Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BEST OF THIS WEEKEND


Teurastamo ja siellä tavatut kaverit.


Kukat, edelleen ilahduttavat tietysti. 


Pakkausmuotoilu ja esillepano sopivan neutraalissa muodossa Teurastamon Tuoretorilla.


Yleisesti Teurastamon parhaat -kierros oli erittäin mielenkiintoinen. Tiesittekö että Teurastamon tiloista vasta 1/3 on käytössä, ja kaikenlaista toimintaa tulee jatkuvasti lisää? Se on uusi kaupunkikulttuurin kehto! Sinne voi mennä kesällä grillaamaan pihalle tai vaikka heti huomenna luistelemaan jääradalle. Iso peukku kaikelle tämmöiselle toiminnalle. Oliko joku muukin tuolla eilen?


Vihersmoothie, joka sisälsi mm. pinaattia, porkkanaa, appelsiinia, mantelia, jogurttia, kaurahiutaleita ja kookosta.


Uusi lehti.


Teurastamon parhaat -bloggari/lehdistökierroksella saatu Flavour Studion marjaisa drinkki oli ihan sairaan hyvää. Tätä kun saisi lisää, vaikka heti kiitos. Veisin drinkeistä innostuneen Markin tuonne mieluusti kurssille jos sellainen järjestettäisiin. Sivuilla lukee että yksityistilaisuuksina järkätään ruoka- ja drinkkikursseja, mutta se kuulostaa vähän hankalalta höh.


Edelleen kukat ja Flavour studio, jonka kivan pahvisen mainoksen nappasin mukaani. Se päätyi jostain syystä hetkeksi pöytää koristamaan. Etualalla näkyy uusi pannunalunen, siitä varmaan myöhemmin lisää kun ei nyt ole parempaa kuvaa siitä tähän hätään. Eikun hei, onhan mulla siitä kuva instagramissa!


Pitkä kävely ulkona perheen kesken. Eli minä, Mark ja Lulu käppäiltiin Arabianrannassa ja heiteltiin palloa jäällä. Tultiin sporalla takaisin kun tuli kylmä.


Mokon ohjeen mukaan tehty tuorepuuro vadelmilla sekä puolukkasurvoksella. Supernam! Tosi hyvää ja täyttävää, tämä uusi tuttavuus menee vakkariksi. Menee hyvin aamiaisena, välipalana tai vaikka marjarahkan tilalta herkkunälkään. Tuo ohje on btw aika iso, jos tekee vain itselleen. Kannattaa silloin varmaan puolittaa ohje :)

4 kommenttia

 1. OIJ! Mr.Wolf!! Mitä tykkäsit? Musta se on aivan mahtava <3

  VastaaPoista
 2. Joo ehdottomasti mainitsemisen arvoinen uusi julkaisu =) Aika sopivasti moni aihe sopi mun mielenkiinnon kohteiden kanssa yhteen. Hauska ja erottuva kansi, ihana paperi sivuissa ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. ihana postaus! huomenna herkutellaan tuorepuurolla koska sait mut himoitsemaan sitä :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! :) No mä kans aloin heti himoitsemaan tota puuroa kun näin kuvan Mokon sivuilla. Ja oli kyllä hyvää, pitää tehdä uudestaankin pian! Mitä sä tykkäsit?

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall