Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BIRTHDAY MORNING


Se on sitten taas se aika vuodesta kun meikäläinen täyttää vuosia. 27 tulee tänään lasiin, ja jotta se ei ihan turhalta iältä tuntuisi niin kävin eilen perustamassa ASP-säästötilin. Tuntuu jokseenkin saavuttamattomalta ajatukselta säästää niin suuri summa rahaa että sillä saisi ostettua täältä kantakaupungista asunnon, mutta tänään pankissa laskelmia tehdessä se ei kuulostanutkaan enää yhtään mahdottomalta. Tästä se lähtee!


Aion myös pitää tänään illalla kavereille synttäribileet, koska muuten voisi käydä niin että yhtäkkiä huomaisinkin illalla olevani seuraa vailla ja synttärit tuntuisivat liian latteilta. Tein jopa tapahtumakutsun tänä vuonna ajoissa, ja aika kivasti porukkaa on tulossa. Ihmiset pitävät synttärijuhlia ihan liian vähän. Mitä sillä on väliä vaikka ollaan aikuisia, kyllä sitä nyt turhempiakin juttuja juhlitaan kaikenmaailman kissanristäisissä harva se viikko.


Kävin eilen ostamassa tarvikkeita juhlia varten. Kivoja kertakäyttömukeja, lautasia, servettejä ja pillejä sai metsästää ympäri kaupunkia, ja päätin siinä samalla sitten ostaa hopeisen heliumpallon. Ajattelin että se olisi hauska juhlakoriste, toisi vähän spesiaalia fiilistä myös olkkariin. Sitä en kuitenkaan ajatellut, että miltä näytän kävellessäni keskustassa yksin heliumpallo kädessäni. Tuli huvittunut olo, tässäpä ostin itselleni syntymäpäivän johdosta ilmapallon, Peeta 27v. Se siitä aikuisuudesta, ja hyvä niin.


Silkkipaperitasselit ostin jo muutama viikko sitten Pinosta, ja askartelin ne ajoissa valmiiksi. Jotain se aikuisuus on opettanut, en nimittäin jätä enää ihan kaikkea viime tinkaan. Noiden askarteluun meni yllättävän paljon aikaa, joten ihan kiva etten jättänyt sitä tälle päivälle kun pitää kuitenkin siivota ja leipoa. Onneksi saan pikkusiskon auttamaan juhlajärjestelyissä!


Ehkä päivän paras hetki onkin tämä aamuinen kynttilämeren äärellä nautittu aamukahvi omassa rauhassa. Tai sitten illan kreisibailaus, se jää nähtäväksi. Oikein mukavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille :)

31 kommenttia

 1. Paljon onnea ja mukavia synttärikemuja! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Peeta ja ikimuistoista iltaa!:) Näyttää ja kuulostaa niin kauniilta sun valmistelut! Itsekin tykkään istua aamuisin kynttilämeren äärellä, siinä rauhoittuu mieli ja päivä alkaa jotenkin paremmin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kynttilöillä on kyllä mieletön vaikutus, laitoinkin nyt heti pari palamaan tähän pöydälle. :)

   Poista
 3. hyvää synttäripäivää! :-)

  VastaaPoista
 4. Hyvää syntymäpäivää! Meillä onkin synttärit lähekkäin, mulla on nimittäin sunnuntaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ai sulla on sit tänään, onneksi olkoon!

   Poista
 5. Kynttiläpaljous on mielettömän tunnelmallinen. Onnea nuorelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa pikkusen on alkanut tulemaan vanha olo mutta kiitos tuosta nuoreksi kutsumisesta ;)

   Poista
 6. Syntymäpäivä onnittelut sinulle !

  VastaaPoista
 7. Wautsi, miten kivan näköistä! Onnea sinulle! T.Kaisa/Villa Murunen

  VastaaPoista
 8. Isot synttärionnittelut! Näissä kuvissa on aivan ihana tunnelma, mulle tuli niistä hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 9. Hip hurraa! Mahtavaa synttäriä :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Kauniit tasselit ja kynttilämeri. Onnea vielä näin hieman myöhässäkin. // Heidi

   Poista
 11. Hyvää synttäriä! :) Rohkeaa asetella kynttilämeri noiden silkkipaperien alle (nimimerkillä itse meinasin kerran sytyttää verhot palamaan), mutta hienolta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei hätää, kynttilöiden ja silkkipaperin välissä oli kuitenkin yli metri väliä ja vahdin kynttilöitä kokoajan. :) Hui kauheeta, onneks verhot ei sitten kuitenkaan syttyneet palamaan..

   Poista
 12. Kauniit tasselit ja kynttilämeri. Onnea vielä näin hieman myöhässä. // Heidi

  VastaaPoista
 13. Ihana kynttilämeri.
  Paljon Onnea!

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana kynttilämeri! Myöhäiset onnittelut :)

  VastaaPoista
 15. Onnea satunnaiselta lukijalta myös, näin jälkikäteen? Saako kysyä, mistä olet löytänyt tuon kynttelikön, missä kynttilät tulevat "metallivartaiden" tai -tikkujen päähän? Olen nähnyt vastaavanlaisesta kuvan jossain muuallakin, ihastunut, mutta etsiminen ei ole tuottanut tuloksia!
  terv. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Se kynttelikkö on Ranskalaisen Enon Multi candle pin, ja sitä saa ostettua esim täältä:
   http://www.kn2.fi/tuote/multi-candle-pin-kynttilanpidike/

   Olen kyllä itse tykännyt kyntteliköstä kovasti, se on yllättävän tukeva.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall