Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHOWROOM WALKILLA

Yhteistyössä Helsinki Design Weekin kanssa

Kiersin eilen parin sisustussuunnittelija-kaverini kanssa Keskustan Showroom walk -kierroksen, ja täytyy sanoa että nyt on jalat hapoilla! Paljon tuli nähtyä, ja monta kilometriä kertyi jalkojen alle. Lähdimme Hernesaaresta ja lähenimme keskustaa. Harmiksemme emme kuitenkaan löytäneet Hernesaaresta Tempo Italianon Showroomia kovasta etsimisestä huolimatta, joten se jäi nyt väliin.. Sen sijaan näimme Interior Partnersin, Blomerin, Koolmatin, Artekin, Creannon sekä Orient Occidentin. Showroomit olivat hyvin erilaisia, osa oli myymälöitä, toisissa lähinnä esiteltiin tilattavia matto-, tapetti- ja kangaspaloja ja jossain esillä oli taiteenomaisia installatioita.


Kävellessä tuli ihasteltua Helsinkiä. Enpä ollut tuotakaan pissaavaa poikaa vielä kerennyt näkemään livenä, ja monta uutta liikettäkin tuli ohimennen bongattua. Pitäisi useammin ottaa asiakseen kotikaupungin kaduilla harhailu. :)


Creanno Showroomilla oli esillä minimalistinen Kvänumin keittiö, joka voitti Elle Awardseissa parhaan keittiön tittelin. Komposiittikivitasot ja kapeat yläovet tekivät oman silauksensa messinkisen hanan kanssa. Kyllä minulle tuollainen keittiö kelpaisi!


Creannon / Kvänumin showroom sijaitsee Katajanokanrannassa vanhassa punatiilisessä rakennuksessa, josta on ihanat maisemat merelle.Suurin mattovalikoima oli Koolmatilla. Tuhansia mallipaloja, joista varmasti löytyy vaihtoehto jokaiseen projektiin. Jos minulla olisi meneillään suunnitteluprojekti, johon pitäisi etsiä tapettia, mattoja tai kankaita, niin suuntaisin Koolmattiin sekä Interior partnersille. Niissä henkilökunta sekä neuvoo mieluusti suunnittelijoita ja esittelee halutunlaisia vaihtoehtoja, tai sitten hoitaa suunnittelun alusta loppuun saakka asiakkaalle. Kaikki Showroomit ja shopit ovat avoinna myös tavalliselle kansalle, eikä tarvitse olla suunnittelija tilatakseen tuotteita kotiinsa.

Eirassa kävellessä sai ihastella kaunista arkkitehtuuria.


Artekiin oli kutsuttu Yrjö Kukkapuro kertomaan muotoilustaan, ja sympaattinen herra kertoikin huumorilla höystettyjä tarinoita urastaan. Oli hauska kuulla kuinka hän oli saanut innoituksen Saturnus-tuoliin lumeen istumalla ja siihen istuimen muotoa painelemalla.


Bongasin Artekista Lukki-tuolin, jota olen miettinyt meille keittiöön. Vihreänharmaa värivaihtoehto ihastutti! Tuo oli kyllä tosi mukava istua, varsinkin tämä käsinojallinen versio.


Tänään on vielä Vallilan Showroom walk -kierros ja huomenna vuorostaan Arabianranta aukaisee ovensa yleisölle. Tarkemmat tiedot kierroksista löydät täältä! Minä en enää niille kierroksille ehdi osallistumaan, sillä nyt lähden kohti Habitarea.

1 kommentti

  1. Upeita kuvia taas, tykkään katsella sun blogia ihan kuvienkin vuoksi <3

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall