Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SO LONG 2014


Se olisi taas yksi vuosi takana, ja uusi alkamaisillaan. Tämä on ollut kyllä mainio vuosi, minulla ei ole mitään valittamista. Kaikki on mennyt hyvin, ilman mitään suurempia kriisejä tai ongelmia. Alkuvuodesta suoritin viimeisiä kursseja koulussa, suunnittelin keväällä opinnätetyön merkeissä Kevätmessuille Dekon terassiosaston, valmistuin kesäkuussa koulusta, jonka jälkeen nautin kesästä ja lomailin hieman. Reissasin tänä vuonna moneen hienoon paikkaan. Gotlanti, Berliini, Egypti, Tukholma ja Kööpenhamina tuli nähtyä ja jokainen matka opetti aina jotain uutta. Pistin myös toiminimen pystyyn ja starttirahan avulla laitoin liiketoiminnan aluilleen. Sain olla mukana monessa kivassa työprojektissa, esimerksi 3D-kuvien stailaamista pääsin kokeilemaan, suunnittelin Design markettiin MADesignin osaston, olin mukana tekemässä sisustusta Tampereen uuteen Sitko-pizzeriaan ja nyt tällä hetkellä tosiaan työn alla on pari messujuttua taas.


Mitään sisustusvuosi 2014 -postausta en varmaan jaksa alkaa tekemään, onhan tämä koti muuttunut ja tulee muuttumaankin. Mielessä on se tietty ihanne, jota kohti mennään hitaasti, mutta varmasti. Parisuhdekin on jatkunut samanlaisena, eli hyvänä, edelleen. Markin kanssa tulee viisi ja puoli vuotta jo täyteen. Lululla oli tänään hammasleikkaus, koska se oli joulun aikaan jotenkin onnistunut katkaisemaan yhden etuhampaansa ja se piti poistaa nukutuksessa. Tuossa se nyt tuhisee unilääkkeistä pökertyneenä, joten saa nähdä miten tänään päästään uutta vuotta juhlistamaan. Ei se kyllä onneksi raketteja pelkää, eikä tällä alueella viime vuonna ainakaan mitään kovaa pauketta edes kuulunut. Eiköhän se tuosta pian tokene jo ihan kuntoon. 


Nyt siis haluankin toivottaa teille kaikille oikein ihanaa vuodenvaihdetta, toivottavasti vuotenne on ollut hyvä. Ja jos ei, niin olkoon ensi vuosi sitten ainakin parempi! Kiitos että olette olleet mukana siellä ruudun toisella puolella, on tämä bloggaaminen vaan jaksanut edelleen innostaa. Saa pistää risuja ja ruusuja tulemaan, jos siltä tuntuu. Millaisia juttuja toivoisitte lukevanne ensi vuonna täältä? Uusi sohva pitää toki esitellä, kunhan saadaan tuo vanha sohva pois kuvien tieltä, ja kyllä tässä monenlaista ideaa on aina mielen päällä muutenkin. :-) Sit vaan skumpat kylmenemään ja kivaa iltaa!

14 kommenttia

 1. Kiitos kun bloggaat ja jaat inspiraatiota! :) Hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun laitoit kommenttia, kiva että oot mukana lukemassa! :) Oikein ihanaa uutta vuotta sullekin Sanna.

   Poista
 2. Kiitos, kun olet jakanut upeita juttujasi! Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivaa jos niistä on ollut jotain iloa! Hyvää uutta vuotta sullekin :)

   Poista
 3. Hyvaa uutta vuotta sinnekin! :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuluneesta vuodesta, inspiroivista ja hauskoista jutuista, kauniista kuvista ja myös matkavinkeistä! Ensi vuodelle toivon sulle paljon onnea ja menestystä sekä edelleen jatkuvaa inspistä bloggaamiseen ;) Lullerolle iiiiiiisot paranemispusut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saara sullekin omasta panoksestasi tämän blogin sisältöön! Koitetaan pitää meininkiä yllä, nyt ainakin tuntuu tosi innostuneelta ja juttua riittää :-) Ja Lulu voi jo oikeen hyvin, kaikki meni hyvin. Rapsutuksia teidänkin turrikoille!

   Poista
 5. Draivia myös alkavaan vuoteen! Suunta näyttää olevan just eikä melkein kohdillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja, tsemppejä sinnekin! Ihanaa kun jaksat aina kommentoida :) Onnea sun vuoteen.

   Poista
 6. hei peeta, oletko ajatellut julkaista tänäkin vuonna sellaista seinäkalenteria jonka jokainen voi ladata itselleen :) ? Se oli minusta kiva kun viime vuonna sellaisesta vinkkasit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sattuu kohdalle joku kiva niin toki! Näköjään se viime vuotisen kalenterin suunnittelija myy tämän vuoden kalenteria 45 dollarin hinnalla, joten sieltä ei ainakaan uutta ilmaista löydy.. Musla-blogissa oli joku kalenteri ladattavissa, mutta omaan makuuni se oli turhan värikäs. :)

   Poista
  2. okei, kiitos vinkistä! :)

   Poista
  3. itekkin etin viime vuotista kalenteria ladattavaks, harmi et ei enää ollut, mut löysin just tälläsen :--) http://www.cautiouslyobsessed.com/blog/2014/12/31/2015-calendar-

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall