Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HOBSTAR GLASSES | TULIAISIA GOTLANNISTA


Ostin Markille tuliaisiksi pari Hobstarin drinkkilasia, ja drinkkimestarihan oli aivan innoissaan lahjasta. Tuollaisia ollaan katseltu jo pidempään lasivalikoimaan, ja keräily alkakoon näistä kappaleista. Hienoja ne minunkin mielestäni ovat. Lasien lisäksi ostin paikallisia kahvipapuja. Kaikenlaista ihanaahan siellä tuli vastaan, mutta en osta ellei ole tarvetta.


Itselleni löysin erään sekatavaraliikkeen vintage-osastolta pienen lasipurnukan tummuneella hopeakannella. Sen kanteen on kirjailtu nimi Hulda ja sen tatuontityylisyys iski. Täytin sen heti kotona kookosöljyllä ja purkki koristaa nyt kylppärin hyllyä. Olen siirtynyt käyttämään kookosöljyä ja oliiviöljyä teollisten voiteiden sijaan, ja iho kiittää. Merisuola oliiviljyyn sekoitettuna on kova sana. Sitä varten pitäisi löytää vielä joku nätti umpinainen purkki, sillä oliiviöljyn väri muistuttaa huomattavasti jotain virtsanäytettä.... Okei anteeksi tästä informaatiosta.


From Gotland I bought a pair of Hobstar drink glasses and a cute vintage jar for coconut oil.

20 kommenttia

  1. Hei Peeta, kaunis postaus! Ja järkeviä tuliaisia. Luonnonkosmetiikka tuo mukanaan uuden ulottuvuuden säilytykseenkin, nämä olivat hienoja esimerkkejä kauniista ja persoonallisista ratkaisuista!

    VastaaPoista
  2. Moikka, onpa kivan näköisiä tuliaisia!
    Minua kiinnostaisi tietää enemmän kookosöljyn ja oliiviöljyn käytöstä kasvovoiteena. Olisiko mahdollista saada lisää vinkkejä ? ;) kiitos paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! No itse en ole kyllä mikään tietäjä, vasta aloittelen noiden hommien kanssa :) Luulen että ihan googlailemalla saa melkeinpä paremmin selville heh. Oliiviöljyn ja suolan sekoitukseen siirryin kun äitini sitä suositteli. Hän kertoi että suola ikäänkuin desinfioi ihon epäpuhtauksia ja finnit yms lähtevät nopeammin pois. Laitan sitä yleensä aina öisin, mutta päiväksi normaalin kevyen kasvovoiteen ettei jää öljyinen iho.

      Tässä ainakin yksi hyvä linkki kookosöljyn käytöstä:
      http://www.kookosravinto.fi/virilo/virilo-neitsytkookosoljy/kookosoljyn-kaytto/41

      Poista
  3. Odotan yhä sitä wetterrof näytös postausta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, luulen että se jää nyt väliin. Meni ehkä vähän liikaa sisustusaiheen ohi ja siitä nyt on jo sen verran pitkä aika ettei tunnu enää ajankohtaiselta. Ymmärrät varmaan. =)

      Poista
  4. Ihanat lasit, tuollaiset olis kiva kotiuttaa omaankin lasivalikoimaan :) Lisäksi, kuinka paljon sekoitat merisuolaa öljyyn? Olen itsekin miettinyt, että siirtyisi pois teollisesti tuotetuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi lasit on kyllä klassikko! Olen laittanut suolaa öljyn sekaan ehkä 1/7. Pikku purnukalliseen teelusikallisen. En edes tiedä onko se oikeassa suhteessa :) Varmaan siitä aiheesta löytyisi netistä lisää tietoa!

      Poista
  5. Törkeän huono kommentoija ryhdistäytyy tänään ja kommentoi, että onpa tämä kyllä kerta kaikkiaan ihana blogi! Rakastan tyyliäsi ja kuviasi! Myös kirjoituksesi ovat oikein mielekästä luettavaa. Thank juu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ihana! Voi kiitos paljon, kivahan se on joskus kommenttia saada :) Sulla täytyy olla hyvä maku jos mun jutut kerta uppoaa ;)

      Poista
  6. Moi! Hei sulla on ollut joskus blogissa kuvia puuvillan oksista niin mistä olet ne saanut? :) ja onko ne helppoja hoitaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ostin ne eräästä kukkakaupasta Porthaninkadulta, mutta niitä myydään myös esim Ikeassa. Ovat siis ihan kuivattuja oksia, ei tarvitse hoitaa mitenkään! :)

      Poista
  7. Purkki on edelleen hieno, niin mahtavan oldschool.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikö! Kiitos kun olit siinä vierellä tsemppaamassa ostajaa, muuten olisin saattanut jättää purkin ostamatta :--)

      Poista
  8. onpa ihania tuliaisia!! pitääpä järkkää nyt joku kiva iltama (vaikka noiden drinkkilasien merkeissä heheh) että päästään vaihtamaan paremmin kuulumisia :-) tai sitten vaikka lyhtybileet part 2!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis! Lyhtybileet ja lasit voi myös yhdistää :--)

      Poista
  9. Kiva aina kuulla kun uusia tyyppejä siirtyy luonnollisiin aineisiin kemiallisista tököteistä! Itseasiassa toi kookosöljykin on antiseptinen, eli auttaa finneihin :) Ite oon käyttänyt sitä jo useamman vuoden ja alotin juurikin epäpuhtaan ihon takia. Eipä oo enää :) Tota merisuolajuttua vois kyllä testata kans, se suola varmaan kuoriikin ihoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm niin ehkä mun ei tarttis käyttää tota oliiviöljyä enää, vaan ainoastaan tota kookosöljyä. :) Hunajaa ja merisuolaa kuorintaan!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall