Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GOTTA LOVE MENU

Kuvat: Menu

Olen ennenkin ihastellut Menua täällä blogissa, mutta uudet katalogikuvat tekivät taas kerran vaikutuksen. Tämän täytyy olla lempibrändini! Uskokaa tai älkää, mutta en ole vieläkään löytänyt meille kelloa keittiön seinälle, joten taas iskin silmäni tietysti tuohon mustaan marmorikelloon. Valkoinen marmorikello ihastuttaa edelleen, mutta kyllä tuossa uutuusväri mustassakin on sitä jotain. Tribeca-valaisin näyttää myös komealta, ja vakuutun jatkuvasti enenevissä määrin siitä että tuo kolmijalkainen Afteroom-tuoli olisi se oikea valinta meidän ruokatuoleiksi.

Yksi juttu tässä nyt hieman häiritsee, nimittäin se että näistä samoista tuotteista tuntuu moni muukin bloggaaja olevan innoissaan. En sinänsä välitä siitä että onko meillä "blogikaluste" jos siitä itse pidän, mutta kyllä kalusteiden toistuminen pistää miettimään että onko tämä tarpeeksi persoonallinen meille. Nämä Menun kamat ovat sen verran arvokkaita (vaikka eivät sentään sieltä kalleimmasta päästä) että ihan joka toisella näitä tuskin kotona kuitenkaan tulee vastaan, vaikka blogeissa niitä näkyisikin kuvien muodossa. Hinta myös pistää harkitsemaan pidempään hankintaa. Fiilistellään nyt siis toistaiseksi ihan ilmaiseksi!

Ps. Olen kuullut toiveen, että olisi kiva jos laittaisin kuvia meiltä kotoa. Kuulisin mieluusti mielipiteesi, mikä osa meillä kotona sinua erityisesti kiinnostaisi? Mikä huone on vähiten nähty? Itse sitä on niin vaikea arvioida, tuntuu että kaikki on jo niin nähty (ylläri sinänsä kun täällä itse asun hehee)! Vaikka toki täällä pientä muutosta varmaan jatkuvasti tapahtuukin.

10 kommenttia

 1. tää on kyllä yks munkin lempparibrändi! kelloon iskin kans ensimmäisenä silmäni.

  VastaaPoista
 2. Just yksi päivä mietin, et voiku tekistit jotain juttua teiän kylppäristä, eli sitä näkisin mielelläni lisää! Meillä on myös nimittäin aika pieni ja kaikenlisäksi keltainen (hyi) vessa, niin jospa keksisin sun kylppäristä jotain pelastusta meidän omaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, oothan nähnyt mun jutun meidän pienestä kylppäristä? :)

   http://rawdesignblog.blogspot.fi/2013/12/vinkkeja-pieneen-kylppariin.html

   Ehkä mulla jotain uutta pientä juttua vois olla jaettavana!

   Poista
 3. kylppäri/vessa! :-))

  VastaaPoista
 4. Nämä tuolit vois myös olla kivat keittiöön? Ainakin lisätuoleiksi, vai ovatko jo liian rouheet...
  http://www.escapist.fi/product.php?products_id=105

  Harri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienot ovat, mutta kaipaan vähän modernimpaa menoa keittiön tuoleihin tällä erää :)

   Poista
 5. kelloista puheenollen, täällä on tosi makeita betonisia kelloja: http://madebywik.com/product-tag/concrete/
  meillä on toi pienempi john clock olkkarissa ja on ihan täydellinen, aattelin vinkata, kun säkin tietääkseni betonia jonkin verran diggailet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu nice! =) Mulle on kans jääny eräs keraaminen kello pyörimään mieleen..

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall