Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CHRISTMAS CARD


Sain kunnian kuvata ja stailata tässä vastikään Lundialle joulukorttikuvan. Päätin tehdä sen omaan tyyliini, ilman joulun liiallista alleviivaamista. Joulutunnelmaa saivat tuoda huonekuusi ja kynttilät. Kuvien keskipisteenä loistivat Joanna Laajiston suunnittelemat System-mäntylaatikot, joista huokui ihana puun tuoksu. Kasasin niistä ikäänkuin lahjapakettitornin.


Tämä oli tosi kiva työtehtävä, olisi ihana päästä tekemään enemmän stailaushommia! Tällä hetkellä minulla on meneillään eräs toinen duuniprojekti, jossa saan käyttää luovuutta. Suunnittelen Forma-messuille Trendiosastoa, ja sain sen suunnitteluun täysin vapaat kädet. Ammattilaismessut pidetään tammikuussa, joten kiirettä pitää! Yrittäjyys on siis tähän mennessä mennyt ihan kivasti, pidetään peukkuja että hommia riittää myös tulevaisuudessa.  Ihanaa että minuun on luotettu, vaikka olenkin vielä tuore tekijä monessa jutussa.

Hyvää joulunodotusta toivettelen siis näillä kuvilla :)

10 kommenttia

 1. Hieno lopputulos! Eleettömyyttä ja tunnelmaa. Tykkäilen!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen kortti, sopii Lundian tyyliin kaikessa vähäeleisyydessään. Tuollaiset stailaustehtävät on varmasti tosi hauskoja, olisipa hienoa joskus itsekin päästä niitä tekemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tuumailinkin että ei noi kauniit laatikot liikaa rekvisiittaa kaipaa ympärilleen. Tämmöiset jutut on kyllä tosi hauskoja, siitä vaan toteuttamaan. :)

   Poista
 3. On kyllä tyylikäs kuva!!!! :) Lundia varmasti tyytyväinen! :) Kiva kuulla, että yrittäjyys luistaa - toivotaan paljon hyviä asioita sinulle myös tulevalle vuodelle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jenni ystävällisistä sanoista! Lundia on kyllä tyytyväinen, se olikin tärkeää :) Saapa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan! Kaikkea hyvää myös sinulle :)

   Poista
 4. Kaunis stailaus ja kortti, vähäeleisen tyylikästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kiva kuulla että tykkäilet :)

   Poista
 5. Ihanan simppeliä ja skandinaavista - ja jouluista ilman joulupalloja tai punaista väriä. Tykkään!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall