Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WEEKEND BEFORE THE XMAS


Tämmöisiä kivoja juttuja on kertynyt meidän ruokapöydälle tällä hetkellä, jokintyyppiseksi jouluasetelmaksi sitä voisi vissiin kutsua. Samujin kynttilä onnistui jo kerran katkeamaan vahingossa, mutta paikkasin sen steariinilla. Pitäisi jo polttaa se ennen lisävahinkoja! Lasikupuja ihastelin pitkään muiden kuvissa, ja kun sain Stockmannin blogi-illasta sellaisen lahjaksi niin pääsin itsekin miettimään mitä sen sisällä säilyttäisin. Pieni viinipullo sopi sen sisään kuin nakutettu. Vähän yli vuosi sitten ostettu Enon kynttelikkö on edelleen lemppari ja ollut ahkerassa käytössä.
 

Nicolas Vahén pieni viinipullo on tuliainen Köpiksen reissulta, ja nyt joulun aikaan sen sopii maistella pois. Kaunista pulloa tuskin raaskin heti pistää kierrätykseen, joten ehkäpä teen siitä kynttilänjalan tai käytän maljakkona. Kristalliviinilasi löytyi kirppikseltä. Huomatkaa, että punkku tuo vähän sitä joulunpunaista meillekin ;)


Pikkukuusi taas on PEFC-sertifikoitu suomalainen joulukuusi, jota olen saanut pari viikkoa pidettyä hengissä. Molemmat pöytäkuuset on meillä lasipurkeissa, jolloin multamöykky näkyy ruukun läpi. Jos kuusi säilyy kevääseen asti hengissä, niin vien sen mökille ja istutan maahan. Ainakin se on jo alkanut innoissaan työntää kerkkiä ylimmistä oksista! Nytpä jatkan joululahjavalmisteluja ja siemaisen tuon viinilasillisen hetuloihini. Vahva suositus myös Spotifyn Jazz-joulusoittolistalle, se sopii hyvin näihin hetkiin.

14 kommenttia

 1. Kivan näköistä on! Pikkukuusi piti itsenikin hankkia huonekuusen kaveriksi ja keskittyä fiilistelyyn ja koristeluun siivoamisen sijaan, mutta meillä asuva mies sekosi ja pisti melkoisen hässäkän tänne pystyyn. Edes suunnitelma suunnittelemattomuudesta ei siis oikein toiminut. :D

  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/mita-ihmetta-taalla-oikein-tapahtuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh no teillähän on ollut ihan kunnon siivoustalkoot siellä. :) Nyt sitten rentoutumaan!

   Poista
 2. Kivalta näyttää toi kuusi tossa lasipurkissa! Mä oon vieläkin sairaslomalla phuuh, mutta yritetään nähdä heti joulupyhien jälkeen ;-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se on myös hieno siinä sun betoniruukussa. Kävin itseasiassa vastikään ostamassa Granitista sen saman ruukun, kun sain kavereilta synttärilahjaksi pienen puun :) Pitää laitella siitä kuvia sitten joulun jälkeen niin ei tartte enää näitä kuusia sitten katella ;) Mutta joo, olis kiva näkyillä, toivottavasti paranet ennen joulua!

   Poista
 3. Kauniit on asetelmat taas siellä! :)

  VastaaPoista
 4. mistä sä oot hankkinut tuon enon kynttelikön? :)
  /enya

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin netistä, hmm..... Mikähän se nettikauppa olikaan. Se ei ollut mikään helpoin tilauskerta joten en ehkä menisi suosittelemaan. Joten googlasin ja löysin tämän:

   http://www.kn2.fi/tuote/multi-candle-pin-kynttilanpidike/

   Poista
  2. mahtavaa, kiitti :)

   /e

   Poista
 5. Tää on kyllä hienoin joulukoristelu minkä mä olen nähnyt! Hyvä Peeta! I like it, I like it a lot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh kiitos vaan kovasti Jutta! Tää oli vielä tämmönen nopee repäsy.. Nehän ne yleensä parhaiten onnistuukin, kun ei liikaa yritä ;D

   Poista
 6. Tää asetelma on just hieno! Ja Enon kynttelikkö on vaan niin <3 Meille sellainen kotiutui vihdoin viikko sitten.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall