Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HELSINKI DESIGN WEEK 2014


Jaahas se on taas syksyn kiireisin aika käsillä. Onneksi olen siis kipeä, hehhee.... Mutta ei ole aikaa sairastaa, sillä huomenna alkaa kymmenen vuotta täyttävä Helsinki Design Week! Eli 4.9.-14.9. on paljon mielenkiintoisia tapahtumia ympäri Helsinkiä. Päätapahtumapaikkana toimii tällä kertaa Teurastamo, mutta myös Kaapelitehtaalla, Vanhalla Ylioppilastalolla, Bio Rexissä ja Kluuvissa on häppeninkiä. Kaikille avointa avajaisjuhlaa vietetään perjantaina Teurastamolla klo 18-22.

Ajattelin itse suunnata perjantaina heti Teurastamolle, jossa avajaisjuhlien yhteydessä voisin tarkastaa Lähimuoto-näyttelyn, vanhan kouluni Metropolian valmistuneiden READY-opinnäytetyönäyttelyn ja mitä kaikkea muuta sieltä sitten löytyykään. Paljon kaikkea kiinnostavaa viikkoon mahtuu, joten suosittelen että katsastat itse koko ohjelman HDW:n sivuilta! Olisi hauska kuulla mihin sinä aiot suunnata, joten keskustelu kommenttiboksin puolella on suotavaa :) 

Älä missaa ainakaan näitä:

DESIGN MARKET 6.-7.9. Kaapelitehtaalla
Olen itse tässä tapahtumassa sen verran mukana että suunnittelin MADesignin osaston. Käykääpä siis kurkkaamassa se siinä yläkerran portaiden juurella :)

LÄHIMUOTO-NÄYTTELY plus muuta ohjelmaa 6.-14.9. Teurastamolla
Myyjäisiä, työpajoja, ruokaa, näyttelyitä, Toimittajien tusina ja vaikka mitä muuta!

HABITARE 10.-14.9. Messukeskuksessa
No tämä ei esittelyitä kaipaa. Pitäähän tuolla joka vuosi käydä.

OPEN STUDIOS 11.-12.9.
Työhuoneet avaavat ovensa ja päästävät ihmiset sisään ihmettelemään. Esimerkiksi Varpusen, CMYKistävän ja Field dayn studioilla Vallila teollisuusalueella olisi mielenkiintoista pistäytyä 12.9.!

MAALAISTEN TORI 10.9. Teurastamolla
Ruokaa suoraan viljelijöiltä ilman välikäsiä. Harvinaista herkkua kaupunkilaisille.

DESIGN WALK ja SHOWROOM WALK 10.-12.9.
Opastettuja Design walk -kierroksia eri teemoilla lähtee Artekilta. Showroom walkit saa toteuttaa itsenäisesti ohjelman mukaan.

STREET FOOD THURSDAY 11.9. Teurastamolla
Ruokarekat kokoontuvat Teurastamon pihalle ja luvassa on musiikkia ja suun kostuttamista after work -hengessä.

PEFC WOOD WORKS X LASER CUT STUDIO 12.-14.9. Espan lavalla
Kaupunkilaiset saavat osallistua Espan lavalle puukolmioista rakennettavaan installaatioon, joka lopuksi puretaan ja lahjoitetaan ihmisille.

SISUSTUSBLOGGAAJIEN MYYJÄISET JA KIRPPUTORI 13.9. Pasilan vanhoilla veturitalleilla
Me järjestetään taas kirppis/myyjäiset, ja tällä kertaa isommissa tiloissa! Itse ajattelin tehdä myyntiin jotain kivaa, vielä kun keksisi että mitä. Apua kiire tulee! Tulkaahan kaikki sinne :)

HOT CUBE ELÄMYSSAUNA 13.9. Kuljetus kauppatorilta
Jos Sompasauna on jo ihan nähty, niin tässä olisi jotain uutta. Lattiaton ja ikkunaton kuutio veden päällä! Minä testasin tänä kesänä vihdoin sen Sompasaunan ja ai että oli huikeeta. Flown mammuttijatkoilla oli aika monta paljasta pyllyä viipottamassa.7 kommenttia

 1. Hurja keskustelu käynnistyi! Kai nyt joku muukin on menossa johonkin? :)

  VastaaPoista
 2. Ite en ehdi muuta kuin Habitareen, tiistaina kokoamaan osastoa ja perjantaina sitten tutustumaan muuhun messutarjontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mikäs osasto on kyseesä? :) Habitaressa kyllä riittää nähtävää joten hyvä että sinne edes kerkeät!

   Poista
  2. Nyt kehtaa vastata kun on osasto pystyssä ja näyttää ihan hyvältä, Think Today siis on kyseessä : D

   Poista
 3. Kiitos jälleen loistavista vinkeistä! :) Niitä on aina ilo lukea ja huomata, mitä kaikkea olis voinut mennä ohi. Vaan hähää, eipäs menekään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin kiva kuulla että näistä poiminnoista on hyötyä! :) Joo helposti sitä missaa kivoja tapahtumia jos ei ole kärppänä.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall