Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GOES THE CLOCK


Kellosta edelleen haaveilen, sellanen voisi olla aika kätevä kapistus. Olen ennenkin tästä kelloasiasta höpissyt, mutta on taas palattava asiaan sillä eteen sattui pari varteenotettavaa yksilöä! Kähler Designin keraamiset kellot ovat yksinkertaisuudessaan tosi nättejä, ja värit osuvat tosi nappiin. 30cm kuulostaa myöskin juuri sopivalta halkaisijalta, eikä hintakaan karkaa Georg Jensenin kellojen tavoin tavoittelemattomiin. Kelpuuttaisin kumman tahansa noista meidän keittiön seinälle. Sekuntiviisarin puuttuminen on ehdoton plussa, sillä en kestä kellon tikitystä. Mutta just nyt ei ole rahaa, joten kelloa katsotaan edelleen puhelimista..

Our home is missing a clock, and these would perfectly fill the hole. Both colours are beautiful in these Kähler Design ceramic clocks.

10 kommenttia

 1. Tosi tyylikäs, kelpuuttaisin tuollaisen omaan kämppääni koska vain. :) Tosin kun löytyy jo yksi seinäkello yksiöstäni, niin en välttämättä uutta tarvitse. :D Aina voi haaveilla... ehkä sitten seuraavaan ja isompaan kämppään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikkea ihanaa tavaraa sitä onkin maailma pullollaan. Onneksi kaikkea ei tartte omistaa heh :)

   Poista
 2. Meiltäkin puuttuu edelleen kello, vaikka tässä kämpässä majaillaan jo kolmatta vuotta! Se on taas niitä asioita, että kellon hankinta käy mielessä aina kun tekee ruokaa tai leipoo ja pitäis katsoa kelloa että moneltako sen piirakan laittoi sinne uuniin. Muuten se on yleensä autuaasti unohduksissa. Ja silloin kun niitä kelloja jossain tulee vastaan, niin järjetön nirsoilu iskee aina. "Miks nää kaikki on ihan rumia/ällöromanttisia/muovisia/mitä vaan mikä ei kelpaa." Huoh.

  Jos joskus innostut, niin tyylikäs diy-kello -tutoriaali olisi tervetullut. ;) (Muistaakseni Eilen tein -blogissa oli joskus aika hieno betonikello, sellainen voisi meikällekin kelvata...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä toi kello tulis just kätevään paikkaan keittiön seinälle, josta sitä vois kattoa aina eteisestä kun meikkailee vessassa ja tekee lähtöä. Sillä hetkellä se kello olis mulle tarpeellisin! Joo hienoja kelloja on todellakin vaikea löytää, aina niissä halvemmissa on jotain vikaa..! Joku vanerinen kello oliskin helppo toteuttaa, mutta mä haluisin vähän erilaisen :/ Betonikello kuulostaa ihan hauskalta myös.

   Poista
 3. Ihan tyylikkäitä ovat, mutta mulle kellon katsomisessa oleellista on se, että ajan saa selville nopeasti. Numeroitten on siis oltava näkyvillä, jottei tarvitse arvailla ja pähkäillä. Semmoinen koulun kello -tyyppinen ratkaisu simppelein ja hienoin, jos minulta kysytään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ainakin nään heti tarkalleen mitä kello on, vaikka siinä ei oliskaan numeroita tai mitään! Onhan noi kellonajat nyt sen verran ulkoa jo tullut opeteltua :) Ne koulun kello -tyyppiset on myös mun mielestä toinen vaihtoehto, jota oon katellut! Niissä vaan hinnat karkaa myös aika korkeelle ja halvemmat taas ei oo miellyttäny silmää, kun jokainen pieni yksityiskohta ratkaisee..

   Poista
 4. Suosittelen kellon tekemistä itse. Esim. rautakaupasta pussi betonia ja joku sopivan mallinen muotti, johon jättää koneistolle reiän. Samalla saa tehtyä myös kaikkea muuta kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se varmasti onnistuisi, mutta kun en halua betonista kelloa.. :) muille kyllä hyvä vinkki!

   Poista
 5. Komiat kellot...mutta oletko, varma, etteivät nuo tikitä? Meillä on kello, jossa ei ole sekuntiviisaria ja se TIKITTÄÄ! Luulin saaneeni muuta, kyllä siihen on silti tottunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten, jotkut kellot tosiaan tikittävät ilman sekuntiviisariakin.. Se pitää ehdottomasti tarkistaa ennen kuin hommataan mitään kelloa. Katastrofin ainekset ovat ilmassa! Sinä parka, mä en tiedä tottuisinko. Aina jos nukun jossain muualla missä kello tikittää, siitä on pakko käydä ottamassa patterit pois :D

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall