Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CUTE SHOP


Kruununhaassa sijaitsee pieni liike, jossa myydään Month of Sundaysin vaatteita ja Terhi Pölkin kenkiä. Piipahdin siellä viime viikolla palauttamassa ne mustat puukkarit, ja halusin ehdottomasti samalla kuvata tämän söpön putiikin blogiin.Vaalea tila huokuu energiaa ja seesteisyyttä.


Terhi Pölkki ja Month of Sundaysin Milla Kettunen istuvat täällä arkisin työpöytiensä ääressä pyörittämässä pieniä merkkejään, ja samalla pitävät liikettä / showroomia auki. Asiakkaat voivat siis hyvin kysellä tuotteista lisätietoja, ja kuulla kaiken suoraan itse suunnittelijoilta.


Putiikki on persoonallisesti sisustettu. Siellä on kivasti sekaisin vanhaa lipastoa, itse tehty vaaterekki, modernit suoralinjaiset työpöydät, paljon kasveja, retrosohva ja tietysti siinä seassa niitä myynnissä olevia vaatteita ja asusteita. Olo on vähän kuin jonkun kotiin tulisi, varsinkin kun Terhin pieni sekarotuinen koira tulee vastaan ovelle.


Materiaalit ovat laadukkaita ja värit maanläheisiä. Samat sävyt toistuvat siellä ja täällä, vaalea puu ja nahka rytmittää tilaa ja kuljettaa katsetta.


Ikkunaan on ripustettu pieniä kukkapurkkeja. Niistä tulee runollinen fiilis yhdessä tuon ikkunaan kirjoitetun tekstin kanssa.


Takahuoneesta löytyy tulevia mallistoja, iso pöytä työskentelyyn, varastotilat, ompelukoneita, kankaita ja kenkälaatikoita isot kasat.


Huoneen keskipisteenä toimii sininen samettisohva, joka lienee 50-luvulta peräisin. En tullut kysyneeksi liikeen kalusteista mitään taustatietoja, sillä minulla oli vähän kiire..En ollut itse käynyt täällä ennen toissaviikkoa, jolloin kävin noutamassa ne kengät kuvattavaksi. Ihastuin  paikkaan heti, ja sen takia oli pakko ottaa kamera mukaan seuraavalla kerralla jotta tekin näkisitte miten kiva paikka onkaan kyseessä! Suosittelen piipahtamaan jos Kruununhaassa päin kuljet. Hallituskadun pysäkki on ihan siinä lähellä.


Showroom
Shop
Studio
Vironkatu 8
Helsinki

6 kommenttia

 1. Tuo sohvahan näyttää ihan samalta tai ainakin melkein samanlaiselta kuin omani! Onpa hauskaa. :D Oma sohvakin on vähän mysteeri, se on serkun miehen tädin vanha tms. ja sain sen, kun se ei ollut kelvannut Pelastusarmeijan kirpparille.

  Kauniita kuvia kauniista tilasta, saisipa itsekin tehdä töitä tuollaisessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö, hieno sohva sulla kotona! :) Mua harmittaa kun mulla oli joskus ton tyylinen nojatuoli, joka oli jotain äitin perintötuoleja.. En arvostanut sitä ja vaihdoin sen johonkin Ikean muovitrötjäkkeeseen xCC pikkusen harmittaa jälkikäteen!

   Poista
 2. No on kyllä ostikon mukainen pikku putiikki<3 Todella ihania kuvia olet ottanut! Eipä paljon parempi voisi työympäristö olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo toi on kyllä tosi suloinen tapaus, kyllä kelpais siellä työpäivää viettää. Ehdottomasti.

   Poista
 3. oi näyttää tosi kivalta! tulin kyllä oikeastaan muulla asialla, nimittäin kysyisin että mistä pesulasta hankit ne sun makkarin henkarit? ite oon ettiny samanlaisia, mutten oo vielä ainakaan löytänyt...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin ne täältä Vallilasta Hämeentieltä semmosesta pesulasta ku Pesuheikki! :) Sieltä sai ostaa uutena niin paljon henkareita ku halus.. Ja halvalla lähti, olikohan 0,20e kpl jos en ihan väärin muista.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall