla osan kuukauden palkasta, ja osan tekemällä erilaisia freenlancerin hommia. Bloggaajat eivät kuitenkaan mitenkään helposti tienaa suuria summia, joten ei kannata kuvitella että tällä hommalla pääsisi rikastumaan. Itse olen kirjoittanut tähän mennessä elämäni aikana 922 (vanhaan blogiin) + 247 (tähän blogiin) blogipostausta, joten muutama tunti on mennyt kameran ja koneen äärellä ilman rahaakin..! Hullun hommaa siis, mutta joku tässä silti kiehtoo heh.  Mielenkiintoinen artikkeli aiheesta oli vähän aikaa sitten M&M:n sivuilla, lukaiskaa ihmeessä jos aihe kiinnostaa.

Toivon siis että tämän myötä tulen saamaan jotain kiinnostavia yhteistöitä ja pääsen kehittämään blogiani entistä parempaan suuntaan :) Ehkä tämä jotain uskottavuutta blogillenikin tuo! Noin niinkuin muuten tämä tulee pysymään ihan samana blogina, Suomen Blogimedia ei mitenkään vaikuta postauksiini vaan he luottavat että minä teen tämä omaa blogiani juuri niinkuin itse parhaaksi näen.

https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1125803&chk=YJHWK2GZ


Tähän asiaan liittyy myöskin tuo lukijakysely, johon pyysinkin teitä jo aiemmin vastailemaan. Vielä ehdit vastailla kysymyksiin! Ja minullekin päin saa toki kysymyksiä esittää, jos tässä asiassa joku jäi mieltäsi askarruttamaan. Kommenttikenttä on vapaa, kuten aina :)

14 kommenttia

 1. Paljon onnea! Olet upeassa eli siis arvoisessasi seurassa :) Mahtavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta, mukavaa viikonloppua sullekin Kerttu! :)

   Poista
 2. Tosi kivaa että saat tästä hyvää korvausta, sen verran upeaa blogia kuitenkin pidät että ehdottomasti ansaitsen vähän vaivanpalkkaakin tästä!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olishan se kivaa saada jotain palkkaa blogin pitämisestä, mutta minä en siis saa tästä mittään. Mahdollisista yhteistyöpostauksista ja bannerimainonnasta voi tulla korvausta.. :)

   Poista
 3. Kivaaaaaa! Uskon että tällaiset uudet tuulet tuo ehkä uutta intoa ja vähän vaihtelua hommaan, niin että pysyy bloggarin mielenkiinto yllä. Toivotaan että saat kivoja yhteistyötarjouksia (kaikki mitä sulla on tähän mennessä ollut, on olleet tosi jees) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, kyllä kaikki pieni ja isokin vaihtelu piristää hommaa! Tulee sellainen olo että ehkä tässä jotain järkeä on ;) Mutta katotaan mitä tuleman pitää, innokas ainakin olen! Kiva kuulla että yhteistyöjutut on olleet hyviä sun mielestä :)

   Poista
 4. Onnea Peeta! Näin laadukas blogi todella ansaitsee paikkansa arvoisessaan seurassa, kuten Kerttu tuolla aiemmin kommentoikin. Ei muuta kuin samaan malliin vaan jatkossakin! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitti! Vähän mä vaan mietin että mistä mua nyt onnitellaan tässä.. :))

   Poista
 6. Blogisi on todella hyvä ja hienoa jos tällaisen yhteistyön kanssa voit pitää yllä tasoasi! t.maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihanaa kuulla että tykkäät :) Enköhän minä tässä juttuja ja materiaalia keksi ihan niinkuin ennenkin!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall