Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHOWROOM WALK

 Creanno Showoom, kuvan ottanut mindre.fi

Yhteistyössä Helsinki Design Weekin kanssa

Helsinki Design Weekillä järjestetään ensimmäistä kertaa Showroom Walk, jonka ideana on tarjota sisustusmaailman edelläkävijöille ja ammattilaisille mahdollisuuden tutustua syksyn huonekalu-uutuuksiin ja siinä samalla nähdä muita alan ihmisiä valmistajien showroomeilla. 10.-12.9. pidettävä Showroom walk on kuitenkin kaikille sisustamisesta kiinnostuneille avoin tapahtuma! Kullakin showroomilla on omaa erikoisohjelmaansa, kuten suunnittelijavieraita ja tuotelanseerauksia. Esimerkiksi hienoissa Pentagon Designin tiloissa torstaina esittäytyvä ruotsalainen Bolon on suunnitellut installaation ja tarjoaa ruokaa, juomaa sekä 200 ensimmäiselle kävijälle yllätyslahjan.

Showroom walk -tapahtumaan kuuluu kolme erilaista kierrosta: Keskusta, Vallila ja Arabianranta. Jokaisen kaupunginosan käppäily tapahtuu eri iltoina, joten vaikka jokaiseen ehtii osallistumaan. Kierrokset eivät ole ohjattuja, vaan jokainen saa oman aikataulunsa mukaan piipahtaa showroomeilla. Kierrokseen kuuluvat showroomit osoitteineen on merkitty nettiin ja esitteisiin, joita jaetaan tapahtumassa. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan kierroksille ennakkoon täällä. Rekisteröitymisen jälkeen osallistujille lähetetään Showroom -passi, joka oikeuttaa osallistumaan design-tuotteiden arvontoihin showroomeilla.

Kuva Helsinki Design Week Iltapainotteisuuden ansiosta monet showroomit ovat panostaneet viini- ja skumppatarjoiluun, ja onpa jossain sushibuffettia sekä kakkutarjoiluakin kuulemma! Kyllä meikäläinen aina on mielissään tarjoilusta jos joutuu pitkiä matkoja kävelemään ja monta tuntia olemaan liikkeellä. Saa se skumppa niitä kielenkantojakin aina avautumaan ja verkostoituminen onnistuu ehkä hieman paremmin ;)

Osallistun itse tuolle ensimmäiselle Keskusta -walkille keskiviikkona ja laitan sitten tänne raporttia että mitä mielenkiintoista sitä sattuikaan kohdalle! Ainakin Italialaista designia käsityöläishengellä varustettuna on tiedossa. Ehkäpä nähdään siellä? :)

Ilmoittaudu Showroom Walkiin tästä: http://www.helsinkidesignweek.com/register/sw

2 kommenttia

  1. Sattuipa sopivasti, mulla on just keskiviikkona ilta aikaa ennen kotimatkaa :). Kiitos vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jes! No eipä kestä, hyvä että satuit huomaamaan tämän niin saat puuhaa illaksi :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall