Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUNNY DAY AT LÄHIMUOTO EXHIBITION


Tuossa päivänä eräänä sattui aurinko paistelemaan sen verran mukavasti että päätettiin mennä päiväkävelylle Teurastamolle Markin ja Lulun kanssa. Siellä oli viime viikolla Lähimuoto-näyttely ja muuta oheisohjelmaa meneillään, mutta en oikein kerinnyt postailemaan aiheesta ennen kuin nyt.. Joten toivottavasti tekin ehditte piipahtamaan paikalla! Yllä näkyy Marianne Huotarin Kirnu-sarjaa, joka oli minulle ihan uusi tuttavuus. Suosikkini oli tuo keskimmäinen marmoroitu kulho puukannella.


Teurastamon pihalle oli siis pystytetty kontteja, ja esillä oli suomalaista designia eri muodoissaan. Mukana oli kouluja, pieniä ja suuria yrityksiä, sekä yksittäisten suunnittelijoiden tuotteita. Mielenkiintoinen kattaus ja hauska toteutus.


Iina Vuorivirran peilit ovat kyllä todella kauniita, niitä saa nykyään mm. Artekista.


Saanalta ja Ollilta oli tullut uusi mallisto, ja kontin sisustus oli toteutettu yhteistyössä Luona Designin kanssa. Toimiva yhdistelmä, vaneri ja hampputekstiilit sopivat hyvin yhteen. Jotenkin tosi suomalaisen näköistä :)


Mukana näyttelyssä oli myös teitä ihastuttanut Field day. Tuotteet oli aseteltu ilmavasti kivisten paasien päälle.. Eikun hetkinen, olikohan tuo sittenkin printattu kuvio ;--))


Tykkäsin myös Toimittajien tusinasta, olivat tehneet hyviä valintoja! POP table, Unmondayn kaiutin, Saanan ja Ollin Mumsille suunnittelema Koko iäksi -matto saavat minulta nyökkäyksiä. Nathalie Lahdenmaen uudet keramiikat sekä Adean sohva pehmensivät kokonaisuutta hempeillä väreillään.


Samalla kertaa tietysti piipahdettiin myös Kellohallissa. Ilma oli kyllä niin hemmetin hyvä että oli aivan ihanaa kierrellä laiskasti pihalla, istahtaa Jädelinon terassille jäätelölle ja nautiskella miljööstä. Kellohallin terassikin oli superkivaksi laitettu. Oli ihan kesäfiilis.


Kellohallin sisustus kokee pieniä muutoksia jatkuvasti, ja joka kerta siellä on vähän eri näköistä. Aina menee parempaan ja kotoisampaan suuntaan. Vieläkään en ole onnistunut illallistamaan tuolla, mutta ehkä joku päivä tässä syksyllä vielä sen saisi toteutettua. Treffipaikkana tai kavereiden kanssa, toimisi varmasti molemmissa tapauksissa hyvin!


Tuo näyttää ihan selvästi sellaiselta nurkalta, johon kuuluu käpertyä viinilasin kanssa. Kuka lähtis seuraks?


Teurastamo vaikuttaa ottaneen hyvin haltuun helsinkiläisen yleisön, ja täytyy sanoa että minä ainakin käyn tuolla hyvin mieluusti erilaisissa tapahtumissa. Ei jättänyt kylmäksi tälläkään kertaa!

8 kommenttia

 1. Näyttä tosi hyvältä! Erityisesti silmään pisti tuo Kirnu -sarja. Ovatko nuo puisia ja kannellisia jakkaroita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näyttivät olevan juurikin puisia ja kannellisia jakkaroita :)

   Poista
 2. Ihanaa kaikkea! Luona + Saana ja Olli näyttää ihanan raikkaalle ja skandinaaviselle! Ja tuo ekan kuvan marmoroitu kulho, AH!, en ollu ennen kuullu Marianne Huotarista, kiitos siis tutustuttamisesta!! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin se oli entuudestaan tuntematon, oli siis kiva bongata jotain ihan uutta näyttelystä :) Ja Saana ja Olli tosiaankin on skandinaavisen raikas brändi, samaa mieltä olen siitä.

   Poista
 3. Siis mitä, oliko noi graniittimöhkäleet printtikuviota! Mieletöntä!

  Muuten, jos saa näin vienosti toivoa niin toivoisin pitkästä aikaa sulta postausta omasta kodista.
  Näin pohjoisessa asuvana tulee paha mieli kun ei pääse Helsingin rientoihin......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mä käsitin että olivat printtejä. :) Niin joo omasta kodista ei olekaan hetkeen ollut juttua... Saa toki esittää toivetta ja varmasti pian laitan kotoota kuvia! Mutta mikset sitten nauttisi näistä kuvista jos et muuten pääse paikalle katsastamaan? ;)

   Poista
 4. Hyvin on kesäisiä kuvia ja viimeinen olikin varmaan tämän vuoden kesäinen viikonloppu :) Joo, tuo sohvanurkkaus näyttää kyl baarinurkaksi mukavan lokoisalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taisi ollakin viimeisiä kesäpäiviä, ihanan myöhään jatkui lämpö! :) Toi sohvanurkkaus on kyllä vielä testaamatta..

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall