Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CALENDARS FOR 2014


Tämän vuoden kalenterit ovat  sattumalta molemmat opiskelijoiden käsialaa. Seinäkalenteri löytyi Beeffin joulumyyjäisistä. Aalto yliopiston graafiset suunnittelijat (?) ovat suunnitelleet jokaiselle sivulle oman printin, ja paperi on kierrätettyä. Pienemmän Löytö-kalenterin taas sain Lahden muotoiluinstituutin valokuvauslinjan opiskelijoilta, jotka lähettivät kalenterin minulle bloginäkyvyyttä vastaan. Mieluusti vastaanotin kalenterin ja erittäin mieluusti mainitsen opiskelijoiden kalenterista blogissani ja suosittelen kyllä molempia kalentereita teillekin!


Tässä seinäkalenterissa on muutama lempiprintti, joista varmaan leikkaan numerot irti vuoden lopussa ja kiinnitän ne seinälle tauluiksi. Kaikki muut kuukaudet, paitsi yksi, ovat mustavalkoisia, joten sehän sopii meikälle. Kanteen on tehty kurkistuskollaasi sisällöstä. Kalenteria voi tiedustella osoitteesta calendarproject@mail.com.


Taskukalenteri pitänee päällystää, jotta pahvikannet pysyvät kuosissa laukun pohjallakin. Viime vuosi meni ilman kalenteria, ja täytyy kyllä sanoa että ei ihan putkeen mennyt. On vähän vaikea koittaa muistaa kaikkia menoja ilman kalenteria, enkä tykkää puhelimen kalenteria käyttää ollenkaan. Nyt koitan siis parantaa tapani ja kirjoittaa menot ylös! Sitten ei tarvitse miettiä ja stressata että mitähän ensi viikon tiistaina olikaan ohjelmassa.


Seinäkalenterin mukana tuli tuo ripustusnipsu, joka oli kyllä mukava yllätys. Sain sen heti seinälle. Päätin ripustaa sen makkariin Poolan henkarin viereen, mutta eiköhän se tuosta vielä työpöydän äärelle siirry. Valo ei meinaa yltää millään työpöydälle asti olkkarissa, joten sen alueen kuvaaminen on aika mahdoton tehtävä näinä pimeinä aikoina. Kiva vähän vaihdella muutenkin järjestystä edes jollain pienellä tavalla.


Tässä vielä pari kuvaa Löytö-kalenterin sivuilta. Kalenteri on aika paksu koska se sisältää niin paljon valokuvia.


Löytö-kalenteri saatu blogiyhteistyönä. 

These are my new calendars for this year. Both are made by students, the bigger one I bought from christmas sales held at We Got Beef. It is made by Aalto university students. You can inquire the wall calendar from calendarproject@mail.com. And the little one I got as a cooperation from Lahti university's photography students. Calendar is called Löytö, which means a "find". Both are beautiful and it is nice to support other students.

17 kommenttia

 1. Löytö on kyllä mahtava kalenteri! Taitavia opiskelijoita. Mutta pieni korjaus, Lahden Muotoiluinstituutti, ei muotoiluakatemia.

  T. Muotsikkalainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no sen kyllä tiesin mutta en tiedä miksi olin kirjoittanut väärin :D Hyvä kun korjasit. Hupsista.

   Poista
 2. Hei! Kysymys asian vierestä: mistä tuo iphone-kuori on? Upea!

  VastaaPoista
 3. ihanan näköiset nuo kalenterit! ainut huono puoli että mulla menee aina lukukauden mukaan kalenterit joten ei viitsis oikeen puolessavälissä vanhaa vaihtaa :l ehkä koulujen jälkeen sitten joskus ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mullakin oli joskus :) Nyt oli helppo aloittaa uusi kun en ollut käyttänyt edes vanhaa..

   Poista
 4. Päheet kuoret!
  /Bianca**

  VastaaPoista
 5. Vau, onpa hienoja! Mullakaan ei ole vähään aikaan ollut tuollasta pienempää kalenteria enkä tykkää puhelimen kalenterista, enkä muista kuin puolet menoistani, joten pitänee tosiaan hankkia tuo Löytö.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta,raikkaasta blogista. Tuo edellinen makuuhuone-postaus tunnelmallisine kuvineen on jäänyt pyörimään mieleen. Niin yksinkertaista,niin kaunista. Tyylitajusi on lyömätön. Hienointa on,että sisustat pienellä budjetilla etkä ole alinomaa uuden tavaran perään. Se onkin taito; luoda vähästä paljon. Tämä taiteen maisteri kiittää ideoistasi,vaikka vaivautuu liian harvoin kommentoimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, kiitos! :) Kiva kun pistit kommenttia nyt. Heheh se on aika pakko sisustaa pienellä budjetilla.. Ja itseasiassa kyllä tässä olisi muutamia hankintoja mielessä, jotka tekisin vaikka heti jos vaan olisi rahaa! Mutta eipä sitä kotia sitten enää kannatakaan täyttää kun sieltä löytyy kaikki tarvittava. :) Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat.

   Poista
 7. Olet asian ytimessä. On ihana kun voi haaveilla uusista jutuista,mutta vaikka sulla ei heti niitä olisikaan, kotisi näyttää seesteiseltä (ei liikaa tavaraa) ja valmiilta. Toiset kun eivät millään saa kodistaan mukavaa,oli rahaa kuinka paljon tahansa. Ja kun on kauan haaveillut jostain ja saa sen joskus vihdoin,niin voi sitä riemua! Uskon,että pienehkö budjetti (opiskelu, pätkätyöt jne) parhaimmillaan synnyttää luovuutta ja kekseliäitä ratkaisuja. Näin haluan ajatella kun rahaa ei tunnu koskaan olevan tarpeeksi :D Ei tarvitse paljon luovuutta kävellä kauppaan ja ostaa sieltä valmis,toisen keksimä ratkaisu. Raha ja tyylitaju kun tuntuvat liian harvoin osuvan samaan osoitteeseen...toki on hienoja poikkeuksiakin. "Jos olisi paljon rahaa,kuinka hieno mahtaisi kotini ollakaan.." noin joskus ajattelen. Tyylitajua ei saa kaupasta. Se on pitkän, kauneudenkaipuun täyttämän polun kulkijan aarre. Kevättä odotellen, taM :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehdottomasti samaa mieltä, pieni budjetti varmasti synnyttää niitä diy-projekteja ja luovuutta, koska on pakko. Mutta esim hienoa diy-mattoa on silti vähän vaikeampi synnyttää ikävä kyllä... :D Tätä kotia ei olekaan tarkoitus täyttää liikaa, me ei tykätä mistään turhasta roinasta, joten seesteinen ja ilmava ovat tavoitteita jatkossakin kodin suhteen. :) Kivaa kevään odotusta sulle myös, kiitoksia kommentista!

   Poista
 8. Hei mikä oli ton seinäkalenterin hinta muistatko? Mä laitoin niille sähköpostia olikohan se eilen, mutta ei oo vastausta kuulunu. Kattelin kans Beeffin markkinoilla tota ja jäi harmittamaan etten ostanut :/ Nyt haluisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko se ollu 25 e tjsp? No höh ehkä niillä on ollu jotain lomaa, tai sitten kalenterit loppu.. Toivotaan että sieltä joku vastaus kuuluisi. Mutta onhan sitä muitakin hienoja kalentereita, jos ei ! :)

   Poista
  2. Osaatko vinkata jostain tietyistä? Eilen kävin perus Akateemiset ja Suomalaiset läpi mutta ei niistä ainakaan löytynyt yhtään mitään mun makuuni.

   Poista
  3. Netistä! Esim Coco lapinen ja Weekday carnivalin kalenterit on hienoja, googlaa ne :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall