Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

6 x FINNISH DESIGN

Kuvat: valmistajien
Sisustusblogeissa kiertää haaste, jonka tarkoituksena on nostaa esille suomalaista muotoilua. Minua ei olla vielä haastettu, ja mielestäni nostan ahkerasti kotimaista designia esille täällä muutenkin. Tässä silti muutama tämän hetken lempparituote,  joista osa on uusia ja osa vanhempia. Saapa nähdä mitä uutuuksia Habitaresta löytyy! Olen menossa huomenna sinne kiertelemään, joten rapsaa siitäkin on tulossa tietysti :) Tämä Design week on kyllä aivan superkiireinen ja ilokseni olen päässyt tekemään yhteistyötäkin monen tapahtuman kanssa. Toivottavasti pysytte vauhdissa mukana!

1. Joanna Laajisto suunnitteli Lundialle uudet säilytyslaatikot, jotka julkaistiin Habitaressa tänään. Maalattuja laatikoita saa useammassa eri värissä, mutta minäpä valitsin tuon harmaan tietysti. Kolmessa eri koossa myytävät lootat ovat saaneet kokonsa paperiarkkien mitoituksesta. Simppeli betonilattia taustana ihastuttaa minua.
2. Iittalan Leimu-valaisinta saa nykyään myös harmaana, joka on mielestäni erityisen tyylikäs ja hyvä valinta! Aiempi ruosteen kuparinen sävy on sekin kaunis, mutta tämän minä kelpuuttaisin omaankin kotiin. Pölyn kertyminen avoimeen kupuun silti mietityttää.
3. Saanan ja Ollin Maailman synty on jo vanhempaa mallistoa, mutta silti suunnittelijapariskunnan tuotteista se minun suosikkini. Hampusta valmistetut tyynyt olisi kiva saada sänkyyn jättikokoisina.
4. Laser Cut Studion skeittilauta voisi olla kiva lahja Markille, mutta tuo dekki on sen verran hieno että sitä ei välttämättä raaskisi käyttää. Menisi se seinälläkin!
5. Field dayn kameraremmit ovat aivan törkeän hienoja, ja pohdinkin tällä hetkellä että minkä remmin tilaisin Canoniani kantamaan. Valintani tasapainoilee mustan ja nuden välillä, ja koska jokainen malli on toinen toistaan hienompi, en ole osannut vielä tehdä päätöstä.
6. Yksinkertainen metallirekki on BeDesignin tuotantoa. Vakavasti otettava kilpailija Hayn Loopille, sanoisin! Kotiini ottaisin tuon valkoisen ja pienen version :)

Haastan mukaan kotimaisen muotoilun ilosanomaa levittämään Stellan, Saaran ja Idan! Olisi hauska kuulla myös teidän lukijoiden suosikkeja suomalaisista tuotteista, olivat ne sitten uutuuksia tai vanhempia :)

22 kommenttia

  1. Ohhoh, toi kamerahihna menee välittömästi hankintalistalle, upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi hihnat on ihan huippuja :) Kannattaa tarkistaa sieltä listasta että hihna sopii omaan kameraan! Mä ite aattelin vielä livenä testata ennen ostopäätöstä.

      Poista
  2. Hämmästykseni oli suuri kun näin nämä Joanna Laajiston uudet säilytyslaatikot, nimittäis Tanskalaisella OYOY Living Designlla on aika lailla samanlaiset laatikot, laatikon malli on täsmälleen sama, mutta eri materiaalista. Heillä on siis olleet nämä mallistossa jonkin aikaa.

    http://oyoy.dk/produkter/17-office/121-una-box-black/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa noi OYOYn laatikot on kyllä erilaisia :) Kannen mekanismi erilainen, mittasuhteet erilaiset, värit erilaiset ja materiaalitkin. Hienoja toki molemmat!

      Poista
  3. Onpa kiva, että tartuit tähän haasteeseen! Aivan ihania valintoja. :)
    Odotan innolla teidän muiden raportteja Habitaresta ja Design Weekistä, kun en itse pääse tänä vuonna osallistumaan. Onneksi on blogit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah niin tämä haaste lähti siis sinulta! Sori mä en ole viime päivinä ehtinyt lukemaan blogeja joten on mennyt hieman ohi tarkemmat koordinaatit haasteelta.. Mutta ehdottomasti hyvä juttu että nostat suomalaista muotoilua ja haastoit muitakin mukaan! :) Sulla olikin näköjään pari samaa esinettä kuin minullakin, hih!

      Design weekistä on nyt kyllä tullut tykitettyä juttua tosi paljon, ja lisää on tulossa :)

      Poista
  4. Hienoja nostoja! Se harmaa Leimu on täälläkin haavelistalla :)

    VastaaPoista
  5. Ei minuakaan haastettu mutta loppuviikosta on Tampere hyvin edustettuna.

    VastaaPoista
  6. Osuikin loistavaan saumaan tälläinen, vanhaan filmijärkkäriin kameranhihna etsinnässä ja noihan on kertakaikkisen upeita!! :) ehdottomasti tollainen

    VastaaPoista
  7. Hei, luen sun blogia bloglovinin kautta. Sit tuli ilmoitus kun klikkasin uusinta julkaisua, että "tällä sivustolla on uudelleenohjaussilmukka" En tiedä onko vika bloglovinissa, mun koneessa vai sun blogissa, mutta ajattelin ilmoittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kuulostaa tekniseltä ja hankalalta.. Kiitos kun ilmoitit! :) Kukaan muu ei kyllä ole sanonut mitään tuosta, joten voisikohan se olla kertaluontoinen probleemi. Täytyy seurailla tilannetta. Onneks noi tuolla bloglovinissa yleensä selvittää ongelmat jos vaan ilmoittaa asiasta heille.

      Poista
  8. Voohoo mikä tuo kamerahihna on, todella upea. Minunkin hankintalistalle samantien! kiitos tästä postauksesta, upeita poimintoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sehän on Field dayn ihana kamerahihna! No kiva juttu jos tästä jotain uuttakin löytyi :)

      Poista
  9. Oii miten ihana haaste ja miten ihanat ja sun näköiset valinnat sulla. Toi kameranremmi menee kyllä nyt tutkinnan alle, se on IHANA. Sopiikohan se myös mun Olympukseen....

    Jee, kiitos haasteesta, palaan tähän pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun jengi on aivan innostunut tuosta Field daystä nyt! :) Kiva kun sai jotain uuttakin ujutettua listalle.. Siellä tosiaan on lueteltu mihin kaikkiin kameramalleihin remmit sopii.

      Mä jään odottamaan sun valintoja! :)

      Poista
  10. Hyviä valintoja! Nuo Lundia-laatikot kiinnostaa mua, pitääpä googlailla. Oletettavasti ne käy jotenkin yhteen Lundia-hyllyjen kanssa...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä se just niissä on ideana, että sopivat hyllyyn :) Tänks hei, kiva jos oli iloa näistä.

      Poista
  11. Samaa mieltä etenkin Saana&Ollista, BEdesignista ja Iittalan Leimusta (ja hyvä pointti että sinne menee pölyä, nyt ei enää kuumottele niin paljoa heh heh). Lisäisin listalle myös Lapuan Kankurit jonka modernit pellavatekstiilit sykähdyttävät ainakin meikäläistä! En tiedä onko Tonfisk tarpeeksi uusi juttu päästäkseen listoille, mutta ihana edelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Lapuan kankureilla oli kyllä kivoja harmaita pellavoita Lähimuoto-näyttelyssä esillä! Pitäiskin tarkastella niitä vähän lisää.. :) Ja eihän sen uusi tarviikaan olla, hyvä tuote sykähdyttää pidemmänkin aikaa! :--)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall